dovukli?

pa i tvoji preci su valjda jednom dosli u beograd iz svog sela.ili su ti pricali da obitavaju ovde od kad je sveta i veka
a ti si ziv primer toga ta mozes da budes u beogradu stolecima,a da budes nekulturan i nevaspitan stanovnik istog.da ne kazem sramota za ovaj grad,ko se hvali da je njegov davasnji gradjanin.
ja ovde nikog nisam vredjala niti napadala da nije boegradjanin,osim sto sam prokomentarisala tvoj bezobrazluk i nadmenost.i tvoje pravo,koje ti je,ne znam ko dao da odredjujes ko ce se zvati beogradjaninom i po kojem kriterijumu.ali ko sto rekoh,ko nema svojim delima da se hvali,kao npr ti,ostaje mu da se hvali svojim poreklom.
mozes slobodno da me pitas kada su se moji preci dovukli u beograd,i odgovoricu ti,nije nikakav problem.ja se svog porekla ne stidim,niti dajem sebi za pravo da odredim ko je stanovnik nekog grada a ko ne.
taj bezobrazluk prepustam tebi.samo pokazujes svoj snobizam u odnosu na druge i nabedjenost da si bogom dan...
i uzgred,potpuno si kontradiktoran u ovom postu....kao ti si dobar i fin,branis druge ljude,a onda odjedamput odlucujes ko je kakav,da li je *********,da li je beogradjanin,kakvi su mu preci itd...