- Poruka
- 24.669
pomoc prijatelja choucroute=kiseli kupus
je l sad malo bolje?![]()
Merci

Pomoc prijatelja je uvek dobrodoshla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pomoc prijatelja choucroute=kiseli kupus
je l sad malo bolje?![]()

hanibal77, merci beaucoup pour les photos et la recette!
Si tu décides de partager encore une recette avec nous, nоus serons contents que ça soit un désert
Нисам имала приступ интернету посљедњих пар дана, па сам била одсутна са теме
karpos, c'est dommage pour tes vacances, вјероватно би било боље на Азурној обали...Ваљда сљедећег љета, ко зна
А ви што сте у Београду (и у околини), ваљда чусте да вам долази Жан Мишел Жар у Арену? Хоће ли ићи неко?

Hm kako mirise
Каква легенда од човјека!

Bice bolje na Azurnoj sigurno - to je moj neostvaren san
Cuo sam za koncert sve zavisi od cene![]()

fascinira me njego most, a možda i zbog one pesmice
Azurna obala, za mnoge nedostižan san.
Ne gubim nadu, planiram da je posetim kada ukinu vizu. Sa rancem na ledjima, sa što manje para da ostanem što duže i vidim što više mesta. Postoji direktna autobuska linija Beograd Monpelje. Francuska je puna jeftinih hostela i hotela tipa Etap i Formula 1.Mislim da je besmisleno ići preko agencije , ostaje mi da čekam
Od ostalih gradova volela bih da vidim Avinjon,fascinira me njego most, a možda i zbog one pesmice
Sur le pont d' Avignon,
on y danse, on y danse![]()

А и биће много занимљивије 
Kada se steknu uslovi, i kada se odlučiš za polazak javi mi da idem sa tobom. Čisto da ti pravim društvo, da ti nebude dosadno u Monpeljeu i Avinjonu.![]()

Не може то тако, свако за себе! Кад једно од нас одлучи да оде, онда почасти и нас остале авионском картом (пошто ћемо му ми бити морална подршка и успутни преводиоци), и тако идемо сви заједно у групи!А и биће много занимљивије
Успут ћемо навратити до hanibala77.
da sam znala da je tolika frka za casopise skupljala bih vam svoje,posto uskoro dolazim u srbiju

Не може то тако, свако за себе! Кад једно од нас одлучи да оде, онда почасти и нас остале авионском картом (пошто ћемо му ми бити морална подршка и успутни преводиоци), и тако идемо сви заједно у групи!А и биће много занимљивије
Успут ћемо навратити до hanibala77.

Čak sam na internetu nalazila i hostele sa dvanaestokrevetnim sobama, kao djaci na ekskurziji.