Koji vam je slavni lik najprivlacniji, pitanje za zene

Koji tip likova slavnih vam je najprivlacniji

• Julio Iglesias,Enrike Iglesias,Zdravko Colic,Klint Istvud

glasova: 0 0,0%
  • Johny Deep,Al Pacino,Jack Nicholson,Robi Wiliams,Robert Dauni

• Tom Kruz,Mik Dzeger,Carli Sin,Riki Martin,Benicio del Toro

• Alen Delon,Leonardo di Kaprio,Van Dam,Denzel Washington

• Pol Njumen,Colin Farel,Cristiano Ronaldo,Richard Gere,Murinjo,Son Koneri

• Ukupno glasova
    10

analiticki 12

Poznat
Poruka
9.962
Ovo je tema da bi vidjeli kakav ukus zene imaju u pogledu muskaraca,i koji astroloski tip muskarca najprivlacniji im je,zato cu u vidu ankete napraviti slavne likove koje su privlacni zeni sa njihovim podznacima ali necu navesti koji su podznak niti ce biti redom poredjani tipa Ovan ,Bik itd.Posto anketa ima 10 polja a podznaka je 12 ja cu i u komentaru ispod dopisati jos 2 podznaka i ako smatrate te likove u komentaru a koji nisu navedeni u anketi onda samo lajkujte komentar,ali navescu samo imena slavnih likova koje zene smatraju privlacnim

Jos 2 grupe podznaka koji nisu navedeni u anketi,a slavni likovi sa njihovim podznacima nisu navedeni po redosledu astroloskih znakova,znaci prvi ne mora biti Ovan niti zadnji Ribe

Bret Pit i Hendrix u istom košu? Pa to je skrnavljenje roka!
I moj dragog Kianua stavio sa Federerom? Ne, ne, džaba i zvezde i sve.

:mrgreen:

Ne kapiras,ja ovdje ne gledam to sa aspekta licnosti i njihovih profesija vec njihovih astroloskih podznaka,a ono sto prvo vidimo kada vide muskarci neku zenu ili obratno je njihov podznak ako sam ih stavio u istu grupu to je zato sto imaju isti podznak astroloski

Podznak je tijelo,fizicki izgled, privlacnost, prvi utisak itd

Shvatila sam, zato je tu zelenko.

E sada ako je neko nedefinisan i ne moze da izabere iz ankete nesto uvijek moze u komentaru navesti jednog ili vise privlacnih likova i podznaci tih likova koji su navedeni ce se takodje uracunati

Takodje bice ovakva tema samo sa zenama i njihovim podznacima u anketi ali ne navodim podznak niti su redom poredjani,da bi svako realno glasao

Glasala bih da mogu da dam dva glasa..ovako ne mogu. Dopadaju mi se Džordž Kluni i Hju Grant, ali oni nisu u "istoj grupi".

Onda cu uracunati i toga koga nisi glasala ali kada vecina bude glasala pa budem imao konacnu neku tabelu posle ankete.Sada ako bi ti rekao koga si glasala koji podznak onda to vide svi na grupi ovdje i na nekoga to utice kada bude glasao u anketi tipa ima averziju prema nekom znaku i zbog toga npr ne glasa grupu koju si ti a npr mozda bi i glasao da ne zna.Al covjek razmislja e imam komsiju malera u tom znaku koji me iritra e necu ih glasati,ili ne mogu da vjerujem da moj omiljeni lik je bas u tom znaku rodjen kao kosmija neki ili neki antipaticni lik iz zivota itd

Back