Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Nevidjena ispala danas, pokupili se ortaci i ja i otisli na Stari Tamis da shljakamo i dodjemo tamo, a oni kazu nema posla! :x
Ustao sam u pola 6 jbt
Ustao sam u pola 6 jbt

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, 5:30 je rano i kada ima posla, a kada tek nema ...Shinoda:Nevidjena ispala danas, pokupili se ortaci i ja i otisli na Stari Tamis da shljakamo i dodjemo tamo, a oni kazu nema posla! :x
Ustao sam u pola 6 jbt![]()
Bruka!Bar smo se lepo zezali, otisli malo do grada...popili kaficu u Coffee Shopu i tako..bojan p:Uh, 5:30 je rano i kada ima posla, a kada tek nema ...![]()
Nije valjda da ste propustili burek i jogurt?!Shinoda:Bruka!Bar smo se lepo zezali, otisli malo do grada...popili kaficu u Coffee Shopu i tako..
Aa pa burec i jorgut smo gustirali pre nego sto smo uopste krenuli!bojan p:Nije valjda da ste propustili burek i jogurt?!![]()
Ah, pa onda je znači sve bilo u redu, sem što su vas ispalili za posao i morali ste da ustanete rano.Shinoda:Aa pa burec i jorgut smo gustirali pre nego sto smo uopste krenuli!![]()
U sustini i bilo je sve u redu, ali BAS nam je trebala kinta!bojan p:Ah, pa onda je znači sve bilo u redu, sem što su vas ispalili za posao i morali ste da ustanete rano.![]()
Nemoj pričati sam sa sobom nikako! Naćićemo nekoga za diskusiju, dok se "morski" ne vrate nazad, zar ne?Shinoda:Meine utisak: i ovo malo Pancevaca sto ima ovde zapalilo negde, a ja jedini ostao da pricam ovako sam sa sobom![]()
Ja sam za!bojan p:Nemoj pričati sam sa sobom nikako! Naćićemo nekoga za diskusiju, dok se "morski" ne vrate nazad, zar ne?![]()
Cekaj, je l' si bila ti negde?prava_boli_glava:moji utisci dana ne postoje! za mene sada postoje samo utisci noci... ono ustajanje popodne, leganje ne s prvim petlovima, nego sa prvim komsijama, koji odlaze na posao...ono kao sudaramo se u hodniku,kao dobro jutro komsija! mislim extra... inace, pre neki dan sam iz grada otisla na pijac i kupila neko voce i cvece.. mislim da je bilo cirka 8 am, extra zanimljivo al zato me mozak boliii...hocu da se odmorim i da ucim...
Pa pricam ja na drugim podforumima sa svima, ali na Pancevu sam cesto prinudjen da brbljam u prazno!bojan p:Vidiš da ima još uvek nekoga, da svrati.Sem toga prebacio si i 7000 poruka, malo li je kada uzmeš u obzir da si morao da pričaš sam sa sobom?!
![]()
Ili možda kad pričaš sam sa sobom više to radiš nego inače? :?
Možda da probaš sa oglasima, bilbordima i ostalim varijantama reklamiranja?Shinoda:Pa pricam ja na drugim podforumima sa svima, ali na Pancevu sam cesto prinudjen da brbljam u prazno!
Ne znaju Pancevci za cari Foruma!![]()
Xee probao sam da reklamiram na chatu pa su me banovali zato sto sam floodovao!bojan p:Možda da probaš sa oglasima, bilbordima i ostalim varijantama reklamiranja?![]()
Da nisi floodovao, ne bi te banovali, pa bi sada ovde bilo znatno više poseilaca, valjda?!Shinoda:Xee probao sam da reklamiram na chatu pa su me banovali zato sto sam floodovao!![]()
Ne bi bilo.. ne moze nista da se uradi tako u sustini!bojan p:Da nisi floodovao, ne bi te banovali, pa bi sada ovde bilo znatno više poseilaca, valjda?!
Pod uslovom da nisi ništa crackovao, možda može da se patchuje, pa da i pored svih problema ne bude ovolike oseke, tokom trajanja morsko-letnje plime.![]()
Hm, da onda pomenemo neki drugi?!prava_boli_glava:jaooooo ne pominjitemi taj chat, moja sestra se bukvalno ne skida s toga, tjeeeee blah...znaci svi chatuju, cant believe!