Paranormalna iskustva??

aj posalji i meni pls na mejl iz profila ocu da se istraumiram malo kad izadjem napolje kasnije :)

e jednom sam gledala neki spanski film u bioskopu ,sama :shock: i film je krajnje strasan i posle se vracam kuci,sama opet, jao sta je sve meni prolazilo kroz glavu jedva sam docekala da zakljucam vrata za sobom :shock:

i da...paraliza u snu...kad se probudim i radi mi mozak a ne mogu da mrdnem telo ko da nije u mojoj kontroli...i tako neko vreme i onda se skoncentrisem na neki deo tela i pocne polako da mi se vraca osecaj...prvi put sam se bas uplasila ko nikad u zivotu a svaki sledeci sam znala sta mi je raditi...rekli su mi da je to poremecaj sna :neutral:
a te intuicije,predvidjanje za to sam nula od coveka,doduse verovatno jer sam skeptik :)
Meni se desilo nešto slično. Nije mi bilo samo telo 'paralizovano', nego nisam mogao
ni da progoovorim. I to mi se desilo samo jedmom, i ukenjao se žešće, blago rečeno...
Mada to ne računam u paranormalno. :)

A', ja shvatio pogrešno.
Meni je bio najtrip što nisam mogao ništa da kažem, spavao popodne u dnevnoj sobi
i bilo ljudi, ja reko' da ima kažem da mi pomognu da se uspravim, kad' vidiš iznenađenja.
Ne daj bože da se ponovi. E' da spavao sam na desnoj strani, od tada izbegavam to.
Trip...

juce udjem u 7A,pocetna stanica,i sasvim pozadi,gde su spojena cetiri sedista,ulovim prvo sediste do vrata.naravno da je bus dupke pun...negde na sredini busa uocim coveka,bivseg kolegu,jedno dobro bice,kog nisam videla sigurno 10g,zivi u drugom gradu..obradovah se,ali nema sanse da pridjem blize.vidim ga prvo ledjima okrenut,pa onda iz profila.izadje iz busa kod `delta sitija`,i ja gledam kroz prozor,ne bi li bila bas potpuno sigurna da je to on..neverovatno,ali ga uopste nisam mogla videti napolju,a pratila sam dok je izlazio.
danas me zove bivsa koleginica koju takodje dugo nisam ni cula ni videla i saopstava mi da je taj nas kolega preminuo..pitam je kad,ona kaze juce,u tom gradu gde zivi:shock:
zao mi je coveka,ali se danas osecam nekako zaista cudno zbog tog mog vidjenja juce...ili je to bio neko ko bas lici na njega...ali bas tako da se pogodi..

juce udjem u 7A,pocetna stanica,i sasvim pozadi,gde su spojena cetiri sedista,ulovim prvo sediste do vrata.naravno da je bus dupke pun...negde na sredini busa uocim coveka,bivseg kolegu,jedno dobro bice,kog nisam videla sigurno 10g,zivi u drugom gradu..obradovah se,ali nema sanse da pridjem blize.vidim ga prvo ledjima okrenut,pa onda iz profila.izadje iz busa kod `delta sitija`,i ja gledam kroz prozor,ne bi li bila bas potpuno sigurna da je to on..neverovatno,ali ga uopste nisam mogla videti napolju,a pratila sam dok je izlazio.
danas me zove bivsa koleginica koju takodje dugo nisam ni cula ni videla i saopstava mi da je taj nas kolega preminuo..pitam je kad,ona kaze juce,u tom gradu gde zivi:shock:
zao mi je coveka,ali se danas osecam nekako zaista cudno zbog tog mog vidjenja juce...ili je to bio neko ko bas lici na njega...ali bas tako da se pogodi..

uf!
nije bio on.
ali je definitivno bilo nesto s one strane kad si pomislila na njega!

ja to mogu, ali ne uvek, jednostavno se samo tako desi, ne svidi mi se tok radnje i ja bukvalno premotam san u nazad i nastavim kako ja hocu.. ili jednostavno sve vreme tece nekako kako ga ja zamislim..

blago tebi, ja nikada nisam uspela da kontrolisem svoj san, koliko god nerealno bilo ja se primim "ko' mlad majmun" :D ima ljudi koji samo kazu, ovo je nemoguce, mora da sanjam i probude se. ja sam u stanju da se sita isplacem u snu i koliko god neprijatan san bio, nikada se ne probudim, cist mazohizam:D

ja često sanjam "u snu san"...:D tj.prvo sanjam san,a onda sanjam da taj san nekom pričam...
nije baš paranormalno,ali nedavno sanjah nekog rođaka od mojih rođaka :) koga znam iz djetinjstva,ali nismo se vidjeli nekih petnaestak godina,i nije mi ni pao na um uopšte,niti sam pomislila o njemu bilo šta ...kad ono taj dan kad sam ga sanjala bio mu rođendan...

ja često sanjam "u snu san"...:D tj.prvo sanjam san,a onda sanjam da taj san nekom pričam...

Slično nešto i kod mene, samo što ja sanjam jedan san, i kad bude neka gusta situacija, u snu govorim sebi: Sanjaš budalo, probudi se....I onda se kao probudim, ali u snu....i dalje sanjam, samo skroz nešto drugo....Tako mi se dešavalo i po 4-5 puta da se "budim" pre nego što se zaista probudim...

Back