lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Spava u krevetu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psu nije mjesto u krevetu.
Vecina ljudi jeste,neki i nisu.
Keru nije mjesto u krevetu u kojem covjek spava.
Za kera je dvoriste.
Jel da?
Pa ti bi izgleda pustila pudlicu na ovu hladnocu da se smrzava, samo da slucajno ne zaprlja krevet![]()
Upravo, ali kako je navela da je psu mesto u dvoristu i sam nacin kako mu se obraca sa "ker".....
Sta covek da pomisli. Nije problem ni u krevetu ni bilo gde u kuci. Dlake su dlake, kupis FURminator i usisavas redovno.
Sapice - postoje patikice za pse, ne koristim al ako je toliki problem...
Voleo bih da vidim patuljastog pinca kako spava u dvoristu.
Mislim da je jako vazno da imamo na umu da neke rase ne mogu da opstanu u dvoristu vec da su u pitanju kucni psi. Drugp je pitanje da li trebaju da spavaju u krevetu ili imaju svoj cosak u stanu.
Moji spavaju malo u svom cosku a malo u krevetu kod klinca ili mene - kako im 'dune'.
Joj, Padre, ja ne bih volela da ga vidim, ma istog momenta bih vlasniku natovarila na vrat inspekciju i + predsednicu lokalnog društva za zaštitu u kompletu, kao što se spremam i onom psihiću što maltretira i izgladnjuje konja, tamo, malo dalje od moje radnje.
Fakat da neke rase jednostavno ne bi preživele napolju, upravo tipa pudli, patuljastih pinčeva, pa i neke veće rase se kod nas zimi smrzavaju, čist primer su engleski hrt i dogo argentino. Sad, pas u krevetu, vlasniku je to možda simpatično, ali pas tako uspostavlja dominaciju, tu postoji problem već, dok sam studirala mama i tata su bili preterano popustljivi prema Gizmu a "zauzvrat" onaj ko zakasni na spavanje dobije porciju režanja. Kod mene je spavao isključivo pod nogama a tek ujutru se privlačio uvis na porciju maženja. Kasnije, kad su dlake postale neprihvatljive (od strane mog muža, veterinara pomalo paranoičnog u vezi ehinokokoze) zabranjeno mu je da se uopšte penje na krevet ali mu to i nije tako teško palo, ja sam mu nabavila po jedan nov, samo njegov, dovoljno prostran i udoban "krevet" u svakom ćošku koji mu je pao na pamet a mimi's dad ga je potkupio vožnjom sa otvorenim prozorom.![]()
Ja ne bi
Ostalo -
P.S. da ne bude zabune shvatam ironiju.
Ama mislim da vam je bilo jasno da sam sarkastican. Patuljasti pinc bi se smrzo u roku od nekoliko sati. Imam dva pinca i dobro znam koliko su nezni.
Padre, nemoj da me zaebavas![]()
Hajde dete lepo 3 Ocenasa zbog ovakvog recnika![]()
Ama mislim da vam je bilo jasno da sam sarkastican. Patuljasti pinc bi se smrzo u roku od nekoliko sati. Imam dva pinca i dobro znam koliko su nezni.