- Poruka
- 28.783
ah,ne umem klip da postavim,nije kao yputube
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ta pec se ne ukljucuje,tu je samo za svaki slucaj.djukule povremeno napravi krug po sobi,ali uglavnom stoji na tom delu gde je na slici,gde najvise i kaki,i to pada na dnu kaveza.kada se ukaki i negde na drugom mestu po kuci,to se brzo nekako osusi,i posto redovno usisavam,nije nikakav problem,jer nikakve fleke ne ostaju.
stvarno je djurica fino stvorenje,uopste ne pravi djubre po stanu
HvalaKavez je za malo vece papagaje al nema veze.Inace bio je jako povoljan.A ono crveno sto se vidi ispod kaveza to je kao neka zavesica koju navlacimo kada je on u kavezu da ne razbacuje perje,prasinu,hranu itd po sobi.A sta mislis o ideji da uzmem rucno hranjenu zenkicu?
![]()
Mene nesto muci duze vreme
Mislite li da su oni nesrecni u kavezu? Iako svi kazu da je kavez ogroman i svaki dan ih pustam da lete i zezaju se 2-3 sata (trenutno toliko mogu da ih pustam, nekad i vise) meni je bas tuzno sto sam ih zatvorila, iako ne deluju nesrecno, cak sta vise ...
Ne znam, znam da njihov mozak ne razmislja na taj nacin, a u principu i ne znaju za bolje (slobodu) bas mi je tuzno![]()