Papagaji

Da li ste dresirali papagaja?

• Ne, papagaja nisam dresirao

• Da, ali sam papagaja malo naucio (da uzima hranu iz prsta...)

• Da, papagaja sam naucio da me se neplasi (da mi sedi na ramenu...)

• Da, papagaja sam mnogo stvari (da gura kolica,pravi se mrtav...)

• Da, papagaja sam naucio da prica!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
e,sad sam ga pustio,dozvolio mi je da ga pomazim .. :D Za divno cudooo .. Inace je bezao od moje ruke,ali hoce da mi jede iz ruke .. Probacu da ga namamim da mi stane na ruku.. Nada se da cu uspeti,hvala na savetima .. :)

Polako priblizi prst i blago pritisni predeo trbuha refleksno ce dici nogu da stane.Moj Mica ne voli da stoji na prstu,preferira rame da moze cacka mindjuse i kosu ali i da zajedno gledamo i slusamo klipove drugih nimfi :)

haha i Mica je bio na dnu kaveza do malo pre :) i Mica je to radio ,igrao pevao ,ludovao po kavezu-posto je muzijak,ali u zadnje vreme nesto slabo.Nema motivaciju :D Al' dobice je,nadam se.Ne mora da znaci da hoce napolje,Mica voli da ceprka po dnu kaveza jer mu tu ispadne svasta kad je smotan.

Ja se bojim da cu morati da poklonim ili prodam moju Lepu ili cak da je pustim na slobodu sto bi bilo ubitacno u ovo doba godine :sad2:

Msm volim ja nju i sve to stoji ali imam manjak vremena za nju a i pravi abs bas puno prasine a sam moram da odrzavam sobu sto mi je stavrno tesko...
Msm to usisavanje i brisanje prasine svaki dan me stvarno ubi u pojam... :roll:

Sta mi vi kazete ? :rida:

Pa stvarno bi bilo neodgovorno od tebe da je sad das nekome ili pustis (sto po meni ne dolayi u obrzir).Mozes li da postavis sliku kaveza i sobe uopste da vidimo gde stoji.Ja uopste ne cistim svaki dan...kavez na 4-5 dana, a pod na2-3.Razmisli da li ti stvarno toliko smeta da je ubijes:eek::eek:

Pa stvarno bi bilo neodgovorno od tebe da je sad das nekome ili pustis (sto po meni ne dolayi u obrzir).Mozes li da postavis sliku kaveza i sobe uopste da vidimo gde stoji.Ja uopste ne cistim svaki dan...kavez na 4-5 dana, a pod na2-3.Razmisli da li ti stvarno toliko smeta da je ubijes:eek::eek:

Ou maj Gade...
naravno da je ne bih ubio a jos manje pustio napolej po ovoj zimi :P

U cosku sobe imam mali prozorcic i imam policu bas u tom uglu sobe i ona mi tu stoji...ali stvarno je postalo ne moguce da se mitari u tolikoj kolicini i toliko vremena ? :confused:

Fakticki, od kako sam je kupio ona se mitari i to bas puno ali to nisam primecivao do sada jer je bilo lepo vreme pa je sve vreme bila napolju
Ali sada od kako je u sobi ovo je stavrno postalo ne moguce...
Prasine je toliko da svaki dan moram da usisavam oko i u kavezu da je to strasno...
A da ne pricam o tome gde sve nalazim perje ali ne ono 'veliko' nego ono paperje ili kako se vec zove....

Slika098.jpg

Slika097.jpg

Slika099.jpg

Ok, vidim da ti je malo za*ebano jer je ona gore i kad pada, onda pada svugde...
A da ja tebi slikam nekad moj pod posle 2-3 dana od ciscenja kaveza???
Gde ti je krevet u odnosu na kavez, mislim jel pada na njega paperje?

Ok, vidim da ti je malo za*ebano jer je ona gore i kad pada, onda pada svugde...
A da ja tebi slikam nekad moj pod posle 2-3 dana od ciscenja kaveza???

Gde ti je krevet u odnosu na kavez, mislim jel pada na njega paperje?

Moze :mrgreen:

Krevet mi je odmah ispod kaveza takoreci odnosno na nekih 80cm-1m kaveza ... Pada na krevet ali ne spavam u toj sobi (sreca moja) nego u drugoj tako da mi to i nije problem...usisa se ...

Stavicu sliku, a odakle ti ova dva ludaka na skejtu:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Problem je onda u svakodnevnom ciscenju?
A inace, kad je bio zemljotres, ja se budim u transu, a majka mi kaze da je Miki izleteo....koja sam ja budala, a kavez mu ostane otvoren nocu u 20% slucajeva.On se zakacio za trosed, skroz dole, i posle je setao po podu onako stresiran dok mu nisam prineo kavez, i onda je usao!
Mnogo mi ga je zao, mislim koji je to stres da odjednom u sred noci pocne sve da se trese:eek::eek::eek:

Poslednja izmena:
Stavicu sliku, a odakle ti ova dva ludaka na skejtu:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Problem je onda u svakodnevnom ciscenju?
A inace, kad je bio zemljotres, ja se budim u transu, a majka mi kaze da je Miki izleteo....koja sam ja budala, a kavez mu ostane otvoren nocu u 20% slucajeva.On se zakacio za trosed, skroz dole, i posle je setao po podu onako stresiran dok mu nisam prineo kavez, i onda je usao!
Mnogo mi ga je zao, mislim koji je to stres da odjednom u sred noci pocne sve da se trese:eek::eek::eek:

Ma nasao sliku na fejsu mozda je i fotosop...

Ja evo vec nekoliko dana unazad ostavljam otvoren kavez non-stop...i kada sam u skoli i preko noci... :)
Nadam se da sinoc nije imala problema jer ne spavam u toj sobi...
Mada probudilo me je drmusanje ali nisam cuo da nesto leprsa po kuci :mrgreen:

Skidaj plasticne stajaliceeee!!! xD Mica je juce deknuo u ormar da je i mene zabolelo.To ga malo otreznilo,pa je mirniji nego ikad.Juce primetih da je poceo da stvari uzima u nogu i da ih gricka..Bas je smesan tako...Krene,zaigra se tako ja krenem da se smejem a on stane i gleda me onako sa strane u fazonu na cemu sii?? xDDD

A da,zaboravila sam da su kod tebe lose snabdeveni pet shop-ovi.Uh i Mica jede merdevine,al dobro ima ih 3-4,moze mu se :zcepanje: uzmi neku granu koja odgovara kavezu pa nesto iskombinuj bla bla

A da,zaboravila sam da su kod tebe lose snabdeveni pet shop-ovi.Uh i Mica jede merdevine,al dobro ima ih 3-4,moze mu se :zcepanje: uzmi neku granu koja odgovara kavezu pa nesto iskombinuj bla bla

Razmisljao sam o tome pa sam guglao i naisao na neke teme na papagaji.info i video da ne sme svakva vrsta drveca nego da mogu samo neke koje nisu stetne za papagaja...pa da se moraju te grane osusiti pa kuvati na 100stepeni pa ... :roll:

Back