Tetak,stvarno nema nameru,a ni volju da se nastavljam sa tobom.Ti si jedan od onih ljudi koji biju glavm kroz zid iako znaju da nisu u pravu.Sa nasom istorijom sam jako dobro upoznat i vek sam se zanimao za istu.A to sto je pisala sestra Drage Mashin...pa oni sigurno nije mogla da napise nesto u korist Karadjordjevica,jer su joj bili rivali.Tako da ta knjiga koju si mi preporicio je u startu subjektivna.Daj neku knjigu koju je pisao neko ko neam veze ni sa jednom od nashih dinastija.Daj mi pravi argument!
I jos nesto...bas me cudi da je neko ko je iz Cacka,kao sto si ti,jedan tako zagrizeni komunista i antimonarhista.Ja Cacane poznajam kao sasvim drugacije.
I uopste ne znam kakve veze ima moj nik sa ovom temom.Nisi imao nista bolje da mi prikachis neko da se okomis na moj nik.MOgu odmahd ati kazem da nisam clan nikakve sekte i da nisam antihrist i satanista,ako si,a verovatno jesi,aludirao na to pominjuci moj nik.
Kao sto vec rekoh,jako je tesko ljudima objasniti neke stavri koje su im bile servirane 60 godina.ZAr je toliko bolno cuti drugu stranu?Zar je toliko bolno saznati istinu?
Naravno da su Karadjordjevici odlei zalto sa sobom,nece valjda da ostave komunistima i Nemcima.A Beli Dvor je odrzavan jer se Tito po oslobodjenu BGa odmah uvalio u Beli Dvor.To je bio njegov san.Tako da se narodnim para odrzavalo nesto sto je koristio Tito.I na kraju krajeva,naravno da ce dvor da se odrzava od narodnih para jer je Karadjodrdje oslobodio Srbiju i zasluzio da njegovi potomci imaju tu privilegiju.Ako je nemaju oni ko ce onda drugi.Da nece mozda Jovanka Broz? Ili Mira Markovic ili Marko.
Taj dvor ima nacionalni znacaj! Zar moram opet da pitam sta bi Hrvati ili Slovneci dali da danas imaju kraljevsku ili knezevsku dinastiju.Pa oni bi se prosseravali da su narod star 5 000 godina,a mi nasheg Kralja pljujemo kad god stignemo.Stidim se takvih Srba.Vazda je kod Srba bilo da je tudje sladje.