Protest u Beogradu u znak podrške Palestini

Da li podržavate blokadu Ormuskog moreuza?

• Da

glasova: 8 47,1%
  • Ne

glasova: 9 52,9%

• Ukupno glasova
    17
Nego, seća li se ko kako je 15. marta prošo onaj nesrećni Arsenijević kome slomiše držalju od barjaka, da budem precizniji, štono bi braća Turci rekli, a i ostavili nama u amanet da koristimo, "çift bayrak" (dupla zastava)? Ne beše li na tu držalju palestinska, ali i ukrajinska zastava? Iskreno, mislim da je palestinska tu bila kolateralna šteta i da ga zbog nje same niko ne bi dirao, ali šta da mu radiš, našo u pogrešnu crkvu da se krsti sa ovu ukrajinsku, a još lik pored njega nosio EU zastavu, au...
Neko će već da iščeprka fotku ili, još bolje, snimak, ovog zanimljivog događaja

Irak je čačko mečku u Kuvajtu 90/91,a Libijci voljeli finansirat postavljanje bombe u civilne avione.Daleko od smirivanja.
Nije nam u interesu slabljenje ni Irana ni Izraela, o iznesenim argumentima stvarno ne bih, a što se tiče ostalog:
B8FEE92F-FFDC-486E-8EA2-370FFF93B790.jpeg

0B718ED4-85FA-4B92-8081-F2E8ACD4FAC5.jpeg

Prvo ne može neki krimosi da govore u moje ime....drugo nisu muslije iz pazara beogradjani nego muslije iz pazara....treće zastupanje strana u sukobu nije posao za srednješkolce (po njihovim profesorima bi se reklo da su nepismeni) četvrto ja ne vidim ni studente ni neke plenume već samo neke kvaziprofesore koji zastupaju svoju odbranu od pismenih profesora...

Sam Vučič, njegovi voljeni Sloba i Šešelj, sami su nam pokazali mnogo efikasnih načina... Kakav crni moreuz... :cool:

Nisam siguran da mu je Sloba "voljeni". Nisam siguran ni da mu je to Šešelj, ali ajde, instalirao ga na mnogobrojne televizije pa mu je koristan. Ali Sloba, uh? Pazite, nemam nameru da ga nešto branim, ali kako sam vremenom saznavao neke stvari u vezi Miloševića, mislim da bi on gosn Šizoja istrebio ko štetnog samo ako bi posumnjao da ovaj ima neke aspiracije u pogledu dolaska na vlast. Možemo o Slobi da pričamo šta god oćemo, al siguran sam, njegova vizija Srbije nije bila ovo što se danas zove "državom".
I to gosn Šizoje dobro zna i samo koristi njegovo ime kad mu zatreba da udari malo na emocije nekih starijih generacija.

Nisam siguran da mu je Sloba "voljeni". Nisam siguran ni da mu je to Šešelj, ali ajde, instalirao ga na mnogobrojne televizije pa mu je koristan. Ali Sloba, uh? Pazite, nemam nameru da ga nešto branim, ali kako sam vremenom saznavao neke stvari u vezi Miloševića, mislim da bi on gosn Šizoja istrebio ko štetnog samo ako bi posumnjao da ovaj ima neke aspiracije u pogledu dolaska na vlast. Možemo o Slobi da pričamo šta god oćemo, al siguran sam, njegova vizija Srbije nije bila ovo što se danas zove "državom".
I to gosn Šizoje dobro zna i samo koristi njegovo ime kad mu zatreba da udari malo na emocije nekih starijih generacija.
Pa, može voljeni pod navodnicima. Voljeni, po potrebi. Eto, juče se zgražavao nad Slobinim izurčenjem na Vidovdan.

Ako doprinese rušenju Vučića - jeste. A s obzirom da on izvozi oružje Izraelu, verovatno će doprineti ako njegova strana izgubi.

Слаже ли се то наше продавање оружја Израелу (и куповина од истог) и то што муниција произведена у Србији лупа по Русима са нашом потихом љубави према слободном свету?

Back