Pancevo: vas danasnji utisak!

e da ...
nisam mogla da ne primetim,al...sve je to lepo ali nije tesko biti fin!na kraju njegoseve na ulazu u park kod korzoa oni sto su prodavali sladoled toliko je praznih kutija od sladoleda bilo baceno,omota od istih ne zna se koliko...i kada su vec prodali toliko i profitirali zar nisu mogli barem da sklone djubre za sobom?pritom ja nisam to videla nakon fajronta vec ta gomila djubreta se nizala tu ceo dan i ocito je toliko tesko bilo otici do kante za djubre...

Aaaa utisci od sinoc vise nego pozitivni! :D
Nisam prepoznao rodjeni grad, kao da je neko drugo vreme i neko drugo mesto.. Ceo grad je stao da bi se zabavio i uzivao, that's the spirit! ;)
Povorku sam shatro gledao, ali nismo hteli da se guramo sa decicom, neka oni uzivaju..
Cubanci, fenomenalni, kao i ona ekipa iz plesne skole sto su igrali tamo...
Jedinu zamerku imam na vatromet! Nije da nije bio lep ali.. Sve ono od vatrometa sto nije sagorelo padalo direktno na publiku ispred opstine, mom drugu je upalo neko zapaljeno sranje u oko.. Pred kraj su citave goromade zapaljenog vatrometa padale odozgo, pola ljudi pobeglo..
Onaj rusvaj od sinoc je skroz rascicen hvala bogu i Pancevo je opet mala ravnicarska palanka.. :)

uuuuuuuuuuuu al je ostalo krsa posle... ja sam ostala do 3, taj haos ispred opstine i po gradu je bio uzas... sramota! i onda sam morala peske da se vracam u 4 sata do koteza, jer ni jedna faking taxi stanica nije imala slobodnih vozila... inace slazem se da je Pancevo pokazalo jednu svoju, za mene jos neotkrivenu, zivu stranu... bice valjda jos slicnih manifestacija!

danas je mojoj maloj miloj sestri Nadi rodjendan i to 16. te joj ovom prilikom cestitam... i zelim joj puno srece i radosti i da joj maric ostane a subinka ode, i da joj ostane kamila a da ne dodje pomarka... i sve sto se samo pozeleti moze! srecaaan rodjeeendan!!! lalalalalalalal... i naravno, svima vama srecan rodjendan!

Za Nadu, sa malim zakasnjenjem:
Birth3-1.jpg

:***

Back