Gost
e i ja sam Zvezdasica ali stvarno moram reci svaka cast Partizanu.Sinoc su pokazali snagu i hrabrost za koje sam pocela sumnjati da uopste postoje u nasem fudbalu.Pokazali su glupim i arogantnim Englezima.Jeste li culi da Partizan niko nije docekao kad su sletjeli na aerodrom u Njukaslu?
Nijedan novinar!Pa zaboga,sto obracati paznju na jedan tako *mali i nevazan* klub?Pa eto im sad unistili smo ih.Ja mislim da sada kad pocne Liga sampiona treba zaboraviti na ove lokalne razmirice na relaciji Zvezda/Partizan jer je Partizan sinoc igrao i u Ligi ce igrati SAMO ZA SRBIJU! 
Nijedan novinar!Pa zaboga,sto obracati paznju na jedan tako *mali i nevazan* klub?Pa eto im sad unistili smo ih.Ja mislim da sada kad pocne Liga sampiona treba zaboraviti na ove lokalne razmirice na relaciji Zvezda/Partizan jer je Partizan sinoc igrao i u Ligi ce igrati SAMO ZA SRBIJU!

ljude pout tebe takvi bi se otprilike trebali zvati sramotom srpskog naroda jer partizan svetu predstavlja nasu zemlju kao sto ce i zvezda i iako navijam za partizan bodricu i zvezdu i bilo koji nas klub kad bude predstavljao Srbiju jer time osim ljubavi prema fudbalu pokazati zrelost i patriotizam,znaci po meni si ti jedna vrlo nezrela osoba!Isto tako ne podrzavam ni grobare koji razmisljaju kao ti tj. koji navijaju protiv zvezde.Nadam se da se skoro svi slazete sa mojim razmisljanjem na ovu temu?!?