- Poruka
- 46.307
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne jbt...taman posla....giros,pivo i kleftiko preCigarete?![]()
a taman sam 'teo da pitam kuda voze ti brodici (sa slika ili sa videa - negde vid'o)Nastaviće fortes ali idemo redom....
Prvo plaže. Najbliža van grada je Lihnos do koje možete brodićem mislim da je bilo 5€ ali ne držite me za reč.
Naravno ima opcija i kolima 5-10 min pošto je vrlo blizu pri čemu koliko smo čuli plaća se parking i treća opcija je da se pešači preko maslinjaka...pa ko je u formi
Na kraju plaža je ova:
Ovo nije naš snimak...sa neta.
Ako moze da se doda jos malo utisaka o putovanju od Dojrana do Parge, tipa kvalitet puta,ruta,brzina...![]()
Mislim da sam videla da je 15 evra u oba pravca nekim gliserom.Za Sarakiniko imate i dnevne polaske brodom iz Parge koji znam da idu u 11 a vraćaju se u 17. Cenu nisam video ali čini mi se da je @Lorelajn nešto pominjala pa ću nju sačekati ako ima info.
Putem idete istim onim kojim ste išli od Parge do Karavostasi ali je skretanje za plažu znatno pre.
Sama plaža je opet sitniji šljunak i pesak ima dva parkinga koji nisu baš veliki pa je bolje malo ranije doći. Do ovog drugog ispod restorana vodi prečica koja je baš strma,uska i krivudava i malo je falilo da ostanem tamo u jarku i pored velikog iskustva sa takvim grčkim poludivljim putićima do plaža...zato oprez i ko se ne snalazi pod velikim nagibima....nemojte. Pratite put do ovog prvog parkinga,pa odatle. Parkinzi su besplatni ali ovaj drugi će vas usloviti da uzmete set ležaljki koje su 8€.
Pogledajte prilog 1227014