dekkki
Primećen član
- Poruka
- 685
zvonciccceeeeeeeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dekkki:a zvoncici je prijatno vreme... pa gde to ima....![]()
zvoncica86:Dekkki,kakve ti je to planove kiša poremetila?![]()
dekkki:zvonciccceeeeeeeeee

D. dusho, si malo gucnula sto god?prava_boli_glava:sta si to pojiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo? dobri stari kanda kodza,evo odavde, mislim od nas veliki pozzdrav za pamcenje! :* :* ;*

Sori..prava_boli_glava:neeeeeeeeeeeeeeeeee.... al stvarno nisam.... raspolozenje je u pitanju, ja alkos ne konzumiram
zvoncica86:od danas sam na raspustu! jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uh, mislio sam da je to bilo gotovo još u prvoj nedelji jula, ali izgleda da negde traje i duže. Sada samo duboko udahneš i pravac negde na odmor.zvoncica86:pa danas je bio poslednji ispit!

bojan p:Sada samo duboko udahneš i pravac negde na odmor.![]()
Odlično! Lepo se provedi i uživaj! 8)zvoncica86:idem sutra na more![]()
Srecjan put!zvoncica86:idem sutra na more![]()

Shinoda:Srecjan put!
@vlamarcan sta je falilo bajkerijadi, ja se inace ne razumem nego pitam onako!
Licni utisak: sinoc je BAS bilo hladno, smrzno sam se!![]()
( A i nije doslo bas mnogo ljudi....mada to nije mnogo cudno....Ma bio sam do grada, malo.. Bio sam pametan pa sam se obukao jer sam se smrzao pre toga, ali moji drugovi su popadali u nesvest..vlamarcan:E a gde si ti izasao tu noc pa si se tako smrzo !??!