posle fljamurtarija, internacionala iz bukuresta, HRAVTSKOG KLUBA KROACIJA PONAVLJAM HRVATSKOG SKLUBA OD KOGA STE IZGUBILI 5:0 U SRED ZAGREBA, da ne pominjem cehe isto bese 5:0, pa od koga ste jos izgubili 5:0, ah da rapid pa zar imate obraza da prigovorite bilo sta. znaci kada god ste mogli, ne da nas obrukate nego se recima ne moze opisati koliku ste nam stetu naneli, vi ste prevazisli sami sebe. pa od fljamurtarija ja ne znam ko bi drugi izgubio. pa setite se samo kako se pokojni tudjman radovao kada su igrali viktorije sa vama. posle svega toga vi imate obraza da kazete nesto u vezi crvene zvezde. fali vam jos 4 titule, 8 kupova, 1 kup sampiona, 1 interkontinentalni kup pa da  mozete bilo sta da prigovarate. zato nemojte molim vas.
inace za plasman u ligu sampiona svaka cast. to je jedina stvar koja se u poslednje vreme desila u nasem fudbalu i koja mi uliva nadu. znaci cestitam na tome. ali nemojte mnogo mahati rucicama, uvonjali su vam se pazusi i :"tragovi vam smrde necovjestvom".
jos jednom cestitam i svaka cast na plasmanu u ligu sampiona.