PAMETNICA ODGOVARA NA PITANJA

  • Začetnik teme PAMETNICA
  • Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam VELIIIIKI problem. Neznam i ne razumem se mnogo u to ali neznam koji je horoskopski znak moj sin. Naime rodjen je 21.05.1994.god. U nekim novinama i casopisima je Blizanac, a u nekim je Bik. Rodjen je u 10.35 h .BAS me interesuje koji je horoskopski znak
 
Vas sin je u horoskopu blizanac!do 20.5.su bikovi a od 21.5. su blizanci.
Blizanci (Gemini)
MOTO: JA MISLIM
KARAKTERISTIKE: Brz, živahan, radoznao, komunikativan, društven, spretan. Radi više poslova istovremeno. Na licu ima masku. Voli znanje radi njega samog. Mladalačkog je izgleda i duha.
PLANETA: Merkur.
ZANIMANJE: Pravnik, ekonomista, matematičar, pisac, naučnik, šahista, košarkaš, umetnik, spiker, nastavnik, poštar, trgovac, službenik, zanatlija, izdavač.
MANA: Površan i nezahvalan.
 
Interesuje me ako imas uradjene 2 natalne karte(moja i njegova)koje su bile tumacene jednom prilikom,a ovde moram da napravim malu digresiju i kazem koliko sam se iznenadila jer je tip pricao o nama kao da nas zna ceo zivot,e kad imas takve karte u kojim kucama stoji brak,i da li moze da se bez onih astroloskih knjiga odredi u kojoj godini postoji sansa da se to desi.Joj tako sam sve zbrda zdola rekla,nadam se da si me razumela.Unapred hvala!
 
PAMETNICA:
Vas sin je u horoskopu blizanac!do 20.5.su bikovi a od 21.5. su blizanci.
E ako si mislila do 20.05.1994 su bikovi,a od 21.05.1994 su blizanci mozda je tacno,ali svake godine nije.To zavisi od polozaja Sunca bas tog dana,te godine i tog sata kad je neko rodjen i nije isto svake godine.Ako je ovo prvo onda ti nemas pojma ni osnovne stvari iz astrologije,a ni citiranje iz knjiga ne pokazuje neko znanje...
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top