Papski templari u SPC

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја ту не видим ништа страшно и владике не спавају него су у молитви а све ми личи на ону Христову видите трн у оку брата свога а невидите брвно у свом оку.

Gdje su u molitvi: u rimokatolickim ili u pravoslavnim hramovima, ili su cas tamo, cas amo?

Nije dovoljno nesto nacuti, daj mi pravoslavno tumacenje sa imenom autora.

Ja sam objasnio sta znace. Evo ovdje: http://forum.krstarica.com/threads/308333

Ja sam rekao da sam načuo, zato i ne tvrdim kategorički koje je tačno značenje, ali pravoslavno tumačenje postoji! I ja mislim da su ga ti tvoji krstaši/templari preuzeli od nas pravoslavnih, nemam dokaze, kao ni ti za svoje tvrdnje, ali eto, verujem da je tako

Ja sam rekao da sam načuo, zato i ne tvrdim kategorički koje je tačno značenje, ali pravoslavno tumačenje postoji! I ja mislim da su ga ti tvoji krstaši/templari preuzeli od nas pravoslavnih, nemam dokaze, kao ni ti za svoje tvrdnje, ali eto, verujem da je tako

Ni krstasi ni templari nisu moji.Ja sam pravoslavac, ali eto znam ponesto sto niko od pravoslavnih javno ne zna (ili ne smije da kaze sta zna).

A šta li ćeš tek Hrastovniče na ovo da kažeš :)

Prilozi

• Ruzica_church,_Belgrade.jpg
    Ruzica_church,_Belgrade.jpg
    71,4 KB · Pregleda: 8
Огорчен си брате и превише и свему видиш заверу и покатоличење.

Definicija antihriscanskog globalizma:

„Идеја европске интеграције у ствари је чин свједочења Јеванђеља „да сви буду једно".
Народи и нације треба да се окупљају у једну велику заједницу у којој ће се поштовати достојанство сваке личности и сваког народа. Замолили смо званичнике Европске Уније да нам помогну у спровођењу стандарда ЕУ и владавине права у Црној Гори."

Izvor:
http://www.spc.rs/sr/komisija_crkva...olije_crnogorskoprimorske_spc_sa_zvanicnicima

Poslednja izmena:

O ovome je pricano, ali nije na odmet da se ponovi. Krstasi i templari nisu jedno te isto, potrebno je prvo dokazati da je Nemanja bio u kontaktu sa templarima, a takvih dokaza nema, bio je u kontaktu sa Fredrikom Barbarosom, koji je koristio jednoglavog orla. Prvo pominjanje dvoglavog orla na zapadu je 1250. godina, znatno posle pojave dvoglavog orla u Srbiji.

O ovome je pricano, ali nije na odmet da se ponovi. Krstasi i templari nisu jedno te isto, potrebno je prvo dokazati da je Nemanja bio u kontaktu sa templarima, a takvih dokaza nema, bio je u kontaktu sa Fredrikom Barbarosom, koji je koristio jednoglavog orla. Prvo pominjanje dvoglavog orla na zapadu je 1250. godina, znatno posle pojave dvoglavog orla u Srbiji.

Za 1250. godinu sam mu već rekao, ali on prelazi preko toga, kao i preko svih ostalih argumenata koje nema čime da pobije. Seti se samo freske kneza Miroslava u Bijelom Polju, na kojoj se nalazi najstarija predstava dvoglavog orla u Srba

Предлажем ти да сутра ако си постио овај пост да се причестиш телом и крвљу Христовим.И да знаш изнад нас увек гледа Господ Христос који све види и који ће да суди свима који су се огрешили о законе његове тако да није наше да судимо један је судија.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back