Pas u krevetu?

• Začetnik teme Začetnik teme Larra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sad imam problem sa mackom u krevetu :lol:
fulja pokvarena ima foru da mjauce ispred vrata da bih ja iznervirana izasla da ga oteram,a on uleti u sobu...ja bunovna i ne primetim,vec mislim da je pobegao ...tamo gde treba :lol:
i taman kad krene opet san da me hvata,eto njega,ugnezdi se i prede...i ostavlja dlake

ja sad imam problem sa mackom u krevetu :lol:
fulja pokvarena ima foru da mjauce ispred vrata da bih ja iznervirana izasla da ga oteram,a on uleti u sobu...ja bunovna i ne primetim,vec mislim da je pobegao ...tamo gde treba :lol:
i taman kad krene opet san da me hvata,eto njega,ugnezdi se i prede...i ostavlja dlake

Zar nema svoju korpu? Sta fali ako spava kod nogu? A, da, linja se....:( Pa, ja iskreno nemam resenje, macke su to, slatke i umiljate:lol:

nema korpu,ima nas namestaj :lol:
Pas ima fotelju....macka drzi sve ostalo...
ok je da spava kod nogu,samo to nije kod nogu,a i dlake se prenesu na ostale delove,kada se slozi sve i stavi u krevet....
:lol:

:heart:
s1sx2q.jpg

Fibica, duša draga! :zaljubljena: A zar je ne nažuljaš? :(

Tтрудим се да га не навикавам на кревет....али јако воли неопажено да се увуче...:lol:

48017912.jpg

Draga, ti si ugasila! :zcepanje: Uskoro ćeš ga moliti da ON TEBE primi u TVOJ krevet!

Fibica, duša draga! :zaljubljena: A zar je ne nažuljaš? :(

Draga, ti si ugasila! :zcepanje: Uskoro ćeš ga moliti da ON TEBE primi u TVOJ krevet!

Ово се увукао ујутру, када је ћерка устала....а не брини, дресирала сам три пса до сада, двоје деце и неколико стотина ученика:mrgreen: - дресираћу, вала, и овога! :lol:

Ово се увукао ујутру, када је ћерка устала....а не брини, дресирала сам три пса до сада, двоје деце и неколико стотина ученика:mrgreen: - дресираћу, вала, и овога! :lol:

:lol: Držim ti palčeve da uspeš ali terijer pa tvrdoglav a još neodoljiv, ma ne bih ti bila u koži kad njega treba izgrditi! :zaljubljena:

[mimi's mom;12891021]Fibica, duša draga! :zaljubljena: A zar je ne nažuljaš? :(]

Mimi's mom,ovo je skroz slatko.Da je nazuljam...:zcepanje:Pa moj pas se rasiri celom svojom duzinom po krevetu tako da ONA mene nazulji a ne ja nju.:rotf:Istera me iz sopstvenog kreveta!!!!!:besna:Posto su nam stenci malo porasli,sad im je 4 nedelja,hvataju "fazone" od mame pa se penju (za sada pokusavaju ali verujem da ce vremenom biti itekako uspesni u svom pohodu :mrgreen:) na ivicu kreveta da ih podignem da leze zajedno sa nama.:rotf::heart:Sta da kazem nego "igranka bez prestanka":orkestar:Kupila sam ja novi krevetic za Fibica ali nece da cuje.Sada mali stenci u njemu spavaju ali kao sto rekoh-ne zadugo...

Poslednja izmena:
Moj pas je potpuno libero sto se tice spavanja.Kad mu je vruce,spava na parketu,jos gura tepih kad hoce da promeni mesto.Spava u fotelji,na dvosedu,krevetu-obavezno stavi jastuk pod glavu.Nocu spava sa mnom na krevetu,kod mojih nogu.Ako slucajno ustanem,kad se vratim nemam gde da legnem.:whistling:
Ali,ne smeta mi to.Mnogo ga volim :zag:

Naravno DA ;)
Ukoliko psa kupate jednom mesecno, ako mu perete noge posle svake setnje, ako ga s vremena na vreme prebrisete rastvorom asepsola ( uputstvo na flasi-dezinfekcija krzna kucnih ljubimaca); ako ga REDOVNO cistite od ekto i endo parazita, bez ikakve bojazni Vas pasa moze spavati sa Vama u krevetu ;)

Naravno DA ;)
Ukoliko psa kupate jednom mesecno, ako mu perete noge posle svake setnje, ako ga s vremena na vreme prebrisete rastvorom asepsola ( uputstvo na flasi-dezinfekcija krzna kucnih ljubimaca); ako ga REDOVNO cistite od ekto i endo parazita, bez ikakve bojazni Vas pasa moze spavati sa Vama u krevetu ;)
Moj pas kod mene ima tretman bolji nego hotel sa 5 *! Kako se samo sija :zag:Bebanica moja :manikir:

Asepsol je majka za ciscenje ljubimaca, jer je apsolutno bezbedan... Ima u spreju, ja to koristim. Moze i direktno na sapice, ali ja vise volim da ga isprskam u malo vode pa im tako obrisem sapice ispred stana...

A vec sam pisala da naravno da spavaju sa nama u krevetu, jer to tako JA hocu. :mrgreen: Oni se ne pitaju. I da nece, ja ih dovucem. Dva malisana, uvek se ugnjezde negde pored mene, Bjankica izmedju nogu a ako je preko prekrivaca eto muke, budjenja po nekoliko puta samo da je izvadim iz gnezda. :lol: Evo, sad sa mamom spavaju u krevetu, ali je Kastro izmedju nogu a Bjanka pored. :lol: Ne mogu da zamislim da spavam bez njih. Ali sto ostavljaju dlake kad se linjaju, ostavljaju bogme. I to dosta.

Back