gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
4. Чак ни њима1. Mrtva trka.
2.Bilo je slučajeva.
3. Da.
4. Samo članovima partije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
4. Чак ни њима1. Mrtva trka.
2.Bilo je slučajeva.
3. Da.
4. Samo članovima partije.
Ја потичем из комунистичке породице и града. Ође се слава малтене није славила до пре 20 година. Идаље на умрлицама више буде петокраки него крстова.Najbolji su mi oni koji na sva usta viču kako je bilo zabranjeno slaviti slavu. Takvi slabokapirajući tipovi nisu svesni da se time zapravo odaju da potiču iz komunističke porodice jer je samo njima bilo zabranjeno, što je i logično. Ostalima nije.
Da li su cetnici ubijali Srbe? DA
Da li su partizani unistavali crkve i ubijali popove i unistavali ikone? NE
Da li su cetnici saradjivali sa Nemcima? DA
Da li je bilo zabranjeno slaviti slavu za vreme Tita? NE
Retka i dobra stvar kod komunizma je bila ta što je skoro uništio religiju.
Ti ne znas osnovne istorijske cinjenice Pepuljugo.
Demonstracije 27. marta 1941 su bili sirom Jugoslavije.
Ti cim otovoris usta iz tebe progorava Baron Minhauzen.
Ma broj srušenih, oštećenih i opljačkani crkava i manastira je ogroman. Zasigurno tu negdje oko 100.Dođeš u moju varoš i pokažem ti gde je bila Crkva koju su srušili komunisti.Može?
U celoj JugoslavijiStvarno?A gde?U Zagrebu?![]()
Mozes neki izvor da postavis.Ma broj srušenih, oštećenih i opljačkani crkava i manastira je ogroman. Zasigurno tu negdje oko 100.
Šta će meni ''izvori'' ,prolazim svako jutro pored mesta gde je bila Crkva do 48-e godine kad su je digli u vazduh...Mozes neki izvor da postavis.
U celoj Jugoslaviji![]()
Koje mesto, daj slike, podatke...?Šta će meni ''izvori'' ,prolazim svako jutro pored mesta gde je bila Crkva do 48-e godine kad su je digli u vazduh...
Da li je Zagreb tada spadao u Jugoslaviju ?Ajde?U Zagrebu?