Partizan ROOOLEZ

• Začetnik teme Začetnik teme thUndEr89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ko ce osvojiti ligu sampiona

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mr_pleasure:
posle fljamurtarija, internacionala iz bukuresta, HRAVTSKOG KLUBA KROACIJA PONAVLJAM HRVATSKOG SKLUBA OD KOGA STE IZGUBILI 5:0 U SRED ZAGREBA, da ne pominjem cehe isto bese 5:0, pa od koga ste jos izgubili 5:0, ah da rapid pa zar imate obraza da prigovorite bilo sta. znaci kada god ste mogli, ne da nas obrukate nego se recima ne moze opisati koliku ste nam stetu naneli, vi ste prevazisli sami sebe. pa od fljamurtarija ja ne znam ko bi drugi izgubio. pa setite se samo kako se pokojni tudjman radovao kada su igrali viktorije sa vama. posle svega toga vi imate obraza da kazete nesto u vezi crvene zvezde. fali vam jos 4 titule, 8 kupova, 1 kup sampiona, 1 interkontinentalni kup pa da mozete bilo sta da prigovarate. zato nemojte molim vas.
inace za plasman u ligu sampiona svaka cast. to je jedina stvar koja se u poslednje vreme desila u nasem fudbalu i koja mi uliva nadu. znaci cestitam na tome. ali nemojte mnogo mahati rucicama, uvonjali su vam se pazusi i :"tragovi vam smrde necovjestvom".
jos jednom cestitam i svaka cast na plasmanu u ligu sampiona.
PA TEBE KAO DA JE PAVELIC POSLAO DA DODJES OVAMO,BRUKO IZDAJNICKA

E,cigani sto niste poneli pehar kupa sampiona u Krusevac protiv Napretka mozda nebiste izgubili,lepo sedete,zatvorite oci,opustite se i zamislite da ste u BAriju,a kad se probudite eto pune mreze golova!

NEBA:
BRAVO JEKO, KOJI CE NAM K..RAC OVI ******
ZNA SE KO MOZE DA NAVIJA ZA PARTIZAN!!!
Danas je izneverio Zvezdu,sutra ce Partizan(ovo navodim samo kao primer,Partizan nece nikad pasti tako nisko).Medju Grobarima nema mesta za izdajice.PARTIZANU NE TREBAJU TAKVI,KAO GROBAR SE RODIS,NIJE SU TO CARAPE,PA DA SE MENJAJU KAD TI PADNE NA PAMET,TO JE LJUBAV PREMA KLUBU KOJA TREBA DA BUDE POSVECENA SAMO JEDNOM!!! :D :D :D

blackground:
U ligi sampiona PFC ce sluziti za osvajanje lakih bodova. Svake godine upadne tako neki idiotski klub.
Svaku tekmu cu biti svim srcem uz Real, Porto i Marsej... Ma, da igra 11 Hitlera protiv njih navijao bi za Hitlere.

P.S. ZVEZDA JE ZIVOT, OSTALO SU SITNICE
IDI U CRKVU I POMOLI SE BOGU,UMOBOLNICE,TREBA DA SE LECIS...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back