Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dopuna spiska omiljenih parfema...
![]()
Parfem je nevidljivi portret osobe koja ga nosi...
ja sam tek nedavno otkrila kako je divan j'adore ! ! to je klasik i izgleda da sta god dior da napravi bude jako dobro![]()
Kad vec pricate o Angelu, ja ga imam, i vrlo je lep parfem, svidja mi se mirisna nota, ali je jednostavno prejak. Nikako ne mogu da mu nadjem primenu, uvek imam utisak da ce se ljudi gusiti od mog parfema. Jel' ima jos neki ljubitelj Angela, i kako uspevate da ga uklopite u razne prilike?
Da, moraću nešto da isplaniram gde da ga nosim, može za neke proslave na otvorenom, dala si mi dobru ideju
Chance Eau Tendre sam probala u parfimeriji, najlepši mi je od Chance parfema, pravi letnji. Jedino što mi je ispario kroz dva, tri sata.
Ja uvek koristim "teske" parfeme, uopste ne gledam doba godine ili dana. Ni najmanje mi ne pristaju nezni, vockasti parfemi....cela sam vanilica i jasmin...ako parfem ima neku od te dve note dopasce mi se sigurno...ostale "progutam" za pola sata...elem, ne volim da gusim mirisom i imam prilicno osetljivu kozu pa parfem koristim tokom dana tako sto ga strcnem samo dva puta u kosu ujutru...to onda bude veoma blaga nota, skoro se i ne oseca a kako pomerem glavu na mah se oseti blag talas vanile (sto se Angela tice). Uvece kada izlazim koristim ponovo iste parfeme samo pored kose strcnem i na slepoocnicu i onda samo prsticem razmazem kap do vrata...na taj nacin miris se blago rasporedi na vecu povrsinu i mirise nezno iako su u pitanju "tezi", skoro pa orjentalni mirisi...
Pre desetak dana sam kupila novo pakovanje Wish-a (stara ljubav zaborava nema) i Casmir, oba kuce Chopard, ja sam veran obozavatelj njihovih parfema...trenutno imam tri
![]()
e u iscekivanju sam dugo zeljenog
![]()