Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
trenutno sam bez posla pa skoro svako vece visim na limundu.

nadjoh parfeme i upitah se zasto su toliko koliko su...tj 1500 dinara.

(cak je jedna prodavacica napisala da takve parfeme-kakve ona prodaje-takozvani saneri prodaju po ceni od 35-50 evra na pijacama)
da li neko mozda zna da li su teska bofla ili "vruca"roba?

naravno,na kupindu ima i drugacijih cena,naravno u zavisnosti od prodavca.

ima i za 999 dinara,doduse vecinom toaletne vode....

ovo sto sam napisala (da su 1500 din)...to je iz b.palanke....

imate li nekih iskustava i-ili informacija o tome?

predpostavljam da ce vecina odgovora biti kolko para tolko i muzike....

ali ...pitam....kakvi su?

Kopije, a kakve su, zaista zavisi od bocice do bocice. Mali milion puta sam isla s drugaricama da uzmu sebi, na prvi njuh meni to deluje odvratno. Ne znas dok ne probas, ali iskreno, nikad nisam naisla na kopiju koja moze dorasti pravom parfemu, uvek sadrze neki smek na prasak, hemiju. Masa ljudi ih koristi i mirise im fino, ali kad uporedis tester kopije i originala razlika je ocigledna. Bolje stekaj pare ili uzmi nesto iz Avona, Oriflejma, za iste pare dobices sasvim fin parfem .:)

Za 35-50E imas pravi parfem - taj te laze ko kaze da je na pijaci toliko.

Verovatno da su kopije za 1500 din. mada treba videti koji je parfem u pitanju. Ako je neki od 2000 npr., onda je moguce i da je original, iz aviona kupljen npr. mada sumnjam.

Nemoj da bacas pare, kupi sebi original ili cekaj da ti neko drugi kupi, jos bolje.

Za 35-50E imas pravi parfem - taj te laze ko kaze da je na pijaci toliko.

Verovatno da su kopije za 1500 din. mada treba videti koji je parfem u pitanju. Ako je neki od 2000 npr., onda je moguce i da je original, iz aviona kupljen npr. mada sumnjam.

Nemoj da bacas pare, kupi sebi original ili cekaj da ti neko drugi kupi, jos bolje.
ili cekaj da ti neko drugi kupi,hahahahahahaaaaaaa:rotf:

trenutno sam bez posla pa skoro svako vece visim na limundu.

nadjoh parfeme i upitah se zasto su toliko koliko su...tj 1500 dinara.

(cak je jedna prodavacica napisala da takve parfeme-kakve ona prodaje-takozvani saneri prodaju po ceni od 35-50 evra na pijacama)
da li neko mozda zna da li su teska bofla ili "vruca"roba?

naravno,na kupindu ima i drugacijih cena,naravno u zavisnosti od prodavca.

ima i za 999 dinara,doduse vecinom toaletne vode....

ovo sto sam napisala (da su 1500 din)...to je iz b.palanke....

imate li nekih iskustava i-ili informacija o tome?

predpostavljam da ce vecina odgovora biti kolko para tolko i muzike....

ali ...pitam....kakvi su?

imas dosta kopija na limundu i kupindu

obrati paznju - uglavnom se kopira ono sto je najveca komercijala - Chanel 5, Armani Code, Paco Rabane One Million, poneki Versace...

na primer stave 100 ml Bvlgari Black aukciju - a Bvlgari Black se pravi u varijantama od 40 i 75ml , odma znas da je to fejk

Izasao je novi parfem by Nina Ricci i mnogo mi se svidja.

1002832_0001-original.jpg

Neke standardne cene su 35-100e. Ja svoj placam oko 50 i traje mi do godinu dana, tako da ne mislim da je skupo. A za 1.500 dinara ne verujem da ima original. Slažem se da je za te pare bolje kupiti nešto iz Avona ili Oriflejma.

Yellow Diamond je načinjen kao čist, transparentan i živahan cvetni miris, svetlucav i intenzivan kao žuta boja, a luksuzan i ženstven poput dijamanta. Njegova kompozicija se otvara iskričavom svježinom citrona, bergamota, nerolija i šerbeta kruške.
U srcu su smešteni prozračni cvetovi narandže, frezija, mimoza i lokvanj. Bazu čini amber, dragoceni mošus i guaiac drvo.

J'adore!!!

Dobih ga pre neki dan na poklon i stavila sam ga danas, iako ne idem nide osim do studentske menze.
Ne mogu da prestanem da mirišem svoje zglobove!

:heart2:

Yellow-Diamond-Pack-Shot.jpg

Kakva su vam iskustva sa online parfimerijama?
Ovi po NS deru kozu,neke stvari su i upola jeftinije samo sto bi parfem uzeo na poklon pa ne bi da se blamiram nekim plagijatom.
Moja iskustva su odlicna, cesto kupujem online, jer tako uvek dobijem neke popuste i bonus stvari, a i raduje me kada nadjem paketic pred vratima :zaljubljena:

Evo ti proverene stranice:

http://www.fragrancex.com/

http://us.strawberrynet.com/perfume/?trackid=1005102244&gclid=CPa1h5TdyK4CFYZoKgodDT4BCA - sa ove stranice dobijes novac koji si platio na carini (ako ti bude carine), samo im posaljes na uvid uplatnicu

http://www.cheapsmells.com/

http://www.thecosmetichouse.co.uk/

Vec duze koristim Salvadore Ferragamo, i prezadovoljna sam. Potreban mi je poklon za prijateljicu koja koristi Climat Lancome-toaletna voda,
ali ne uspevam da ga nadem. Zamolila bih da mi pomognete ako je moguce, da dodem do tog mirisa, ali jedino bih mogla da ga kupi on line, jer sam iz unutrasnjosti.Puno hvala

Ja sam vec tri godine verna Hypnose od Lancome. Prelep miris za sva godisnja doba...Leti ga ponekad zamenim sa nekim laganijim citrusnim:)
Pogledajte prilog 232263

hipnoze je jak, vanilast i elegantan miris....niti je za dan,niti je za posao, niti je za farmerke....oduvek mi je bilo cudno kad zene koriste nenamenski mirise....mirisati elegantno a obuci farmerke nikako ne ide....i to nije stvar ukusa....

Ja sam imala jedan Prada koji sam nosila iskljucivo na posao, uz odelo. Jako ozbiljan i klasican parfem, nikad ga ne bi nosila uz, kao sto kazes, farmerke ili u setnju...
Sad za prolece- pravi prolecni J.Lo. http://www.google.co.uk/imgres?hl=e...3&tbnw=109&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:1,s:0 O
bozavam ga, bas podize raspolozenje

neke osobe ni ne shvataju kako je to bzvz kad se u sred bela dana mirise kao puding od vanile....em gusi em sasvim omasuje poentu....ni malo sexi a po meni cak i neukusno....svaka zena bi trebala da ima bar jedan dnevni univerzalan i nenapadan miris, jedan osvezavajuci letnji (to cak i ne mora, dovoljno je imati jaci dezodorans) i jedan elegantan vecernji.....

Trojo, imala sam pre parfem J.Lo, Live, i bio je super postojan. Mnogo sam ga volela.

Kako se sad kreću cene njenih parfema?

Ja sam ga tad kupila u Free Shopu za nekih 40-ak evra.

neke osobe ni ne shvataju kako je to bzvz kad se u sred bela dana mirise kao puding od vanile....em gusi em sasvim omasuje poentu....ni malo sexi a po meni cak i neukusno....svaka zena bi trebala da ima bar jedan dnevni univerzalan i nenapadan miris, jedan osvezavajuci letnji (to cak i ne mora, dovoljno je imati jaci dezodorans) i jedan elegantan vecernji.....

Slažem se da je neukusno i da treba paziti kad se i kako koji parfem koristi.

Treba birati vreme i mesto za miris, kao i za toaletu.

Dobro, nekad treba sebi dati oduška ako baš, baš hoćeš za svoju dušu da staviš nešto "neprimereno", ali svakako neke teže note treba da sačekaju večernje sate. :)

Slažem se da je neukusno i da treba paziti kad se i kako koji parfem koristi.

Treba birati vreme i mesto za miris, kao i za toaletu.

Dobro, nekad treba sebi dati oduška ako baš, baš hoćeš za svoju dušu da staviš nešto "neprimereno", ali svakako neke teže note treba da sačekaju večernje sate. :)

Juce smo bili u Budimpesti u zoo vrtu....hladno, pomalo vetrovito.....i setajuci osetim lep orjentalni i vrlo upecatljiv miris....prvo sam pomislila: gde us red bela dana u zoo vrtu takav miris i onda pogledah ko ga nosi: zena u nekim 60-tim, predivno stilizovana u krznenoj crnoj pelerini....bas pogodjeno....jedino sam se pitala sta je trazila tako sredjena u zoo vrtu, kao da je zalutala.....a miris, bozanstven i nepoznat :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back