- Poruka
- 16.741
Siguran sam da je ovo za sve vas ovde nebitno , al evo chisto da znate ako vas zanima
Pas spavanjem u krevetu pokazuje dominantnost nad vama (u njegovom svetu). U redu je ako ga pustite kod nogu da vam spava. Ali cim krece da se penje kad najudobnijoj i najvishoj tacki kreveta, ka jastucima...on pokushava da bude vodja chopora.
U prirodi je vodja chopora imao pravo da spava na najudobnijem mestu , a svi ostali bi spavali ispod njega.

Koliko puta ih nadjem tako ujutro kada provirim pre nego krenem na posao, a njih dve spavaju glava uz glavu na jastuku i uredno pokrivene

Tema,
Naravno da moja kuca spava u krevetu...uobicajeno joj je da spava kod moje mame jer je krevet bas ogroman te svaka ima svoje mesto ali neretko i meni pravi drustvo i tako se lepo namesti da se ja obicno probudim sva ukocena i balansirajuci na ivici duseka da maloj damici ne poremetim san

Ima ona i svoju korpu ali joj ista sluzi kada je uvredjena ili joj dosadi mazenje i hoce da nas iscoolira, a zna da je tamo niko ne dira...a tako je slatka korpica da bih i sama spavala u njoj da je veca ali sta da se radi...zna se ko je gazda u nasoj kuci