- Poruka
- 31.067
Шта знају клинци шта су окупатори....Klinci igrali fudbal sa Nemcima. Alo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта знају клинци шта су окупатори....Klinci igrali fudbal sa Nemcima. Alo!

Da su ti klimci igrali bagminton možda bi to bio veći dokaz saradnje?Шта знају клинци шта су окупатори....![]()
Кажу да нису играли у цокулама као Немци па су зато победили.Da su ti klimci igrali bagminton možda bi to bio veći dokaz saradnje?
Zato što su klimci igrali u cokulama to je očigledna saradnja.Кажу да нису играли у цокулама као Немци па су зато победили.
Немци су играли у цокулама, и то каже поменути Пуриша.Zato što su klimci igrali u cokulama to je očigledna saradnja.
Pa igrali u patikama i dali su sve od sebe klinci. Očigledna saradnja nema šta.Немци су играли у цокулама, и то каже поменути Пуриша.
Аха Пуриша са 18 година клинац, није знао ко је окупатор али је знао шта је комунизам....Pa igrali u patikama i dali su sve od sebe klinci. Očigledna saradnja nema šta.
Што се тиче злочина у селу Вранић знам да постоје два документа, један недићевски:
Други је радограм Александра Михајловића, послат врховној команди:
Годинама касније су објављени мемоари потпоручника Милисава Марковића, који се налазио у близини Вранића те ноћи 20/21. децембра 1943.
О догађајима у Вранићи он пише:
Што се тиче броја жртава комунисти час наводе 69, час 72. (како су дошли до те цифре). Чини ми се да је један комунистички извор био да је једно дете настрадало од залуталог метка. Има пример када се једна девојка удала у суседно село да су је ставили на списак жртава у Вранићу, а такође су додавали ако је неко погинуо или се одселио.
Нико од четника није рекао да ово није злочин, у питању је била освета за заклане четнике, али то је очигледан ратни злочин јер не смеш да убијаш цивила, притом и кажњен злочин.
Ово на Равној Гори ми највише личи на скрнављење српских униформи, историје...

Мел Гибсон на Видовдан у Светогорској пустињи, на Каруљи, у пећинској келији оца Нифонта, скривеној у неприступачним, стрмим литицама изнад мора..............
Strašno, monasi kače slike vojnika po zidovima sa kontraverznom prošlošću. Sve što ima veze sa ratom ne treba imati veze sa manastirima, pogotovu ne na Hilandaru.Мел Гибсон на Видовдан у Светогорској пустињи, на Каруљи, у пећинској келији оца Нифонта, скривеној у неприступачним, стрмим литицама изнад мора.
Pogledajte prilog 1749264
Обрати пажњу ко је на зиду.
Све је то сув сарадник окупатора, све то треба на Голи оток зар не......Strašno, monasi kače slike vojnika po zidovima sa kontraverznom prošlošću. Sve što ima veze sa ratom ne treba imati veze sa manastirima, pogotovu ne na Hilandaru.
Za bamderaše nije ništa kontraverzno u vezi Draže, za druge jeste.Све је то сув сарадник окупатора, све то треба на Голи оток зар не......
Нема код Драже ништа контраверзно, контраверзна је идеологија која га доводи у питање, а која је хвала Богу иза нас, било не поновило се.
Шта је бљак, не волиш попит и појест?Bljak.
![]()
Ne volim da jedem ovo sa slike, hvala lepo i prijatnoШта је бљак, не волиш попит и појест?
Знао сам да је и Мел Гибсон четник. И он воли попит и појест. Једино мије чудно да се није уредно избријао ко прави Југосовенски ћетник!
Нијес твар у слици, него да се једе и ужива у јелу!Ne volim da jedem ovo sa slike, hvala lepo i prijatno![]()
U ovome ja ne uzivam, molim lepo.Нијес твар у слици, него да се једе и ужива у јелу!
Ти не би четницима дозволила ни да једу ни да пију, а Тодоровић би их све глатко избријао, па ви људи нијесте нормални!U ovome ja ne uzivam, molim lepo.
Taj Todorovic neki opasan likТи не би четницима дозволила ни да једу ни да пију, а Тодоровић би их све глатко избријао, па ви људи нијесте нормални!

Draža zlocinac. Vranic, drugovac, gorazde...Za bamderaše nije ništa kontraverzno u vezi Draže, za druge jeste.
Колико видим ова расправа не води ничему...Мислим се да отворим нову тему, "Зашто су четници били ћоси".
Значи ко воли да поједе и попије је четник, можда у Булајићевим филмовима.Шта је бљак, не волиш попит и појест?
Знао сам да је и Мел Гибсон четник. И он воли попит и појест. Једино мије чудно да се није уредно избријао ко прави Југосовенски ћетник!