Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko od vas koristio Gucci Accenti?Treba da ga dobijem,pa živa nisam dok ne saznam kakav je!Inače,trenutno koristim BVL Jasmin Noir i Escada Magnetism,čisto da znam da li je u tom fazonu.
...Pripada cvetno-orijentalnoj grupi, sladak, veoma zovijalan, senzualan i suncan...Kompozicija uključuje note jasmina, ruže, đurđevka, tangerine, vanile, Tonke, breskve, maline i sandalovine...Istoj grupi pripada i "Jasmin Noir", dok je "Magnetism" u orijentalno-zacinskoj...
Hvala na pomoći,ali te "statističke" podatke kog su sastava i kojoj grupi pripadaju sam već našla na netu,ali ipak je nešto drugo kada se direktno "njušne"Iskreno se nadam da se neću razočarati kada konačno stigne do mene.Takođe,ako neko zna kakva mu je postojanost,jer ovaj Jasmin Noir miriše danima iako ga ja više ne osećam,ali okolina ga redovno komentariše.
Ja sam parfemski zavisnik i nemam kontrolu nad kupovinom tog mirisnog greha koji ce me unistiti finanskijski .Dostigla sam cifru od 39 razlicitih mirisnih nota ...uzas.
http://2.***************/_WGyccq-rctc/SY4IQPTR5gI/AAAAAAAAABc/DWsFGwtuPb4/s400/mos.jpg
![]()
2 nova omiljena![]()
Da li neko slucajno ima ideju gde mogu da kupim parfem FORBIDDEN ROSE by Avril Lavigne??