pas ili macka

• Začetnik teme Začetnik teme deja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo mu dodje kao kad pitate majku da li vise voli cerku ili sina! Do skoro, tacnje dok nisam dobio macora, sam bio izraziti ljubitelj pasa, ali to nije znacilo da nisam voleo macke, samo su mi psi delovali nekako bespomocno u odnosu na macke. Nista na svetu nije toliko iskreno kao mahanje repa jednog psa, to sam rekao milion puta, ali isto tako nista nije "maznije" od jedne mace. Najbolje je kad imas i psa i macku, imas ortaka koji je 24h spreman na igru i mazu koja ce da ti satima gura glavu pod vrat i tandrce kao traktor dok joj ceskas stomak. Najbolje od svega je kad krene igra izmedju njih, neprocenjivo!

Prilozi

• IMG_0057.jpg
    IMG_0057.jpg
    53,7 KB · Pregleda: 12
  • IMG_0059.jpg
    IMG_0059.jpg
    68 KB · Pregleda: 10
  • IMG_0058.jpg
    IMG_0058.jpg
    56,4 KB · Pregleda: 11
Volim ih podjednako, ali mislim da su macke lakse za odrzavajne u kuci. Cistije su i nemaju lojnih zlezda pa ne smrde. Godinama sam imala pikenezera u stanu a kada je uginuo nabavila sam macku. Verujte mi ljudi druga prica. Ako se dvoumite, uzmite macku. One su doduse samostalnije, nece da se maze onda kad vi hocete, nego samo kad one hoce, ali su brate slatki mile i ciste.

Imam psa i 4 macke... volim ih sve jako jako....
Ali sam cini mi se ipak za par nijansi vise okrenuta macama...
I to sam skoro shvatila, bila sam u prodavnici da im kupim hranu i bilo je puno prospekata sa slikama kuca i maca, kada sam gledala slike kuca bili su mi jako slatki, zanimljivi, ali kada sam videla slike sa macama ja sam se blago receno istopila.... a i kuce nmogo vise smrde... ups "neprijatno mirisu".... mada ja moju kucu ne bih menjala ni za sta. on je moja glupa dzukela, koju je moja mama donela sa ulice...

Psiii

Imao sam pudlicu imala je 14 godina i imala je tumor morali smo da je uspavamo sada imamo rot-a super je :) svi misle kada je vise aa uu strasno a kada joj prijdete oce se mazi ja mislim da bi ona jos pokazala lopovu de sta stoji :):D:D

da li vise volite psa ili macku? :evil: i :(

Oboje i samo za nijansu prevaze ljubav ka mackama. Bolje ih osecam i razumem, kako god zvucalo :roll: :rumenko:. A mozda ima nesto i u slicnosti karaktera :lol:.

Inace, pomazem i jednima i drugima i stvarno sam fenomen pri bliskim susretima sa istima :zcepanje: (za one koji ne shvataju ovu vrstu ljubavi :roll:), ali su macke cesce moji "pacijenti", sto jes' - jes' :).

Back