27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
sreo sam najmanje dvoje
sebe ne racunam u tu cifru
sebe ne racunam u tu cifru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde prorekni mi nešto
Ti su najboljiverovao bih onima koji ne uzimaju novac za to..
Moj otac je moj kreator i stvoren sam po njegovom Liku...moj otac je moj Bog?U redu, ako ti tako misliš i osjećaš.
Ja ne vjerujem u postojanje Boga. JA ZNAM, ne samo da ZNAM da Bog postoji...JA ZNAM...Boga.
Svi ZNAMO Boga ali smo ga zaboravili, zaboravili smo kako da mu se-SEBI-Bogu vratimo. Bog se i o tome postarao i stara se. Svaki Božiji izraz postaje svjestan Sebe-Boga...eventualno, ali sigurno. Ti si Bog koji doživljaš Sebe čovjekom. Ja sam isti Bog koji Sebe doživljavam čovjekom...i u svakoj kreaciji je isti Bog koji doživljava SEBE...nekim ili nečim. Bog nije odvojeno biće od svojih kreacija. Kreacija ne može da bude, ne može da postoji bez kreatora niti se pak kreacija može doživjeti postojećom-Svjesnom bez prisustva kreatora-Tvorca-Boga-'Svetog duha' unutar te kreacije. Razlog da duh zaboravlja Sebe-Boga jeste totalna koncentracija na Svjesnost-o-Sebi-kreaciji. Koncentarcijom Bog Sebe postavlja u Sebe-kreaciju i poistovjećuje sa njom te u njoj od svega što 'On' uvijek jeste biva samo njegov duh koji doživljava spoznaju Sebe kroz širenje svjesnosti-o-postajućem-sebi.
razvesces se
Hvala na divnoj prognozi ali nisam udata. Ako ikada budem bila moliću se da si pogodio !
Hajde prorekni mi nešto
Meni uz Cloverfild i Veštice iz blera najdosadniji horor. Ne da nisam imao jezu, nego sam zaspao od dosade.pomenuti film je pose vestice iz blera najveca glupost koju sam odgledao u zivotu
film mi je bio toliko glup i dosadan da nisam uspeo do kraja da ga odgledam, posle me je devojka naterala na to. odgledao sam ga na silu do kraja i umalo nisam zaspao.koga moze onako nesto glupo, ocekivano i vec 100000 puta vidjeno da uplasi, ... taj je stvrano onda za decije filmove i spanske sapunice.
Hm zanimljivo. A reci mi od onoga što je rekao da će se desiti jel se bar nešto ispunilo? Meni se čini da svi koji su mi gledali su rekli za prošlost tačno svašta a sve što kažu da će biti ne desi se.
Dakle osim dva deteta ostalo ti se desilo. Konkretno, jel ima neki događaj (posao, put, osoba, nešto) što ti je opisao i to ti se desilo? Izvini što idem u sitna creva sa objašnjavanjem ali me zaista zanima jer ima mnogo onih koji daju prognoze uopštene - oženićeš se, imaćeš decu, umreće ti majka - a to su sve uopštena mesta koja se pre ili kasnije svima dese. Zato me zanima nešto konkretno što ti je rekao a da se baš tako desilo.