mawa mawa weshtichica
Obećava
- Poruka
- 58
Jooojjjj meni snovi govore ja njih pratim! I neki osecaj kad imam nikad me nevara tacno znam da ce se nesto desiti! E a sta mislite o vidovitim ljudima???Da li njima verujete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nemam zbunjujuca iskustva te vrste
najcesce stvari koje ne mogu da objasnim su direktno vezane za san...
deja vu mi se skoro uopste vise ne desava...ranije dosta,sad ne.
ali mi se nekoliko puta desilo da sanjam nesto veoma detaljno najcesce neku prostoriju ili manji dogadjaj i da ga posle u stvarnosti bukvalno prepoznam,znam sta sledi dalje i da se setim tog sna...
i da...paraliza u snu...kad se probudim i radi mi mozak a ne mogu da mrdnem telo ko da nije u mojoj kontroli...i tako neko vreme i onda se skoncentrisem na neki deo tela i pocne polako da mi se vraca osecaj...prvi put sam se bas uplasila ko nikad u zivotu a svaki sledeci sam znala sta mi je raditi...rekli su mi da je to poremecaj sna
a te intuicije,predvidjanje za to sam nula od coveka,doduse verovatno jer sam skeptik![]()

E bas htedoh da pomenem.Meni se bas cesto desavaju situacije- vec vidjeno.
Slusala sam prica i prica o toj nazovi intuiciji,brrrr,jezivo.
Moj tata ne vjeruje ali ni malo u parapsihologiju i tome slicno.Ali pricao mi kada sanja da ga boli zub,neko se u kuci razboli,grip ili tome sl.Ja sam kao mala sanjala da mi ispao zub i da sam ga progutala,kad ujutro ono stvarno se desilo.I taj dan mi umro deda.Kazu da zubi imaju takav predznak.
i poprilicno kasno sam prvi put imala san "sa zubima". doduse ja imam trip kad sanjam zivotinje-cudne,razlicite, a ti snovi su nekako jezivi, nista se konkretno ne desava, ali imaju mi bas los predznak, uglavnom su zivotinje pretece. naknadno se cesto dese neke lose stvari...ili mi bude neki los period, ali to je samo dobra stara podsvest koja obradjuje podatke iz zivota
) dedu par metara dalje ispod drveta. stoji i cuti i gleda ga:shock:, ovaj se toliko usr** da se nije mako i samo su se gledali. nije nikom smeo ni da isprica, tek posle nekog vremena se osmelio... kazu trezan, kazu istina, a mi to vece gledali leptiricu i sveto mesto, a ja u 1 ujutro treba jos psa da setam...pa ne znam kako da definisem to stanje....odmah nakon budjenja - znaci mozak mi je svestan,radi,zna sta se desava a telo ni makac ko da nije moje :shock:a lucidno ili svesno sanjanje? desava ti se? nesto mi se cini da sam o paralizi u snu bas citala u clanku o svesnom sanjanju? da ne mora puno da se uvezbava, bas bih pokusala (ne paralizu nego to svesno sanjanje)

.pa ne znam kako da definisem to stanje....odmah nakon budjenja - znaci mozak mi je svestan,radi,zna sta se desava a telo ni makac ko da nije moje :shock:
a sta je svesno sanjanje,sta pod tim podrazumevas?
ja stalno sanjam da ljudi koje znam umiru,nekoliko puta sam i ja umitala...i stalno sanjam totalnu naucnu fantastiku i veoma zive i detaljne snove...Mene nekad hvata jeza od snova.Najteze mi kada sanjam smrt mojih najvoljenijih.Tada se budim grcajuci,a jastuk sav mokar.
hm nisam bas sigurna da li sam imala tako nesto,ali desavalo me probudi zvono na vratima npr ja odem otvorim zatvorim vrata, onda do kuhinje da pijem vodu vratim se u krevet i nastavim san tacno tamo gde je stao...bukvalno ko film kad gledas prekines odes do klonje vratis se i nastavispa to ti je kada sanjas i potpuno si svestan da sanjas, mozes da menjas san po svome nahodjenju i tako ludoo... ako te ne mrzi pogledaj http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream
imas tu i objasnjenje za sleep paralysis...

ja stalno sanjam da ljudi koje znam umiru,nekoliko puta sam i ja umitala...i stalno sanjam totalnu naucnu fantastiku i veoma zive i detaljne snove...
i cesto se posle nekih snova gde sanjam sve vreme neku akciju,da me progoni neko ja bezim i tako sve vreme...probudim potpuno umorna ko da nikad nisam spavala...
a desavalo mi se i da se u sred sna probudim,onako u pola noci i krenem da vristim i dozivam nekoga...
a jednom sam sanjala da me zivu sahranjuju u nekom svetlo braon kovcegu sa belom postavom unutra i tako..
hm nisam bas sigurna da li sam imala tako nesto,ali desavalo me probudi zvono na vratima npr ja odem otvorim zatvorim vrata, onda do kuhinje da pijem vodu vratim se u krevet i nastavim san tacno tamo gde je stao...bukvalno ko film kad gledas prekines odes do klonje vratis se i nastavis![]()

Identično ovakvo iskustvo je imao moj zet, sa svojom pokojnom babom. Isto selo, u voćnjaku koji okružuje kuću...kaže, bila je sva u belom i smešila mu se...:shock:najjezivija prica koju sam cula: selo(gde ces jezivije), noc, izlazi teca moga druga iz kuce i vidi od nedavno pokojnog ("tozu'') dedu par metara dalje ispod drveta. stoji i cuti i gleda ga:shock:, ovaj se toliko usr** da se nije mako i samo su se gledali. nije nikom smeo ni da isprica, tek posle nekog vremena se osmelio... kazu trezan, kazu istina, a mi to vece gledali leptiricu i sveto mesto, a ja u 1 ujutro treba jos psa da setam...
pa to ti je kada sanjas i potpuno si svestan da sanjas, mozes da menjas san po svome nahodjenju i tako ludoo... ako te ne mrzi pogledaj http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream
imas tu i objasnjenje za sleep paralysis...