Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1979_Nicht-nur-Uhren-Omega-praesentiert-eigenes-Parfuem-fuer-den-Mann.jpg

:per:

muska_voda.jpg
xaxa bolest

Da li je neko od vas koristio Gucci Accenti?Treba da ga dobijem,pa živa nisam dok ne saznam kakav je!Inače,trenutno koristim BVL Jasmin Noir i Escada Magnetism,čisto da znam da li je u tom fazonu.

Da li je neko od vas koristio Gucci Accenti?Treba da ga dobijem,pa živa nisam dok ne saznam kakav je!Inače,trenutno koristim BVL Jasmin Noir i Escada Magnetism,čisto da znam da li je u tom fazonu.

...Pripada cvetno-orijentalnoj grupi, sladak, veoma zovijalan, senzualan i suncan...Kompozicija uključuje note jasmina, ruže, đurđevka, tangerine, vanile, Tonke, breskve, maline i sandalovine...Istoj grupi pripada i "Jasmin Noir", dok je "Magnetism" u orijentalno-zacinskoj...

...Pripada cvetno-orijentalnoj grupi, sladak, veoma zovijalan, senzualan i suncan...Kompozicija uključuje note jasmina, ruže, đurđevka, tangerine, vanile, Tonke, breskve, maline i sandalovine...Istoj grupi pripada i "Jasmin Noir", dok je "Magnetism" u orijentalno-zacinskoj...

Hvala na pomoći,ali te "statističke" podatke kog su sastava i kojoj grupi pripadaju sam već našla na netu,ali ipak je nešto drugo kada se direktno "njušne":manikir: Iskreno se nadam da se neću razočarati kada konačno stigne do mene.Takođe,ako neko zna kakva mu je postojanost,jer ovaj Jasmin Noir miriše danima iako ga ja više ne osećam,ali okolina ga redovno komentariše.

Hvala na pomoći,ali te "statističke" podatke kog su sastava i kojoj grupi pripadaju sam već našla na netu,ali ipak je nešto drugo kada se direktno "njušne":manikir: Iskreno se nadam da se neću razočarati kada konačno stigne do mene.Takođe,ako neko zna kakva mu je postojanost,jer ovaj Jasmin Noir miriše danima iako ga ja više ne osećam,ali okolina ga redovno komentariše.

...Nema na cemu...Tesko da se na drugaciji nacin moze pribliziti mirisna nota, osim navodjenjem sastojaka koji cine kompoziciju i grupe kojoj pripada...Izuzetno je postojan, intenzivan, opojan, zasicen (dominacija cveca, sandalovine i Tonke), orijentalan, ima tezinu, ali i leprsavost, upecatljiv i specifican, izuzetne note koju razvija dok se 'susi' (dry down), pripada generaciji mirisa 90'...Vecina ga dozivljava kao zimski i manje odgovarajuc izbor za izrazito mlade devojke...Ne asocira ni na jedan od dva pomenuta mirisa, osim intenzitetom i postojanoscu, kao i pripadnoscu orijentalnoj grupi...

stigao mi je novi miris, letnji ali i za hladnije dane....predivan na mojoj kozi: narandza ali gorka, biber i med....osecam se tako dobro sa njim na kozi da ne mgou da vam objasnim....jos nisam imala ovaj tip mirisa....cypre-cvetni....

nd.932.jpg

Givenchy kuća je svoju novu inspiraciju pronašla u zimskoj sezoni, njenim čarolijama i ugođaju kojeg snijeg donosi, lansirajući nova limitirana parfemska izdanja pod zajedničkim naslovom Poésie d’un Parfum d’Hiver ili "Poezija jednog zimskog parfema". Kolekcija Poésie d’un Parfum d’Hiver oslikava čari snježnih krajolika: svijetlo plavog neba, stabala posutih svjetlucavim bijelim iskricama i čari toplog gorućeg kamina. Ova nova bajkovita limitirana izdanja vode nas na imaginarno putovanje u srce zime.

Popularni parfemi kuće Very Irresistible i Ange ou Demon Le Secret dobili su svoje zimske nasljednice: Very Irresistible Cedre d’Hiver i Ange ou Demon Le Secret Santal d’Hiver, od kojih svaka predstavlja omaž po jednom mrazom pokriveno stablu.

Very Irresistible Cedre d’Hiver ili „zimska cedrovina“ obuhvata arome zimskog drveća, jarke i senzualne, sa notama ruže, magnolije, lista i pupoljka ribizle, zvjezdanog anisa, Atlas cedra, cedra iz Virdžinije, ambera i tamjana.

o.6487.jpg

Ange ou Demon Le Secret Santal d’Hiver ili "zimska sandalovina" dočarava kontrast leda i toplote gorućeg kamina sa svojim notama brusnice, Sambac jasmina, zelenog čaja, sandalovine i guaiac drveta.

o.6488.jpg

Obje bočice zadržavaju osnovni oblik svojih originala, dizajnirane poput sante leda nježno ružičaste boje sa česticama koje svjetlucaju poput pahuljica snijega. Very Irresistible Cedre d’Hiver i Ange ou Demon Le Secret Santal d’Hiver dostupni su kao EDP od po 50 ml.

Izvor:
http://www.punmiris.com/

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back