_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Moj pas ce spavati samnom ali ne na jastukuda se zna ko je gazdarca!
![]()
To ti mislis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj pas ce spavati samnom ali ne na jastukuda se zna ko je gazdarca!
![]()
To ti mislis![]()
ja sad imam problem sa mackom u krevetu
fulja pokvarena ima foru da mjauce ispred vrata da bih ja iznervirana izasla da ga oteram,a on uleti u sobu...ja bunovna i ne primetim,vec mislim da je pobegao ...tamo gde treba
i taman kad krene opet san da me hvata,eto njega,ugnezdi se i prede...i ostavlja dlake
Tтрудим се да га не навикавам на кревет....али јако воли неопажено да се увуче...
![]()
Draga, ti si ugasila!Uskoro ćeš ga moliti da ON TEBE primi u TVOJ krevet!
Fibica, duša draga!A zar je ne nažuljaš?
Draga, ti si ugasila!Uskoro ćeš ga moliti da ON TEBE primi u TVOJ krevet!
Tтрудим се да га не навикавам на кревет....али јако воли неопажено да се увуче...
![]()
Ово се увукао ујутру, када је ћерка устала....а не брини, дресирала сам три пса до сада, двоје деце и неколико стотина ученика- дресираћу, вала, и овога!
![]()
Moj pas kod mene ima tretman bolji nego hotel sa 5 *! Kako se samo sijaNaravno DA
Ukoliko psa kupate jednom mesecno, ako mu perete noge posle svake setnje, ako ga s vremena na vreme prebrisete rastvorom asepsola ( uputstvo na flasi-dezinfekcija krzna kucnih ljubimaca); ako ga REDOVNO cistite od ekto i endo parazita, bez ikakve bojazni Vas pasa moze spavati sa Vama u krevetu![]()