PANIKA

te su brate najmanje sračunate...

Ма знам тебра, ево данас ми једна таква изјавила да се коначно заљубила, и можеш мислити тај је баш директор фирме у којој је она ето случајно добила посао и све остале привилегије. Виш ти шта ти је љубав хахахаха

Pazi, zamisljam scenu, goli smo u krevetu, i kroz glavu mi prodje, ova riba se pali na mene zato sto imam auto i mobilni...au....pa ne znam, mislim da bi mi bas tezak bes proradio, ali ne onaj sexy, bio bi deep troath ne bih joj ni gurao unutra, jer ko zna kakav je smrdljivi mafke sa bemabrom bio tu, i isterao sa gajbe , pardon, sama bi znala da treba da brise...evo iskreno nek zvuci sokantno...

Ма знам тебра, ево данас ми једна таква изјавила да се коначно заљубила, и можеш мислити тај је баш директор фирме у којој је она ето случајно добила посао и све остале привилегије. Виш ти шта ти је љубав хахахаха

a šta znaš možda je duša od čoveka

Pa to je kao da je prozovzas na konjicu u luna parku i onda kao hajdemo sada na secernu vunu...i ona blago teleci zadovoljavajuci kez, vidite me, vidite me, moj decko ima autooooooo.

Pa to i jesu jeftine sponzorke. To ti je kao prostitutke da si iskopao ispod nadvoznjaka. Ako je moodo, nek trazi firmu, doktora nekog, da joj prepise stan. Hajde da kazes classy prostitutka. A to auto i mobilni, 20 db vibracija...

Back