tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
sada sam poslal dani,kaze da se odsekla od straha,ja ga nisam odgledala,skroz mi je jezivo i..odakle to na mom kompu???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sada sam poslal dani,kaze da se odsekla od straha,ja ga nisam odgledala,skroz mi je jezivo i..odakle to na mom kompu???
Ajde okaci ovde, pa cu ga gledam ujutru

ajd saljem ti,rece dana da obavezno ukljucis zvucnike...meni je najjezivije to sto se to odjednom stvorlo kod mene..i tako...sada mi je opet smesno...i tako...

Što bi rekao Karlo- ovkors!Danas mi se desilo paranormalno iskustvo. Sedim i razmišljam sa kim bih popio kafu i kad ono sms. Izvini što se nisam juče javila, hoćeš na kafu![]()

Meni se desilo nešto slično. Nije mi bilo samo telo 'paralizovano', nego nisam mogaoi da...paraliza u snu...kad se probudim i radi mi mozak a ne mogu da mrdnem telo ko da nije u mojoj kontroli...i tako neko vreme i onda se skoncentrisem na neki deo tela i pocne polako da mi se vraca osecaj...prvi put sam se bas uplasila ko nikad u zivotu a svaki sledeci sam znala sta mi je raditi...rekli su mi da je to poremecaj sna
a te intuicije,predvidjanje za to sam nula od coveka,doduse verovatno jer sam skeptik![]()

duzela se, iskolacila, osusilo se grlo, usta, samo krci iz grla!!totalna paraliza..ne znam koliko je trajala...
juce udjem u 7A,pocetna stanica,i sasvim pozadi,gde su spojena cetiri sedista,ulovim prvo sediste do vrata.naravno da je bus dupke pun...negde na sredini busa uocim coveka,bivseg kolegu,jedno dobro bice,kog nisam videla sigurno 10g,zivi u drugom gradu..obradovah se,ali nema sanse da pridjem blize.vidim ga prvo ledjima okrenut,pa onda iz profila.izadje iz busa kod `delta sitija`,i ja gledam kroz prozor,ne bi li bila bas potpuno sigurna da je to on..neverovatno,ali ga uopste nisam mogla videti napolju,a pratila sam dok je izlazio.
danas me zove bivsa koleginica koju takodje dugo nisam ni cula ni videla i saopstava mi da je taj nas kolega preminuo..pitam je kad,ona kaze juce,u tom gradu gde zivi:shock:
zao mi je coveka,ali se danas osecam nekako zaista cudno zbog tog mog vidjenja juce...ili je to bio neko ko bas lici na njega...ali bas tako da se pogodi..
ja to mogu, ali ne uvek, jednostavno se samo tako desi, ne svidi mi se tok radnje i ja bukvalno premotam san u nazad i nastavim kako ja hocu.. ili jednostavno sve vreme tece nekako kako ga ja zamislim..
ja vam predlazem bez zvucnika ako ste nezni i osetljivi ko ja![]()

koga znam iz djetinjstva,ali nismo se vidjeli nekih petnaestak godina,i nije mi ni pao na um uopšte,niti sam pomislila o njemu bilo šta ...kad ono taj dan kad sam ga sanjala bio mu rođendan...Danas mi se desilo paranormalno iskustvo. Sedim i razmišljam sa kim bih popio kafu i kad ono sms. Izvini što se nisam juče javila, hoćeš na kafu![]()

ja često sanjam "u snu san"...tj.prvo sanjam san,a onda sanjam da taj san nekom pričam...
paaaaraaanormaaaalaaaa