Quantcast

PAMETNICA ODGOVARA NA PITANJA

  • Začetnik teme PAMETNICA
  • Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
J

Jasam

Gost
Imam VELIIIIKI problem. Neznam i ne razumem se mnogo u to ali neznam koji je horoskopski znak moj sin. Naime rodjen je 21.05.1994.god. U nekim novinama i casopisima je Blizanac, a u nekim je Bik. Rodjen je u 10.35 h .BAS me interesuje koji je horoskopski znak
 

PAMETNICA

Početnik
Poruka
19
Vas sin je u horoskopu blizanac!do 20.5.su bikovi a od 21.5. su blizanci.
Blizanci (Gemini)
MOTO: JA MISLIM
KARAKTERISTIKE: Brz, živahan, radoznao, komunikativan, društven, spretan. Radi više poslova istovremeno. Na licu ima masku. Voli znanje radi njega samog. Mladalačkog je izgleda i duha.
PLANETA: Merkur.
ZANIMANJE: Pravnik, ekonomista, matematičar, pisac, naučnik, šahista, košarkaš, umetnik, spiker, nastavnik, poštar, trgovac, službenik, zanatlija, izdavač.
MANA: Površan i nezahvalan.
 

dr

Poznat
Poruka
9.755
Interesuje me ako imas uradjene 2 natalne karte(moja i njegova)koje su bile tumacene jednom prilikom,a ovde moram da napravim malu digresiju i kazem koliko sam se iznenadila jer je tip pricao o nama kao da nas zna ceo zivot,e kad imas takve karte u kojim kucama stoji brak,i da li moze da se bez onih astroloskih knjiga odredi u kojoj godini postoji sansa da se to desi.Joj tako sam sve zbrda zdola rekla,nadam se da si me razumela.Unapred hvala!
 
L

limunada

Gost
PAMETNICA:
Vas sin je u horoskopu blizanac!do 20.5.su bikovi a od 21.5. su blizanci.
E ako si mislila do 20.05.1994 su bikovi,a od 21.05.1994 su blizanci mozda je tacno,ali svake godine nije.To zavisi od polozaja Sunca bas tog dana,te godine i tog sata kad je neko rodjen i nije isto svake godine.Ako je ovo prvo onda ti nemas pojma ni osnovne stvari iz astrologije,a ni citiranje iz knjiga ne pokazuje neko znanje...
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top