Pancevo: vas danasnji utisak!

dobro vece

mala informacija za komsije

u novom sadu, na ceneju se odrzava kao prateca manifestacija exit-a ns boogie...www.nsboogie.com
preko 50 padobranaca, sto domacih sto stranih od ujutro do uvece skace padobranom , leti avionima i jedrilicama.....posebna pogodnost je tandem padobran www.tandemjump.co.yu
svako ali bas svako moze da skoci padobranom u tandemu sa instruktorom sa 3000 m visine

danas je bio dan za pamcenje, sve sto moze da leti letelo je

od ultralakih aviona pa do mlaznjaka galeb-2
poslastica je stigla kasno popodne u vidu balona leteli smo i 7 padobranaca je skocilo iz njega.....

danas je 14 nasih sugradjana prvi put skocilo padobranom od njih 14, 12 su bile devojke
napravili smo preko sto skokova, suncali se, slusali dobru muziku, skakali leteli...........

mala informacija za drustvo : panoramski let avionom oko novog sada kosta samo 2.000,oo din !!!
cena skoka padobranom sa 3.000 m visine je 22,oo evra
cena skoka tandem padobranom sa kamerom je 150,oo evra

jos uvek forumasima je na ponudi gratis dvd sa tandem skokovima i padobranskom obukom
ulaz na livadu je besplatan, ponesite loptu pa da zakuvamo pod reflektorima fudbalicu na male golove

vidimo se

prava_boli_glava:
neeeeeeeeeeeeeeeeee.... al stvarno nisam.... raspolozenje je u pitanju, ja alkos ne konzumiram
Sori..
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif

Shinoda:
Srecjan put! ;)

@vlamarcan sta je falilo bajkerijadi, ja se inace ne razumem nego pitam onako! ;)

Licni utisak: sinoc je BAS bilo hladno, smrzno sam se! :(

Paaaaaaaa..............Troubleheart stalno sviraju iste pesme,istim redom, tako da svi znaju napamet sve. Generacija 5 je bila onako, i oni su svirali dosta smor pesama, one bolje su dosle tek na kraju... Tuca, tuca, Lucija i Snupi se tuku! --i toga je bilo....:(( A i nije doslo bas mnogo ljudi....mada to nije mnogo cudno....

E a gde si ti izasao tu noc pa si se tako smrzo !??!

Back