Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj koristim. :heart:
Calvin Klein.

Ck-In-2u-Perfume-by-Calvin-Klein-for-Women.jpg

imam ga, divan je :)

i, naravno, light blue :aha:

Ranije sam kupovala one od 50 ili 100ml, a sada vise volim da kupim neki od 30ml ili jos bolje testere od 10ml koje preprodaju na crno.Ne znam da li je jos neko doziveo tu transformaciju? :)

Ranije sam kupovala one od 50 ili 100ml, a sada vise volim da kupim neki od 30ml ili jos bolje testere od 10ml koje preprodaju na crno.Ne znam da li je jos neko doziveo tu transformaciju? :)

u sustini si upravu ako si tip koji voli da menja i ima ih puno...e ja sam takva ali na zalost skoro svi su mi parfemi pokloni i to velika pakovanja....jel postoji neki sajt gde mogu da se kupe ti 10 ml testeri?

Ja sam dozivela tu transformaciju, takodje. Ranije sam obavezno kupovala parfem od 100ml, pa vremenaom sam smanjivala. Za sada se drzim 30ml. A sto se tice testera od 10ml - cula sam da se to radi samo za free shopoove, na primer mozes od Diora da uzmas u paketu 5 malih razlicitih, mada mozda nisam u pravu mozda moze da se nadje i normalno samo mi nije poznato.

Takodje. Kupujem te od 30ml u poslednje vreme. Ako mi se neki dopadne, kupim ponovo. Zanimljivo mi je da menjam mirise.
Dobila sam Chloe. Lep je, cvetni, svez i bas, bas dugo traje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back