Partizan ROOOLEZ

• Začetnik teme Začetnik teme thUndEr89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ko ce osvojiti ligu sampiona

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poštovani;

najprije da se ispričam u ime NogoBET.com tima što ovakvim metodama dolazimo pred javnost, no mladi smo na webu još i vjerujemo da će vam ove informacije u nekoliko redaka biti dovoljno zanimljive da nam se tema ne tretira kao spam od nadležnih moderatora/admina. Hvala unaprijed nadležnima ukoliko nam se ova tema ne sankcionira na mjestu.

Što je NogoBET.com

- Sustav virtualne kladionice prezentiran kao forma natjecanja za sve korisnike koji žele sudjelovati. Princip je zapravo vrlo jednostavan i vama svima, vjerujemo, jako poznat. Sve što se traži od Vas je da se apsolutno bez rizika kladite, igrate s nama svakodnevno ili koliko god želite, družite se, zabavljate i budete (poželjno za sve Vas) što bolji.
Ponuda je realna, identična onoj u zemaljskim i online kladionicama. Novac koji vam dajemo po registraciji i dobici unutar sustava su virtualni. Zabava je, garantiramo, na visokom nivou. A nagrade su stvarne :)
Ono što vam sustav pruža je zapravo mogućnost da preko web preglednika u bilokom trenutku uplaćujete listiće kladeći se na vaše favorite, provjerite iste kad je to moguće, te nadamo se, zaradite virtualni novac.
Svakim provjerenim ili dobitnim listićem naša top lista se ažurira i vrlo lako je moguće ukoliko ste znalac, ili imate samo malo sreće, da baš vi postanete sretan dobitnik određenog iznosa pravog novca koji vam uplaćujemo na željene online kladionice.

Nova runda upravo kreće, 100€ je fond za slijedeće natjecanje koje traje do 15.09.2008, dođite, pridružite nam se i uzmite svoj dio kolača ;)
Upozoravamo vas; zabave i jake konkurencije ne izostaje.

Posjetite nas na www.nogobet.com

Hvala na pozornosti;
NogoBET.com tim!

Lik iz mog komsiluka je toliko voleo jedne svoje Nike patike i nikako nije hteo da ih baci, iako ih je vec dosta dugo nosio, pa je meni to bio do sada najveci izazov, da im produzim zivot, i uspeo sam, tako da ih je nosio jos jako dugo uz pomoc mog odzravanja i ciscenja.
Posle sam odrzavao i negovao jos neke patike momcima iz zgrade koje to mrzi da rade.

Nosene patike imaju neku svoju pricu i neki svoj zivot vezan za vlasnika, i zanimljivo mi je da razmisljam o svim mestima na kojima su sve te patike bile sa svojim vlasnicima, dok ih cistim i redovno odrzavam. Kao i sve ostalo i tu treba i paznja i strpljenje.

Najgore sto se moze raditi s patikama je da se stavljaju u masinu, jer se onda izoblice i vrlo brzo propadaju, pogotovo one kozhne. A vecina to radi jer se zapiusteno i nemarno odnose i prema patikama, a vecinu momaka uglavnom mrzi da ih ciste i odrzavaju. Meni pricinjava veliku radost kad posle zamisljam kako ih nose s vise zadovoljstva posle mg ciscenja i odrzavanja.
Ipak sam ovde na forumu video i da ima korisnika koji odrzavaju lepo svoje patike...
Za svaku pohvalu!

Voleo bih da mi se jave momci koji imaju neke patike koje vec misle da bace, da pokusam i vidim sta se jos moze uraditi. Nebitno je u kakvom su stanju.

Veliki pozdrav svima, drago mi je da ste pokrenuli ovaj zanimljiv topik.

Prilozi

• my jordans 004.jpg
    my jordans 004.jpg
    30,1 KB · Pregleda: 8
  • my jordans 005.jpg
    my jordans 005.jpg
    26,2 KB · Pregleda: 6
  • my jordans 006.jpg
    my jordans 006.jpg
    27,3 KB · Pregleda: 6
Vrlo zanimljiva tema :D,ali mora da ti kazem da su danas patike kinesko sranje,i da se rasiju,odlepe ili veoma brzo se uniste,a moj cale je nekad imao patike po 10 god nosi,kao nove
kvalitet i po !!!!!

Potpuno si u pravu, hvala za odgovor i pohvalu za temu. Pazi, i to je relativno: kazu da ima i kineske robe i bolje i losije... Ja se potpuno slazem s tobom. Medjutim i danas se moze naci kvalitet, mozda cak i na nivou kvaliteta patika koje je imao tvoj cale i nosio i po 10 god...ali, mora puno i da se plati

Potpuno si u pravu, hvala za odgovor i pohvalu za temu. Pazi, i to je relativno: kazu da ima i kineske robe i bolje i losije... Ja se potpuno slazem s tobom. Medjutim i danas se moze naci kvalitet, mozda cak i na nivou kvaliteta patika koje je imao tvoj cale i nosio i po 10 god...ali, mora puno i da se plati

Pa upravu si,ali pre je kvalitet patika bio mnogo visi nego danas,a
sada je kvalitet mnogo opao,a dobre patike mogu da se nadju,ali samo retki imaju
tu privilegiju da puknu po 13,14 hiljada za patike ;)

Pa upravu si,ali pre je kvalitet patika bio mnogo visi nego danas,a
sada je kvalitet mnogo opao,a dobre patike mogu da se nadju,ali samo retki imaju
tu privilegiju da puknu po 13,14 hiljada za patike ;)

da znam... u pravu si... retki mogu toliko da puknu...
ali ima dobrih patika i za manje para, i ako se dobro i pazljivo odrzavaju, to im produzava vreme upotrebe i koriscenja, i izgledaju bolje.
sve je u tome kao i u svemu... neodrzavanje , nemar i zapustanje ih vise haba i trosi.
sve zahteva brigu, paznju i vreme...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back