Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili cekaj da ti neko drugi kupi,hahahahahahaaaaaaaZa 35-50E imas pravi parfem - taj te laze ko kaze da je na pijaci toliko.
Verovatno da su kopije za 1500 din. mada treba videti koji je parfem u pitanju. Ako je neki od 2000 npr., onda je moguce i da je original, iz aviona kupljen npr. mada sumnjam.
Nemoj da bacas pare, kupi sebi original ili cekaj da ti neko drugi kupi, jos bolje.
trenutno sam bez posla pa skoro svako vece visim na limundu.
nadjoh parfeme i upitah se zasto su toliko koliko su...tj 1500 dinara.
(cak je jedna prodavacica napisala da takve parfeme-kakve ona prodaje-takozvani saneri prodaju po ceni od 35-50 evra na pijacama)
da li neko mozda zna da li su teska bofla ili "vruca"roba?
naravno,na kupindu ima i drugacijih cena,naravno u zavisnosti od prodavca.
ima i za 999 dinara,doduse vecinom toaletne vode....
ovo sto sam napisala (da su 1500 din)...to je iz b.palanke....
imate li nekih iskustava i-ili informacija o tome?
predpostavljam da ce vecina odgovora biti kolko para tolko i muzike....
ali ...pitam....kakvi su?
Moja iskustva su odlicna, cesto kupujem online, jer tako uvek dobijem neke popuste i bonus stvari, a i raduje me kada nadjem paketic pred vratimaKakva su vam iskustva sa online parfimerijama?
Ovi po NS deru kozu,neke stvari su i upola jeftinije samo sto bi parfem uzeo na poklon pa ne bi da se blamiram nekim plagijatom.
Ja sam vec tri godine verna Hypnose od Lancome. Prelep miris za sva godisnja doba...Leti ga ponekad zamenim sa nekim laganijim citrusnim
Pogledajte prilog 232263
Ja sam imala jedan Prada koji sam nosila iskljucivo na posao, uz odelo. Jako ozbiljan i klasican parfem, nikad ga ne bi nosila uz, kao sto kazes, farmerke ili u setnju...
Sad za prolece- pravi prolecni J.Lo. http://www.google.co.uk/imgres?hl=e...3&tbnw=109&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:1,s:0 O
bozavam ga, bas podize raspolozenje
neke osobe ni ne shvataju kako je to bzvz kad se u sred bela dana mirise kao puding od vanile....em gusi em sasvim omasuje poentu....ni malo sexi a po meni cak i neukusno....svaka zena bi trebala da ima bar jedan dnevni univerzalan i nenapadan miris, jedan osvezavajuci letnji (to cak i ne mora, dovoljno je imati jaci dezodorans) i jedan elegantan vecernji.....
Slažem se da je neukusno i da treba paziti kad se i kako koji parfem koristi.
Treba birati vreme i mesto za miris, kao i za toaletu.
Dobro, nekad treba sebi dati oduška ako baš, baš hoćeš za svoju dušu da staviš nešto "neprimereno", ali svakako neke teže note treba da sačekaju večernje sate.![]()