Paradoks feminizma

Karta inteligencije u Njemackoj. Veoma jasno se razlikuje da je protestantski sjever manje (svijetle povrsine) inteligentan od juga.

germany-conscript-iq-1998.png

Karta inteligencije u Njemackoj. Veoma jasno se razlikuje da je protestantski sjever manje (svijetle povrsine) inteligentan od juga.

Pogledajte prilog 854754
Tačno. Poznato je da se viši IQ pripisuje severnijim narodima, kao i fizičkim visočijim osobama. Što bi rekli...nije mi jasno šta se na Balkanu uopšte "kur..te"! 😁
P. S. Vezana je za sposobnost snalaženja u extremnijim i novonastalim okolnostima.Severniji narodi su viši rastom i žive (ili su bar ranije živeli u klimatski extremnijim uslovima), u odnosu na ostatak Evrope. Odatle je proistekla njihova sposobnost brze adaptacije, kasnije i napretka.

Poslednja izmena:
Znaci, obrnuto nego na karti? Upravo je drukcije na karti. Klima je ostrija sto se dublje ide u brda i kontinent. E sad, da li su brdjani koji su nastali od Avara i Slovena visi rastom ne znam, ali znam da je Napoleon zavrtao usi visim rastom.

Znaci, obrnuto nego na karti? Upravo je drukcije na karti. Klima je ostrija sto se dublje ide u brda i kontinent. E sad, da li su brdjani koji su nastali od Avara i Slovena visi rastom ne znam, ali znam da je Napoleon zavrtao usi visim rastom.
Za Napolena je tačno!Ali..."kompleks", inače nazvan po njemu, je učinio svoje! 😁
Ljudi niži rastom u kombinaciji sa višim IQ-om su despotskog karaktera, izrazito agresivni.Postoji još takvih "istorijskih" primera.
Inače... kako je drugačije bela rasa "crpila" svoju superiornost i dominaciju kroz vekove?To je i "baza" Hitlerove teorije o superiornosti belog čoveka, ali mu je istorijski pripisana patološka mržnja prema jevrejima.

Poslednja izmena:
Što je surovija klima, to je adaptacija(sposobnost ljudi da joj se prilagode veća).Poznato je da ljudi koji žive u brdskim i planinskim krajevima, takođe imaju procentualno viši IQ, od onih koji žive u toplijim krajevima. Blaža klima je takođe specifična po tome, što se rađa veći broj ženske dece. Ukoliko smatraš, da su muškarci kao pol inteligentniji od žena, odatle bi mogao izvući taj zaključak. 😉

Ja svakako ne verujem da je koren moje orijentacije trauma, moguce da me trauma samo vise okrenula jednom polu a mozda sam mogla voleti oba, svakako sam bila bejbi dajk i pre silovanja.
Ali eto, kad krenete da govnjavite o feminizmu setite se koliko je zena seksualno zlostavljano od strane muskaraca, to nisu neki nepoznati manijaci i kripovi, kad dete bude silovano to je najcesce clan porodice, uze ili sire.
Ko je tebe mogao toliko mrzeti i zašto?Ne pitam da bi nam ovde odgovarala na takva pitanja, već samo karikiram. Dete od 5 godina!U biti silovanja je mržnja, to je sexualno nasilje.Ni ja ne verujem, da je tvoja sexualna orijentacija posledica traume.
P. S. Da bog da mu karma otfikarila "onu" stvar i njome nahrani pse lutalice!

Poslednja izmena:
Ja svakako ne verujem da je koren moje orijentacije trauma, moguce da me trauma samo vise okrenula jednom polu a mozda sam mogla voleti oba, svakako sam bila bejbi dajk i pre silovanja.
Ali eto, kad krenete da govnjavite o feminizmu setite se koliko je zena seksualno zlostavljano od strane muskaraca, to nisu neki nepoznati manijaci i kripovi, kad dete bude silovano to je najcesce clan porodice, uze ili sire.

Pa vidis da nisi bas normalna ako mislis da sa 5g imas seksualnu orjentaciju. To sto si ti imala horor situaciju ne znaci da je to ustaljen model, to se zove projekcija. Taj koji siluje dete ili bilo koga jeste manijak i krip bio ti rod rodjeni ili cika iz parka.
Feminizam danas "silovanje" rastegao na sve moguce pa eto postoje i redovna nedeljna gde likusa sama ode ko shvajcarski sat. Totalno deplasiran termin ko i "genocid".
A cinjenica koja se danas precutkuje jeste da 90% homoseksualaca su zlostavljani seksualno kao deca. Al to kao nema veze lol

Bolje imati uravnoteženu, zaokruženu inteligenciju, nego ekstrem koji nužno biva poništen svojom suprotnošću.

Stalno se pominje da su 98% stvaralaca bilo kog tipa (umetnost, nauka) na svetu muškarci, ali se propušta da se pomene da je to i 98% nasilnika, ubica, silovatelja, psihopata

Opa sad smo i protiv genija jer su muskarci.
Glorifikacija proseka i prosecnosti. Lepote real socijalizma koji smo iskusili ovde 50g
Bolje biti prosecan nego genije. Kako to pametno zvuci lol

Za "mušku" dominaciju, zahvalite crkvi! Fizička snaga kao atribut ličnosti, nikada nije tu moć, niti će. Feminizam kao pokret jeste civilizacijska tekovina. Srušio je mnoge tabue i postavio ženu kao biće, na pijedestal koji zaslužuje - ljudsko biće!

Smesno. Feminizam se nije za nista izborio. Muskarac je fizicki jaci i dao vam je prava jer su potrebe kapitalizma stalna akumulacija i sveza radna snaga. Vi ste danas "jednake" jer mora da radite ko konji. Pa su vam to upakovali u vidu retardirane serije gde su ulickane karijeriskinje cupi sto prevrcu nogicama super ideal zene. Svaka bi da bude modna blogerka lol

Šta misliš da je bilo pre patrijarhata? 'Elem..glavnu ulogu u dominaciji muškaraca(na našim prostorima), ne i šire, jer negde ga uopšte nije ni bilo, niti ga danas ima... , odigrala je crkva! Hrišćanstvo je "zarozalo" žene u građane 2-og reda.

Sta je bilo pre? Nisi imala nikakva prava, sedela si u pecini jer muskarac je fizicki jaci i mogao je sa tobom da radi sta hoce. Ako se protivis odalami te toljagom po glavi, ako opires siluje ako uzvratis ubije. Pa to je i poenta uvodnog posta. Kako ti zamisljas da je funkcionisao odnos pre uspostavljanja pravila prvo preko patrijarhata a posle preko feminizma da se slabijem daju prava da ga jaci ne bi tlacio? Jer svuda u prirodi jaci tlaci, jaci vlada slabiji se pokorava ili nestaje.

Šta su bili stari Rim, Grčka, civilizacije Maja i Inka...?Patrijarhat je crkvena (hrišćanska) tvorevina!Isto kao i crkvene dogme.Pre toga, žene su tretirane kao ravnopravna bića sa muškarcima.Ženu je patrijarhat "stavio u okove" ,crkva je bila samo oruđe u rukama muškaraca.

U Rimu su zene imale kao neka prava ali smeh u odnosu i danasnje Saudijce. U Antickoj Grckoj koja je temelj moderne zapadne civilizacije ne da nisu imale prava nego nisu smatrane u ljude nego tamo uz decu i robove, stvar. Mozda ne treba da pricas o stvarima ako ne poznajes istoriju.

Muška superiornost = batine i silovanje

You summed it up nicely 👌

To nije muska superiornost nego kako stvari funkcionisu u prirodi ono...realnost. Jace zivotinje namecu svoju volju slabijima.
A ti sad objasni kako bi matrijarhat funkcionisao kad sama priznajes da su zene prosecnog intelekta (u najboljem) a inferiorne u snazi.
Zasto bi se muskarac kao jaci i pametniji povinovao vama da vladate?
To nema logike.

Civilizaciju je stvorio muskarac. I u okviru takve civilizacije vremenom su zenama zbog socio-ekonomskih promena data "jednaka" prava ( u sustini su dobile sve muske beneficije preko tradicionalno zenskih al ae). Ali opet ne valja i feministkinje sad vec hoce da "preuzmu one vode jer zena zna bolje bla bla" i slicne gluposti.

Da li one ne shvataju da ako recimo preuzmu vodjenje civilizacije od muskaraca, konstrukta koji je on stvorio, da ce se to urusiti? Istoija ne poznaje ni jedan na duze staze odrziv i uspesan oblik socijalnog uredjenja a da je matrijarhat. Znaci civilizacija bi se urusila i vratili bi se u varvarstvo gde bi fizicka snaga o svemu odlucivala i normalno posto su muskarci i fizicki neuporedivo jaci (ako izuzmemo Holivud) opet bi se nasle u istoj situaciji ko i pre nego sto su im data prava.
Znaci muskarac je stvarao civilizaciju? Neka bude da je tako i ta civilizacija puca po svojim savovima jer je dosla do kraja kruga. Takvoj civilizaciji je potreban novi podsticaj da udje u visi krug svesti, a takvu svest muskarci generalno ne poseduju i da bi se napravio taj impuls, potpuno nevazno da li je matrijarhat, patrijarhat ili nesto trece, oslobadja se zenska nesvest ili ako hoces nadsvest kojom se i muskarci izdizu u sledecu civilizaciju.
Dakle paradokss je u tome da zene uzdizu musku svest do svoje nadsvesti gledano sa straane feminizma.

Smesno. Feminizam se nije za nista izborio. Muskarac je fizicki jaci i dao vam je prava jer su potrebe kapitalizma stalna akumulacija i sveza radna snaga. Vi ste danas "jednake" jer mora da radite ko konji. Pa su vam to upakovali u vidu retardirane serije gde su ulickane karijeriskinje cupi sto prevrcu nogicama super ideal zene. Svaka bi da bude modna blogerka lol
Ne,... nego će sedeti doma i tebi titrati jaj. a!

I da, muska superiornost postoji zato sto je domen svesti racionalan i u tom domenu muskarci su generalno bolji.

Kako to uzdizu majketi sta lupetas bre. Neka spiritualna metafizika joga letaci i tarot lol
Civilizacija puca jer smo degenerisali tradicionalne vrednosti koje su nas gurale napred, jer se previse povladjuje i titra slabima. Zato su danas nove generacije gluplje nego ikada, sve ih trigeruje ne mogu da opstanu u realnom svetu bez maminog cebenceta.
Samo budale mogu da grade sistem na iracionalnosti.

Sta je bilo pre? Nisi imala nikakva prava, sedela si u pecini jer muskarac je fizicki jaci i mogao je sa tobom da radi sta hoce. Ako se protivis odalami te toljagom po glavi, ako opires siluje ako uzvratis ubije. Pa to je i poenta uvodnog posta. Kako ti zamisljas da je funkcionisao odnos pre uspostavljanja pravila prvo preko patrijarhata a posle preko feminizma da se slabijem daju prava da ga jaci ne bi tlacio? Jer svuda u prirodi jaci tlaci, jaci vlada slabiji se pokorava ili nestaje.
Jeste...zato se sada pripazite, da ne izumrete k'o vrsta! 😁

Back