- Poruka
- 71.087
Gaios je malo mestasce od svega 500 stanovnika. Sarmantno, ususkano. Razlikuje se dosta od Parge, drugacije je ali takodje lepo.
Sam prilaz Gaiosu je zaista prelep.
Sam prilaz Gaiosu je zaista prelep.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) najpoznatija. Tu brodovi pristaju i idu oni manji unutra a kada je vreme ok i kupa se. Mi nismo imali tu sreću pa se sve svelo na slikanje ove modro plave vode i krečnjačkih stebna i formacija:
Kad sam ja bila u Sivoti,bilo je par kafića na plaži i razvučena mreža za odbojku .Sivota i Parga su meni nebo i zemlja. Cak mi se i ne svidja samo mesto. Pusto nekako, sivo (prljavo belo, krem), jednolicno i dosadno.
Sam taj deo prvi red do mora, tu gde su kafici i restorani mi je ok...ali sve dalje od toga mi je meh...
Plaze im jesu lepe, barem deluju tako. Ima i cetirana dosta sto je plus.
Ne mogu tu sebe da zamislim uopste da provedem vise od 1 dana na nekoj plazi.
onda ti svakako mozes reci o Sivoti vise nego mi...mi smo samo malo presli grad...i dok recimo Parga zavodi svojim detaljima, sarenilom celim svojim postojanjem...ne znam meni Sivota deluje...sterilno? isprano? ne umem da opisem...Kad sam ja bila u Sivoti,bilo je par kafića na plaži i razvučena mreža za odbojku .
I tada je bila siva
Parga je uvek bilo mondensko mesto .

I ja sam bila na par sationda ti svakako mozes reci o Sivoti vise nego mi...mi smo samo malo presli grad...i dok recimo Parga zavodi svojim detaljima, sarenilom celim svojim postojanjem...ne znam meni Sivota deluje...sterilno? isprano? ne umem da opisem...
opet, zaista imaju lepe plaze...ali gde ih nema u Grckoj?
sve cekam da Fortes nastavi i dodje do Aheron dela![]()
morala sam da vidim tu Prevezu, zaista deluje kao sarmantno mestoI ja sam bila na par sati
Kupali smo se nizvodno na svakoj plaži od Parge do Arte
Bila sam te godine u jednom
selu-gradu u blizini .
Meni se Preveza svidela
Ma da sam tu bila samo uvece
I gore ka albanskoj granici ima zanimljivih plaza
U stvari kad idem u sopstvenoj režiji u Gr .gledam gde su kamperi
Tu je uvek najčistije more.

da...svuda ih ima bukvalno...a i cene nisu bas za zanemariti...kao i cene parkiranja a negde se i to placa...Gr je uvek najlepša kolima
Stanes gde hoćeš i kupaš se
Mene počinju da izludjuju silne ležaljke.
Meni je Jonsko more prelepomorala sam da vidim tu Prevezu, zaista deluje kao sarmantno mesto
sigurno bi svratili i tamo da smo isli do Lefkade kako smo i planirali...ali je izostala zbog drugih aktivnosti
plan nam je svakako da se vratimo i obidjemo tada i taj deo koji sada nismo![]()
I Grci su tu drugaciji od onih na Halkidikijumorala sam da vidim tu Prevezu, zaista deluje kao sarmantno mesto
sigurno bi svratili i tamo da smo isli do Lefkade kako smo i planirali...ali je izostala zbog drugih aktivnosti
plan nam je svakako da se vratimo i obidjemo tada i taj deo koji sada nismo![]()
Meni je nezamislivo bez kola iskrenoGr je uvek najlepša kolima
Stanes gde hoćeš i kupaš se
Mene počinju da izludjuju silne ležaljke.