PARANORMALNE POJAVE-vaša lična iskustva

Meni se ovo stvarno desilo,kada sam imala 8 godina. Bilo je negde oko 23:00 h
Bilo nas je jedno oko 30 dece,mozda i vise....Igrali smo se oslobodjenje..Dala sam ideju da se sakrijemo izmedju dve zgrade,kod ljuljaska(3 velike ljuljaske)...Svi su pristali..Krenuli smo da trcimo.!!Ja sam trcaala prva,da ih odvedem na moje mesto..A oni su bili iza mene.. Odjednom sam krenula da vristim,i ostali za mnom(i ako nisu znali sta se desava)...Pocela sam da placem,pitali su me sta je.Samo sam tiho rekla STANITE!! Svi su stali,i videli isto sto i ja!! Videli smo na jednoj ljuljasci zenu u belom,bez ruku,od laktova pa na dole,nije imala ruke,i noge od kolena pa na dole nije imala. Bila je u zavoju,cela! Kao mumija,glava joj je bila potpuno uvijena u zavoje!! Samo malo oci kako su se videle! Plakali smo neprekidno...Svi su pobegli,sama sam ostala! Gledala sam plakajuci,i ona u mene(ostrali nisu videli) Onda sam vrisnula,kada sam videla da se jace ljulja! Otisla sam za ostalima! Plakali smo i tresli se od straha,neki su otisli po maame u vrticu,gde smo se igrali...Ja sam onda prekinula da placem,i rekla da ostali prekinu!! Rekla sam,,DOSTA JE! AJDE OVAKO,.KO HOCE SA MNOM,KO JE HRABAR,DA ODEMO OPET I VIDIMO STA JE ZAISTA TO??????? '' Nas mozda 10-oro je krenulo,od 30-oro dece....Krenuli smo,polakim korakom..Kada smo stigli,videli smo praznui ljuljasku,kako se ljulja! Nema vise one ,,mumije'' koja nas je prestrasila na smrt!! Od tad,pola grada ima fobiju!!
P.S. ovo je istina!!! Nije izmisljotina,dok sam pisala,isle su mi suze!!

Evo jos jedna moje,istinita...
Bila je noc...Igrali smo se,lozinke..Moj drug,Nikola je otisao na stadion,presao je granicu...Odjednom sam cula vrisakk! Presla sam stadion i videla Nikolu kako lezi,i vristi!! Nisam znala sta se zaista desilo! Onda sam ga podigla,i smirila...Videla sam mu oziljak kod usana,kao da ga je nesto iseklo,velikim kandzama! Nikola je plakao,i rekla da ga je nesto vuklo i raseklo..Od tad,nocu,posle ponoci,niko nikad ne prelazi STAADION,(ukleto mesto! )
P.S. i ovo je istina,nije laz!! :* Hvala svima koji citaju :)

Ovo se meni desilo,stvarno..
Bili smo klinci,imali smo 8 godina...Bilo nas je oko 30-oro napolje...
Igrali smo se zmurke...Krenuli smo iza zgrade da se krijemo.....Ja sam stala,i vristala,a ostali za mnom! Videli smo zenu (mumiju) na ljuljasci,kako se ljulja,nije imala pola ruku,i pola nogu,a posle par minuta,vrisnula je!
Pobegli smo svi,tresli smo se i plakaala..ja sam otisla sa par decaka opet do tog mesta,ali nije bilo nicega,samo ljuljaska je bila zaljuljana,i dalje...
P.S. ovo je stvarno meni bilo !! :P

prorekli su mi svasta...nista ili skoro nista nisu pogodili.
Jedino me tesi sto jos nemam 45 godina kada bih trebao postati jako bogat...
Nikada nisam imao paranormalna iskustva, nikada me nisu proganjale andjame i duhovi, nikada nisam doziveo natprirodno iskustvo...

Sve u mom zivotu sam tumacio logikom i ako bi mi nesto i bilo nepoznati i strano, uvek sam pazljivo analizirao pre nego li poverujem...

Prorocanstva mi se nikada nisu obistinila i ne vidim da je i jedno veliko i poznato prorocanstvo ispalo istinito...

Samo priznajem telepatiju i komunikaciju ljudskih mozgova putem mozdanih talasa.

Kada sam imala dve godine,umro mi je cica koji me je mnogo voleo.To je bila 1995 godina,kriza,a on mi je dozvoljavao da mu polomim sve cigare u paklici i branio me od roditelja da ne dobijem batine.. Njegova poslednja zelja je bila da me vidi,ali zbog njegovog uzasnog izgleda(bolovao je od raka koze),moji roditelji nisu smeli da me odvedu.Na dan njegove sahrane,ostala sam sama sa bakom kuci,ona me je cuvala..Ona me je na kratko ostavila samu napolju i usla u kucu da uzme nesto,kada je izasla napolje,mene nije bilo nigde.Pozvala je tri komsinice koje su ziveli pored nas i one su krenule da me traze.Sve su presle,svude zavirivale,ali me nigde nisu nasle.Posle dva sata baka me je nasle ispod oraha u basti,gde su sve cetiri sto puta prolazile,samo sam stajala ispod njega.Takodje,moje cipelice su bile ciste i suve,iako je svuda bilo blata..Svi veruju da me je on uzeo da bi neko vreme proveo sa mnom..Ja se toga ne secam,ali ne verujem da su cetiri osobe u stanju da lazu za tako krupnu stvar..Takodje,moj tata je kao i moj pokojni cica sto je bio lovac.Nakon njegove smrti,prve nedelje lova,moj tata je kao i svaki lovac,bio uzbudjen zbog pocetka lova,pa je lezao u maloj kuci sam.Kaze da je zatvorio vrata i kada je malo prespao pokojni Nesa(cica) je otvorio vrata i pitao ga:"Bato,sta spavas,ustaj,idemo u lov."..Tata je odmah skocio i video da su vrata otvorena ali Nesa nije bio tu..Ja verujem da nesto tu postoji.. :confused:

ajd i ja da pridodam moj tekst sa bloga, a na ovu paranormalnu temu:

http://forum.krstarica.com/entry.php/36662-SUDBINA

prica je o mojoj mami i susretu sa gatarom u mladosti, koja je pogodila ono sto je tada predvidela

Procitala sam, prvo svaka cast na prici, sve je receno u jednom dahu, konkretno opisao si zivot svoj i svojih roditelja kroz ovu pricu o sudbini i prorocici,
a da ima ljudi koji nisu prevaranti vec imaju ,,to nesto,, sto vecina ljudi nema,mogucnost da ,,vide,, tudje zivote u buducnosti,u to verujem iako nikada nisam imala bliski susret sa takvim osobama..ne znam ni da li bih
se usudila da posetim takvu osobu,malo mi je to jezivo ... plasim se neke teske price,ovako ako te zadesi zadesi,sta je tu je...

Нисам имао неких паранормалних појава, искрено мало ме то плаши, можда и не мало :mrgreen:

Виђао сам НЛО-е. Нису то били баш ванземаљски летећи тањири, већ сам виђао нека чудна светла понекад на небу која нисам знао да објасним. Често их помешам са авионима и хеликоптерима.

Оно што је занимљиво, мислим да осећам присуство некога или нечега. Често ми се дешава да када останем за компом до 1 сат после поноћи у тоталном мраку, осетим неку језу на врату која се шири по целом телу, осећај као да ме нека гледа или као да је неко иза мене. Кад се окренем не видим ништа у мраку, али некако кад гледам и у тај мрак као да знам да је неко ту, стоји али га не видим. Просто осећам да гледам у тог неког али га не видим. Наравно некад умишљам.

Међутим, једна ноћ ми је посебно оставила утисак. Прешао сам да спавам у другу собу јер ова моја мора да се преуреди, има мало влаге и почео сам ноћу да кијам и кашљем због тога. Пар ноћи је било добро, мада сам имао опет тај осећај да је још неко у соби, али се нисам много обазирао на то. Траје неких 5 минута тај осећај па престане. Једне ноћу кренем да спавам, оставим упаљену лампу поред кревета и узмем да читам књигу. Испред има огледало, подугачко као кревет али није високо, то јесте уско је. Пре него што сам легао, имао сам осећај да је неко ту, опет оно како гледам у један ћошак и као да гледам неког ал га не видим, некако у глави га видим. Такође сам чуо као неко лупкање од радијатор. Лежим ја и читам, али истовремено видим и себе у огледалу. При томе осећам стално присуство неког које се појачава. Прво је пукнуо паркет, као да је неко ходао, али само једном - двапут пукнуо. Онда у једном тренутку сам само запазио црну сенку како је прошла иза мене. Најежио сам се и гледам у огледало, али нема ништа. Окренуо сам се нагло иза себе, опет ништа. Језа је била огромна. Оставио сам књигу, угасио светло и легао да спавам. Државо сам отворене очи да видим да ли ће нешто да се појави, али није било. После неког времена језа је нестала а ја сам заспао.

Искрено, имам некад неку фобију од огледала и стакла. Можда зато што сам као мали руком разбио стакло и умало био ко та сенка да сам вене пресекао, а једним делом због оних хорора са огледалима у купатилу. Дан данас кад перем зубе имам осећај да ће нека фаца да ми искочи на огледалу :lol:

Ето то су моја нека искуства.

Poslednja izmena:
И мени пуца...

nije to nista,to ti se tenk sunja iza ledja ;)

- - - - - - - - - -

Ja jedino,sto sam za vreme rata u Bosni video drekavca,zapravo,ja sam ga cuo,a neki vojni policajci,koji su bili ispred mene u koloni su ga i videli,nisam ga direktno video....kazu,da je sedeo,na zadnjim nogama,i kezio im se,oko 80 cm visok....smeh sam cuo,tjj,tu neku dreku,kao majmuni ono u emisijama kad urlaju,ali ima i smeha...cudan zvuk

Imam ja jednu pricu o drekavcu,koju sam cuo od mojih rodjaka .Bilo je to prije 15 godina i jedan nas komsija je izgubio tek rodjeno dijete ,odlucili su da ga pokopaju bez osvestavanja itd,i sve je bilo u redu do jedne noci kada je taj covjek isao pored groblja,bilo je oko 11 uvece nije bilo ravjete,totani mrak,nije ga bilo strah posto je cesto isao tuda,medjutim,odjednom je osjetio nesto za vratom,mislio je da je neki insekt ili tako nesto pa je mahnuo rukom,da makne to,ali umjesto bube osjetio je nesto dlakavo,i kako je dodirnuo to ono je samo vrisnulo i pocelo da mumla nesto kao "tata","tata" ,slijedece sto su mi rekli je bilo samo to da ga je jedan covjek ujutro nasao izgrebanog kako lezi u jarku,odtad nije proslo ni nedelju dana,on je posao i osvestao grob svog davnopreminulog djeteta,ovo je stvarna prica,a ne izmisljotina

Sent from my E15i using Forum Krstarice mobile app

Нисам имао неких паранормалних појава, искрено мало ме то плаши, можда и не мало :mrgreen:

Виђао сам НЛО-е. Нису то били баш ванземаљски летећи тањири, већ сам виђао нека чудна светла понекад на небу која нисам знао да објасним. Често их помешам са авионима и хеликоптерима.

Оно што је занимљиво, мислим да осећам присуство некога или нечега. Често ми се дешава да када останем за компом до 1 сат после поноћи у тоталном мраку, осетим неку језу на врату која се шири по целом телу, осећај као да ме нека гледа или као да је неко иза мене. Кад се окренем не видим ништа у мраку, али некако кад гледам и у тај мрак као да знам да је неко ту, стоји али га не видим. Просто осећам да гледам у тог неког али га не видим. Наравно некад умишљам.

Међутим, једна ноћ ми је посебно оставила утисак. Прешао сам да спавам у другу собу јер ова моја мора да се преуреди, има мало влаге и почео сам ноћу да кијам и кашљем због тога. Пар ноћи је било добро, мада сам имао опет тај осећај да је још неко у соби, али се нисам много обазирао на то. Траје неких 5 минута тај осећај па престане. Једне ноћу кренем да спавам, оставим упаљену лампу поред кревета и узмем да читам књигу. Испред има огледало, подугачко као кревет али није високо, то јесте уско је. Пре него што сам легао, имао сам осећај да је неко ту, опет оно како гледам у један ћошак и као да гледам неког ал га не видим, некако у глави га видим. Такође сам чуо као неко лупкање од радијатор. Лежим ја и читам, али истовремено видим и себе у огледалу. При томе осећам стално присуство неког које се појачава. Прво је пукнуо паркет, као да је неко ходао, али само једном - двапут пукнуо. Онда у једном тренутку сам само запазио црну сенку како је прошла иза мене. Најежио сам се и гледам у огледало, али нема ништа. Окренуо сам се нагло иза себе, опет ништа. Језа је била огромна. Оставио сам књигу, угасио светло и легао да спавам. Државо сам отворене очи да видим да ли ће нешто да се појави, али није било. После неког времена језа је нестала а ја сам заспао.

Искрено, имам некад неку фобију од огледала и стакла. Можда зато што сам као мали руком разбио стакло и умало био ко та сенка да сам вене пресекао, а једним делом због оних хорора са огледалима у купатилу. Дан данас кад перем зубе имам осећај да ће нека фаца да ми искочи на огледалу :lol:

Ето то су моја нека искуства.

I meni isto.

Ali sta mi se desilo pre par meseci.....iz cista mira krene nesto da grebe iza kreveta....posto je koza ne znam kako da objasnim,kao da neko rukom prelazi preko nje sto prouzrokuje neki vid shkripanja kreveta.....e sad to je bilo bas glasno moglo se cuti i na spratu da sam otvorio vrata.

Jes da sam jednog misica snimio par dana pre toga jer znaju ponekad da se umuvaju u zgradu,do tad je letela neka buba po sobi,ali ovo je moglo da izazove samo neko masivnije stvorenje jer te zivuljke bi mogle samo da grebu a ovo je bilo kao da neko i to veoma snazan prelazi rukom preko kreveta,stane pa malo malo i opet.....to je trajalo par sati i prestalo a ja dan danas ne znam koj je kuratz bio:think:

Juce sam sa drugaricom setala do magistrale gdje smo stale.Bile smo jedna od druge 15 centimetara i obje smo drzale ruke na kisobranima.Odjedamput neko nas je povukao za torbe (mene u smjeru nje, a nju u smjeru mene ) To nije bio trzaj, povukao me je tako da sam se morala pomjeriti sa mjesta kako ne bih pala.Odmah smo se okrenule i jedna drugu pitale sto si me povukla, pretrazile smo auta iza njih iza zbunova , pjesaka oko nas nije bilo. Pretrazile smo sve gdje bi neko za par sekundi mogao otrcati,a to zanaci negdje deset koraka od nas:Shvatile smo dozivjele duha , sad kad sam prosla pored toga uhvatila me jeza i bilo mi je hladno iako je pirkao vjetric:OD juce pocela sam istrazivati o tome.Pa ako mi mozete dati savjete ili nesto drugo u vezi njih! :)

Back