Partizan ROOOLEZ

• Začetnik teme Začetnik teme thUndEr89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ko ce osvojiti ligu sampiona

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:super: Cao svima, posto sam nov nebi zeleo da prekrsim neko pravilo.
Jedna online kladionica sa jednom web stranom iz Srbije - "Centrala" dele 5€ kao promociju. Znaci ne treba nikakva uplata da bi dobio to, treba samo na toj strani da ostavis mail adresu, ja sam otvorio na yahoo ovako jednu, samo za to. Stana je sledeca
www.sport*k*cen*rla.com tu gde su * fali neka slova!!! :whistling: :klap:
Nadam se da nisam neka pravila :rtfm: prekrsio, nije mi namera. Zelim samo da obavestim sto vise ljudi, jer mislim da je to bila super stvar, lepo je dobiti poklon :lol: Tako su radili i u Blicu i u Tipu, tako da je 100% sigurno!! Recite mi da li ima neko iskustva sa time??

EVO OVAKO DA SVI VIDE !!! (opsirnije imate na navijackim temama !!!)

Hrvata, muslimana, engleza, amera, madjara, lihtenstajnca, MA SVAKOG, cu nazvati bratom, zato sto smo svi ljudi, zato sto nas je sve stvorio BOG, i svi treba da se volimo, ali to je razjebalo nekoliko stvari : granice, oruzje, eu, medju ostalima i milosevic (NE, NISAM BIO SRECAN KAD JE UMRO, BILO MI JE ZAO KAO I ZA SVAKU DUSU KOJA NAS NAPUSTI !!! ) ....

JEDNOSTAVNO VISE NE IDE ...

AJ POZDRAV !!!

EVO OVAKO DA SVI VIDE !!! (opsirnije imate na navijackim temama !!!)

Hrvata, muslimana, engleza, amera, madjara, lihtenstajnca, MA SVAKOG, cu nazvati bratom, zato sto smo svi ljudi, zato sto nas je sve stvorio BOG, i svi treba da se volimo, ali to je razjebalo nekoliko stvari : granice, oruzje, eu, medju ostalima i milosevic (NE, NISAM BIO SRECAN KAD JE UMRO, BILO MI JE ZAO KAO I ZA SVAKU DUSU KOJA NAS NAPUSTI !!! ) ....

JEDNOSTAVNO VISE NE IDE ...

AJ POZDRAV !!!

Ал је теби Влада испрао мозак боже !!:eek:
Прво фора мрзиш национализам,после слушаш панк сад сав изнервиран
отвараш теме !!!!:rtfm::rtfm:

пс-следеће је да тражиш бан (ако си заборавио)

eeeheeem ....

dame i gospodje :mrgreen:

u poslednje vreme ljudi se zaista cimaju, oko pomoci, izbeglicama, deci bez roditelja, siromasnima ....
Pa sam ja resio da malo pripomognem, sakupio sam nekoliko kutija igracaka, zajedno sa drugovima tragao, pa smo sve to odneli u PU Ljuba Stankovic Beocin, ova predskolska ustanova se takodje bavi time ........

Svi ljudi drage volje, koji zele da daruju sitnice (igracke, naucni casopisi, (uzeli smo i nekoliko crtanih filmova:) ) stripovi, itd. ... ), mogu mi se obratiti na pp ...

takodje, (ne bi ja ovu temu staviJo na ovaj pdf bzvz :D ...) skupljaju se dresovi, kacketi, majice, itd. sportskih klubova i reprezentacija, tako da ko zeli da bar malo pomogne, nek' se javi ....

svojevremeno smo radili sa crvenim krstom, ali bas i nismo nesto ucinili, a sada zajedno sa PU radimo ...

nadam se da me jeCa (:mrgreen:) nece ispaliti i zatvoriti temu, zato sto zaista treba pomoci tim :mrgreen:decama:mrgreen: :lol:

:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back