Pas u krevetu?

• Začetnik teme Začetnik teme Larra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Siguran sam da je ovo za sve vas ovde nebitno , al evo chisto da znate ako vas zanima :)
Pas spavanjem u krevetu pokazuje dominantnost nad vama (u njegovom svetu). U redu je ako ga pustite kod nogu da vam spava. Ali cim krece da se penje kad najudobnijoj i najvishoj tacki kreveta, ka jastucima...on pokushava da bude vodja chopora.
U prirodi je vodja chopora imao pravo da spava na najudobnijem mestu , a svi ostali bi spavali ispod njega.

:klap: Upravo ono sto radi moja kuca kada je kod mame u krevetu:D

Koliko puta ih nadjem tako ujutro kada provirim pre nego krenem na posao, a njih dve spavaju glava uz glavu na jastuku i uredno pokrivene:rumenko::lol:

Tema,

Naravno da moja kuca spava u krevetu...uobicajeno joj je da spava kod moje mame jer je krevet bas ogroman te svaka ima svoje mesto ali neretko i meni pravi drustvo i tako se lepo namesti da se ja obicno probudim sva ukocena i balansirajuci na ivici duseka da maloj damici ne poremetim san:lol:

Ima ona i svoju korpu ali joj ista sluzi kada je uvredjena ili joj dosadi mazenje i hoce da nas iscoolira, a zna da je tamo niko ne dira...a tako je slatka korpica da bih i sama spavala u njoj da je veca ali sta da se radi...zna se ko je gazda u nasoj kuci:worth::D

Slazem se sa tobom. I ja moju Lolu pustam u krevet ali ona ima ritual. Prvo spava u dnevnom boravku (na trosedu ili fotelji) a Bak spava na tpezarijskoj garnituri (nikad nije spavao u kuci medjutim od ove zime ga pustamo bas sto ti kazes, zao nam bilo da misli da ga odbacujemo jer Lola i Cupko spavaju u kuci) onda u pola noci dodje kod nas u krevet ispod nogu. Ne voli da spava u ravni sa nama, nekad kad me boli glava ja je stavim pored sebe i zarijem glavu u nju da me greje, istrpi me ali cim ja malo zakunjam ona ode ispod nogu ili na svoj jorgan pored kreveta. Jedina je fora sto su se istripovali da je namestaj po dnevnom boravku njihov. Dodju nam prijatelji da igramo karte, sedimo za trpezarijskim stolom Bak na sve nacine pokusava da legne na svoj trosed i gura se sa nama. (Mi nikad ne sedimo za stolom sem ako nam dodju prijatelji da igramo karte). Ukocim se za vikend, nevidjeni bolovi ne znam gde cu i sta cu sa sobom, lekovi ne pomazu, nema teorije da zaspem. I kao izgleda mi lakse da se namestim na trosedu u dnevnom boravku. Nekako zaspem kad u cik zore osetim vlaznu njusku u mom oku. Au budi me Lola, verovatno hoce napolje da piski. Ja jedva jedva ustanem uz nevidjene bolove da joj otvorim vrata. Okrenem se da vidim gde je a ona lepo legla na moje mesto sa sve glavom na jastucima. Jedva sam je izgurala jer nisam imala snage u ruci. Umesto da je klepim meni bas to bilo smesno.

Joj i ja imam Pincerku i od prvog dana spava sa mnom u krevetu tacno pored mene,pokrivena kad joj malo topla samo glavu izbaci napolje,i zaista kad nije pored mene ja ne mogu da spavam!!!Obozavam je i tako smo navikli i ona i ja!!!

Ja imam tri pudle i yorkicu i svi spavaju u mom krevetu.Jeste malo tesno,ali nemam srca, a verovatno ni načina da tu nešto promenim.I koliko god da je veliki ili mali stan,one jedino žele da su u prostoriji gde je i ostali deo čopora(nas ukućana).:cmok:

Meni su roditelji uvek pricali ne psa u krevet ne psa u krevet ali ono zao mi kad mora da spava na svom jorgancetu tj bilo mi je zao, i onda sam je uvek pustao u krevet i ona mi se uvuce u krevet i glavu na jastuk sa mnom kao covek, mada ni ja nisam time odusevljen ali meni nije smetalo i zdravstveno nisam imao nikakvih problema z:mrgreen:

Meni ne smetaju psi u krevetu. Imala sam jednog rota koji meni nije dao da legnem na krevet hehehehe
Ove moje ne pustam za sada dok su mladi i ludi posto znaju da se uvaljaju u blato pa cak i skoce na krevet. Kada malo porastu mozda ih i pustim.

ja imam problem
prihvatila sam jednu kucu,pustam ga u kucu ,prvo jer je bilo hladno,a onda jer je mali jako zanimljiv
uzima carape ,baca ih u vis,bori se sa nekim krpama.bori se sa tepihom,i voli da se mazi
e sada,,,
problem je sto prvo... stalno ide zamnom,,iz prostorije u prostoriju ,,grebe na vrata-cak i ako ima nekog u prostoriji ,,on ide zamnom- ne bi bio to prevelik problem da nemam tri macke koje reze na njega ,,i napadaju ga
dalje
jako se uznemiri kada odem od kuce ,,kaze moj decko da ono posle 3-4 minuta pocne tuzno da cvili i cak odbija da jede
i kao treca stvar
kada ga vodim u setnju on nekada laje na ljude,,ne znam sta mu to znaci,,jer je jako mali ,,,,moj decko ga zove Prdavac
,,komsije su me opomenule da ce zvati sintere ,,ili ,,ne znas sta ce da urade kada ja nisam tu
pa ,,stvarno ne znam kako ove stvari da korigujem kod njega
nemam pojma o kucicima

Vezao se za tebe, a i mali je, plase se verovatno a ti si mu sigurnost. Ako ga ostavljas samog uzmi neku staru duksericu ili majcu, nesto sto ima tvoj miris i daj mu na tome da spava, i u pocetku ga ostavljaj samog po malo, npr odes do probavnice i vremenom povecavaj taj interval, navicice se.
Koliko ima, kazes da je mali pas, mlad, stene?

:heart:
s1sx2q.jpg

Back