NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
georgi, toliko si dobar da to prelazi u svoju suprotnost. preispitaj se, decace i pazi ubuduce sta cinis. el jasno? :nono:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A dobro kome recimo se ja tako predstavljam..zbog cega..posto me znas i u losijim izdanjima
Kome? Pa svima koji se zadese na forumu...
Zasto? De bih ja to znala, mozda i ne foliras, mozda si takav.....
Cangrizav si, i dosadan u nastojanjima da uvijes muskarce u celofan a zene..........to su ta losa izdanja.....+jos nesto....
ko zna sta je taj u horoskopu
Uobrazicu se nije tema o meni vec madoni nema razloga biti nesto sto nisi..sigurno bi se neko nasao i provalio..mada opet ne vidim kakve veze ima ovo i rl
Pastrmka
Postoji....tamo negdje je zena koja je za tebe idealna, kao sto postoji takav muskarac za mene.....postoje idealni partneri...samo treba da ih nadjemo!
Al se primate breeeemogli ste videti u profilu kad mi je rodjendan..i ajde pomozite madoni..ona ima problema s paljenjemribica, jao .
e, sad moras da mi ispunis tri zelje prva sam te uvatila
Bas je simpaticno videti kad su pojedine osobe tako pozitivno sanjarski orjentisane.
Al se primate breeeemogli ste videti u profilu kad mi je rodjendan..i ajde pomozite madoni..ona ima problema s paljenjem
Jednoj mojoj drugarici desilo se sledeće: sasvim slučajno upoznala je muškarca za kojeg je počela da priča da je on njena prava ljubav, njen gospodin Pravi. Ložila se na njega, svaki dan su se čuli telefonom, ta privlačnost trebala je da preraste u nešto više...
I odjednom, bukvalno odjednom, ona se preko noći ohladila. Potpuno. Kao santa leda. Koliko god je ranije mislila da je on "taj" i da postoji neka spona između njih dvoje, neka bliskost, toliko sad negira sve to i čak, štaviše, tvrdi da je potpuno ravnodušna. Poverila mi se "Ma sve mi je ravno što se njega tiče, potpuno sam nezainteresovana..."(?! ?!)
Kako je moguće da se ona, koja se već izvesno vreme ložila na njega, tako odjednom naprasno ohladi?
Da li se to i vama dešavalo i zbog čega ste se ohladili od osobe za koju ste mislili da je zaista nešto posebno???
Ko ja?Eve nova žrtva! Juriššš! Šta si u horoskopu? Vikaj!
Ne vjerujes u to?
Ne mislim da je to samo sanjarenje, vec da je itekako realno i moguce.............