Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
I da ... i ja ostavljam kavez otvoren ali samo stane na ona da akzem ulazna vrata i ne mice se odatale...ili je u kavezu ili tu, uopste nece da izadje skroz napolje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poprilcno boli glava nakon 3-4 sata
i lete, cim otvorim kavez pocnu da se jure u vazduhu

bice zanimljivo kad krene da ga doziva

Imam jedno resenje protiv mitarenja
U plastiku koja se nalazi ispod kaveza nasuti vode u visinu do 1cm i svo perje i ona sitna prasina koja padne dole ce biti 'zalepljena' za vodu i necete imati prasinu koja leti po sobi
Sta mislite a a a
Jesam um jel' da![]()

Pre par dana sam dobila dve preslatke tigrice, moja rozela bas i nije bila odusevljena sa tim. Pravio se vazan i pokazivao ko je gazdaMedjutim, od sinoc su poceli da se slazu, tigrice pevaju, pa im rozela kao nesto odgovara, milina ih je slusati. Mada s vremena na vreme ih odvojim u drugu sobu, posto je rozela navikla da je paznja na njega usmerena 24h na dan
![]()

Pre par dana sam dobila dve preslatke tigrice, moja rozela bas i nije bila odusevljena sa tim. Pravio se vazan i pokazivao ko je gazdaMedjutim, od sinoc su poceli da se slazu, tigrice pevaju, pa im rozela kao nesto odgovara, milina ih je slusati. Mada s vremena na vreme ih odvojim u drugu sobu, posto je rozela navikla da je paznja na njega usmerena 24h na dan
![]()

Juce sam Mici napravila nesto,rendane jabuke,orahe ,3 vrste keksa i preko par semenki.Onako dopalo mu se 

: heart:

Ja sam najveci debill na svetuuuuu, prvo iskucah sve coveku a onda ga slucajno izbrisem.Moze mi neko pomoci molim vas,nisam imao iskustva kod papagaja(nemam bas sad ni neko),imam papagaja vec 2 god,u pitanju je rozela i nisam ga pripitomio,nisam ga pustao cesto i slab sam uspjeh imao.Naucio sam ga da mi jede iz ruke kad je u kavezu,ne boji me se kad je u kavezu,ali to je sve.Cim ga pustim bjezi od mene i izgleda da se boji.....Sad sam odlucio da se posve posvetim njemu i molim da mi neko da savjet kako da ga vise pripitomim.

i realna ocekivanja
Nemoj nikad na silu da ga vracas u kavez,to samo nazaduje u pripitomljavanju.Pronadji njegovu omiljenu vocku,poslasticu...moze bar klas vecina ptica ga prosto obozava i sa tim ga ''namami'' . Nimfe slabo vide u mraku,ja sam to iskoristila i tako sam Micu navikla na ruku.U pocetku nemoj dugo da ga pustas,njemu je dovoljno par puta dnevno svakog dana da ima neki blizi kontakt sa tobom,to samo dok ne shvati da mu ne zelis zlo.Posle toga neces moci da ga se otarasis