Papski templari u SPC

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Које црно брањење у олтару Храма су ваши ''крижари'' оргијали са ... ма срамота је и причати. Јер мислите да су Срби будале па да вам верују после Јасеновца и Старе Градишке. Лепо је ава јустин за вас рекао да сте црна интернационала, црног поглавара. Хришћански јеретици из чијиш су недара све секте протестантске и сатанистичке настале. Напоље из Србије!

Kako ti možeš da isteruješ pripadnike Rimokatoličke Crkve iz Srbije..:rtfm::rtfm:

:eek:

Sama suština avramskih religija je: "Mi smo bolji od svih ostalih, koji su u zabludi, jer ne slede našu istinu, jedinu, jedistvenu, suštastvenu, večnu, apostolsku, bogougodnu, itd. ..."
I to važi za preko 95% denominacija avramskih religija.
I ti napišeš da to ne razumeš? :eek:
Šta si ti? Kveker? :dontunderstand:
:
Rimokatolici pricaju i saradjuju sa svima. Skoro papa bio na bliskom istoku i sirio rec pomirenja.
Dakle, ima nade ali tek kada se nekako unormale ovi medjedi.

PS Razumem, ali nisam tako vaspitavan.

Poslednja izmena:
Rimokatolici pricaju i saradjuju sa svima. Skoro papa bio na bliskom istoku i sirio rec pomirenja.
Dakle, ima nade ali tek kada se nekako unormale ovi medjedi.

PS Razumem, ali nisam tako vaspitavan.

Zvanični stav RKC je da druge hrišćanske denominacije nisu istinske hrišćanske crkve, pri tome se pravoslavlje tretira kao hrišćanska crkva sa "ranom" ili defektna.
Ako tu ti vidiš "reči pomirenja", stvarno ne znam šta da ti kažem... :roll:

Zvanični stav RKC je da druge hrišćanske denominacije nisu istinske hrišćanske crkve, pri tome se pravoslavlje tretira kao hrišćanska crkva sa "ranom" ili defektna.
Ako tu ti vidiš "reči pomirenja", stvarno ne znam šta da ti kažem... :roll:

Nije istina. Rimokatolička Crkva u potpunosti priznaje Pravoslavne Crkve i sve tjne koje se izvrše u pravoslavnoj crkvi su apsolutno validne i u katoličkoj (krštenje, miropomazanje, venčanje)...:ok:

Nije istina. Rimokatolička Crkva u potpunosti priznaje Pravoslavne Crkve i sve tjne koje se izvrše u pravoslavnoj crkvi su apsolutno validne i u katoličkoj (krštenje, miropomazanje, venčanje)...:ok:

Dokument koji je potpisao papa Benedikt XVI, neposredno pre konferencije u Raveni 2007. godine, nedvosmisleno govori o tome da su pravoslavne crkve defektne, da imaju ranu, jer ne priznaju primat pape.
Tom prilikom je i vraćena stara misa, čiji je deo molitva o preobraćenju Jevreja.
Imaš na netu, ako mi ne veruješ, potraži i sam, pa proveri.

papa-vartolomej-v.jpg

Papa Benedikt i vaseljenski patrijarh Vartolomej su održali zajedničku liturgija na kojoj su iskazali želju da idu napred zajedničkim snagama ka jedinstvu hrišćana.

Vidim da ne primećuješ sarkazam. :per:

Inace, znam za tu izjavu datu 2007 godine ali ona se odnosi samo na nepriznavanje RKC (a samim tim i izvesno nipodistavanje Sv.Petra kao osnivaca) od strane ostalih Hriscanskih denominacija.
Sto se tice sluzbe, ceremonija i legitimnosti i validnosti istih, jasno je da ih RKC priznaje.

Nije u pitanju izjava nego zvanični dokument, koji je pripremila Inkvizicija, a potpisao papa Benedikt XVI (bivši šef te iste Inkvizicije).
Što se tiče sv. Petra, koliko ja znam prvi je vođa hrišćanskog pokreta bio sv. Jakov, uz pomoć Isusove braće.
Onaj isti sv. Jakov čiji lik nećeš naći u Vatikanu. :whistling:
Pitam se zašto? :think:

Vidim da ne primećuješ sarkazam. :per:

Nije u pitanju izjava nego zvanični dokument, koji je pripremila Inkvizicija, a potpisao papa Benedikt XVI (bivši šef te iste Inkvizicije).
Što se tiče sv. Petra, koliko ja znam prvi je vođa hrišćanskog pokreta bio sv. Jakov, uz pomoć Isusove braće.
Onaj isti sv. Jakov čiji lik nećeš naći u Vatikanu. :whistling:
Pitam se zašto? :think:

Naravno da primecujem ali mene to ne moze isprovocirati.

http://www.veritas.com.hr/panorama-a/jakov_glasnik_evandjelja.php
Slijedeći svoj niz kateheza o apostolima i Crkvi, papa Benedikt XVI. vjernicima predstavio lik sv. Jakova apostola....

Mnostvo katedrala sirom katolickog sveta nosi ime St. Jakova .

Ma ti si otpadnik od sopstvene crkve i sopstvenog naroda, srecom takvi kao ti su u manjini.
:rotf::rotf::rotf:
Два папофила мени да кажу да сам отпао од Српства и Светосавља?:rotf: По делима се познајете, љубите руку намјеснику!

На твоји срећу су светосавци у мањини, али не лези враже...

Имаћете посла са Судијом због отрова јереси екуменизма, коју просипате широм света.

Poslednja izmena:
papa-vartolomej-v.jpg

Papa Benedikt i vaseljenski patrijarh Vartolomej su održali zajedničku liturgija na kojoj su iskazali želju da idu napred zajedničkim snagama ka jedinstvu hrišćana.
Паписти нису хришћани него хришћански јеретици анатемисани 1054. Масон 33. степена Атинагора, је због скидања анатеме ужасно прокажен уцрвљалим и поцрнелим телом после само неколико часова од смрти. Свим његовим ''духовним'' следбеницима, следи исти пут, вечна пропаст. Покајте се!

"Јеретици су потпуно уништени по питању вере, а што се тиче других, чак ако мисле да нису, због њиховог заједништва са јеретицима, и они страдавају."Св. Теодор Студит

Паписти нису хришћани него хришћански јеретици анатемисани 1054. Масон 33. степена Атинагора, је због скидања анатеме ужасно прокажен уцрвљалим и поцрнелим телом после само неколико часова од смрти. Свим његовим ''духовним'' следбеницима, следи исти пут, вечна пропаст. Покајте се!

"Јеретици су потпуно уништени по питању вере, а што се тиче других, чак ако мисле да нису, због њиховог заједништва са јеретицима, и они страдавају."Св. Теодор Студит

:mrgreen::mrgreen:

Nego, mozes li ti nesto sam da smislis i izneses ili sveti oci iz 1054 razmisljaju umesto tebe?

Koliko ja vidim evo ga Patrijarh sa Papom dakle anateme vise nema:worth:

Papa i Vaseljenski Patrijarh u Sikstinskoj kapeli.
vaticanx.jpg

Papa i Patrijarh Jerusalemski.
pope_patriarch.jpg

Poslednja izmena:
Ovako,lako je zakljuciti.Taj krst moze da bude oznaka templara,a i nemora.Sasvim ocigledno,u SPC postoje ljudi koji bi stopili Pravoslavnu veru sa katolickom,ali u toj smesi bi bilo samo 1/8 pravoslavlja,sve bi preuzeli od pape.Inace,licno smatram papinu veru bezvrednom,jer sam cuo da katolici smatraju papu bezgresnim?!A sta bi sa "Bog je jedini savrsen i bezgresan"?!

Ovako,lako je zakljuciti.Taj krst moze da bude oznaka templara,a i nemora.Sasvim ocigledno,u SPC postoje ljudi koji bi stopili Pravoslavnu veru sa katolickom

Vrati se malo unazad da vidis pravoslavne svestenike u templarskim odorama. Ima puno slika.

A evo jos jedna, mitropolit iz Rusije bio gost malteskih vitezova (red sv. Jovana). Primeticete krst takozvanih "hospitalaca" na mittropolitovim grudima.

knights-of-malta-with-a-metropolitan.jpg

Jesi li ti to video ili ti dojavila radio Mileva? :neutral:

Vrati se malo unazad da vidis pravoslavne svestenike u templarskim odorama. Ima puno slika.

A evo jos jedna, mitropolit iz Rusije bio gost malteskih vitezova (red sv. Jovana). Primeticete krst takozvanih "hospitalaca" na mittropolitovim grudima.

knights-of-malta-with-a-metropolitan.jpg

Ponovicu,naravno da u SPC,kao mozda i u drugim,pravoslavnim crkvama postoje oni koji hoce da Pravoslavlje nestane,ili bar da ga ima sto manje,i oce da pomognu papi :dash:

To ti kaze vaskolika pastva SPC-a.

Sve vise licite na talibane.:mrgreen:
Та ''паства'' тј. корумпирани клир прима плаћу из ''филијале''. Пар њих су у ''дружини прстена'' и боре се против мрачног саурона тј.''светосавца'', који се противе гажењу светог предања и канона и заједничке мислије пљачкања неупућених оваца кроз наплаћивање оскрнављених тајни ''крштења, венчања итд..'' .

Ти који су за уједињење са јеретицима Латинским су исто толико ''Срби'', колико си и ти ''православац''.Срби своју веру не мењају за вечеру и не срљају за шаку евра и кардиналско прстење.

Та ''паства'' тј. корумпирани клир прима плаћу из ''филијале''. Пар њих су у ''дружини прстена'' и боре се против мрачног саурона тј.''светосавца'', који се противе гажењу светог предања и канона и заједничке мислије пљачкања неупућених оваца кроз наплаћивање оскрнављених тајни ''крштења, венчања итд..'' .

Ти који су за уједињење са јеретицима Латинским су исто толико ''Срби'', колико си и ти ''православац''.Срби своју веру не мењају за вечеру и не срљају за шаку евра и кардиналско прстење.

Jesi li ti to video i imaš li neke dokaze za te nebuloze koje govoriš...:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back