PANIKA

Pa to i jesu jeftine sponzorke. To ti je kao prostitutke da si iskopao ispod nadvoznjaka. Ako je moodo, nek trazi firmu, doktora nekog, da joj prepise stan. Hajde da kazes classy prostitutka. A to auto i mobilni, 20 db vibracija...

Имао сам то у комшилуку, направио јој дете идиот и она истриповала завршила посао, добила гајбу, рав 4, све лудо и бесно, и она почне да се курчи, он је ногира, узме дете, узме рав 4 и избаци је из гајбе хахаххаа.. Залетела се на погрешног.

Pazi, zamisljam scenu, goli smo u krevetu, i kroz glavu mi prodje, ova riba se pali na mene zato sto imam auto i mobilni...au....pa ne znam, mislim da bi mi bas tezak bes proradio, ali ne onaj sexy, bio bi deep troath ne bih joj ni gurao unutra, jer ko zna kakav je smrdljivi mafke sa bemabrom bio tu, i isterao sa gajbe , pardon, sama bi znala da treba da brise...evo iskreno nek zvuci sokantno...

ma dobro, ja mislio čisto ono da ne cvokoćemo na ponekoj relaciji al ajd, otvorio si mi oči

Имао сам то у комшилуку, направио јој дете идиот и она истриповала завршила посао, добила гајбу, рав 4, све лудо и бесно, и она почне да се курчи, он је ногира, узме дете, узме рав 4 и избаци је из гајбе хахаххаа.. Залетела се на погрешног.

E ta mi se prica svidja. Osveta sponzora. he he he

Pa to i jesu jeftine sponzorke. To ti je kao prostitutke da si iskopao ispod nadvoznjaka. Ako je moodo, nek trazi firmu, doktora nekog, da joj prepise stan. Hajde da kazes classy prostitutka. A to auto i mobilni, 20 db vibracija...

znaš kako, ima riba koje imaju kintu pa na kola gledaju ko na tostera
nisu sve gladnice iz kuća bez fasade što gledaju da ti se uvale

a ne znam brate kako bi ja to uveče smuvo ribu na kola, da okačim daljinac na kajlu ili da ga držim na stolu?

a ne znam brate kako bi ja to uveče smuvo ribu na kola, da okačim daljinac na kajlu ili da ga držim na stolu?

ovako okacis kljuceve sa priveskom na patalone, da di vise onako kao slučajno, sendeš pored neke takve , i u roku od odma ćeš dobiti pitanje, e hoćeš da pogodim koja kola voziš. I naravno da privezak nije od lade

ma dobro, ja mislio čisto ono da ne cvokoćemo na ponekoj relaciji al ajd, otvorio si mi oči

Ma ok, da ne ispadnem neki hebac, ali evo, recimo kao mladji nisam ni imao kinte za takve i potajno sam ih prezirao. A kasnije kada sam proziveo lepo, imao sex (hvala bogu) sa pravim devojkama, barem ribe koje se pale, na uzbudjenje, zezanje, romansu, sta vec, znas ono, sta god da je, ali NIJE MATERIJALNO, ove su mi zaista ono odbojne. Skoro mi je neka prilazila sa nekom pricom, pogresno cula o meni sta li, dve reci je od mene dobila, to je vec automatski odgovor, ne znam, ne zanima me da li sam ja njoj ispod nivoa ili nisam ili sta vec...ona je za mene isto sto i prostitutka, ende...i to glupa prostitutka, prodaje se za voznju u kolima i vibraciju na telefonu...ne nagovaram druge na to, samo je meni licno to odbojno....

al se prosra sad, pretovari čak i za sarkazma :lol:

Ја то стварно мислим.. Фора је што људи на моје ставове гледају као на неке осуде, ма јоооок, ја то само констатујем.. Оно "знам шта радите".. Али то као да ја некога пљујем, ма јок, није то мој стил.

Ma ok, da ne ispadnem neki hebac, ali evo, recimo kao mladji nisam ni imao kinte za takve i potajno sam ih prezirao. A kasnije kada sam proziveo lepo, imao sex (hvala bogu) sa pravim devojkama, barem ribe koje se pale, na uzbudjenje, zezanje, romansu, sta vec, znas ono, sta god da je, ali NIJE MATERIJALNO, ove su mi zaista ono odbojne. Skoro mi je neka prilazila sa nekom pricom, pogresno cula o meni sta li, dve reci je od mene dobila, to je vec automatski odgovor, ne znam, ne zanima me da li sam ja njoj ispod nivoa ili nisam ili sta vec...ona je za mene isto sto i prostitutka, ende...i to glupa prostitutka, prodaje se za voznju u kolima i vibraciju na telefonu...ne nagovaram druge na to, samo je meni licno to odbojno....

pa dobro bate prebacio si tri banke nisi slepac ili slinavac da numeš da provališ na šta joj okce šjakti
svaka ima svoju svrhu, kad to skontaš bićeš nivo iznad

Ne znam ni ja...ima likova koji valjda tako muvaju, sta li... na italijansku obucu, cipelice, sjaj, glamur, tatto zmaj na bodi majici,e imam kinte ja sam baja, znam kakao da se snadjem u zivotu...

ovako okacis kljuceve sa priveskom na patalone, da di vise onako kao slučajno, sendeš pored neke takve , i u roku od odma ćeš dobiti pitanje, e hoćeš da pogodim koja kola voziš. I naravno da privezak nije od lade

šta ima da pogađa kad na daljinskom ima bedž jbga :lol:

mjok to, to možda u nekoj baš baš selendri
ako oćeš sponzu moraš da zakitiš sto sa nekoliko flajki ovoga onoga, pa ukrasiš sa kojim koktelom koji ni ne piješ al nek stoji
na to se one skupljaju

Ne znam ni ja...ima likova koji valjda tako muvaju, sta li... na italijansku obucu, cipelice, sjaj, glamur, tatto zmaj na bodi majici,e imam kinte ja sam baja, znam kakao da se snadjem u zivotu...

ti što tako muvaju nisu sami novce zaradili , oni koji jesu imaju malko više stila i pameti kako će i na koga te iste da potroše

Hej hej hej, da se razumemo, upoznao sam krs takvih likova, koji su stvarno ok, normalni, zezatori..nije odeca, karikirao sam, a aluzija je na materijalno. Imam pare, hajde mi budi devojka..samo to...

šta ima da pogađa kad na daljinskom ima bedž jbga :lol:

mjok to, to možda u nekoj baš baš selendri
ako oćeš sponzu moraš da zakitiš sto sa nekoliko flajki ovoga onoga, pa ukrasiš sa kojim koktelom koji ni ne piješ al nek stoji
na to se one skupljaju

što kad sabereš oduzmeš dodje na isto kao da si u javnu kuću svratio, samo što tamo ne moraš posle i da je voziš kući

dogovoro sam se siednom domenantnom devojkom da se videmo kod nje u stanu
znaci u stanu od devojkem na tudjom terenu,al se plasim bogte za svuju bezbednost el mi svasta kazala sta voli
jesam ja junak vodjen viteskim kodeksima i cojstven i castan ljud al me dobro naplasila pa me pamika ufatila sad

pa sam teo da ve pitam sviju vako za savet,dal da ponesem kakvu motku od kuvane bukve recimo el da vodim taju sa sobom el obezbedjenje da najmim
sta mi je ciniti kashte mi

Povedi Taju kada si se vec toliko uspanicio....z:mrgreen:

Back