Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma, Montoja je juce bio najbolji! Sta mu Silvija radi... i sta on sve nece da uradi zbog nje....
A od Lukasa smo to i ocekivali. Samo, mogu da razumem i Paka - pa Sara je ipak dete za Lukasa. I voli ih oboje - ali krv je krv... Bas me zanima kako ce dalje da se razvija njihov odnos (Pako i Lukas).

Ma, Montoja je juce bio najbolji! Sta mu Silvija radi... i sta on sve nece da uradi zbog nje....
A od Lukasa smo to i ocekivali. Samo, mogu da razumem i Paka - pa Sara je ipak dete za Lukasa. I voli ih oboje - ali krv je krv... Bas me zanima kako ce dalje da se razvija njihov odnos (Pako i Lukas).

pa kako moze???morace da prihvati pre ili kasnije... :rtfm:

Da li neko zna gde se mogu naci titlovi za Los hombres de Paco? ...Bilo Engleski ili Srpski... Poceo sam da gledam ovu seriju kako sam poceo da ucim i spanski i poskidao sve epizode ali malo i precenio nivo znanja :D Izgubim svaki put bar pola recenizze. :D Ako neko uspe da nadje nesto nek javi tj. postavi link ovde. Dobra je serija. Pre svega humor. (da ne kazem bas jedino) ostale stvari ..... mmmmmmvvvvv.... ne bas ali humor razbija! Do suza se nasmejem na Paka, MARIJANA i Lukasa dok ovo ostalo manje-vishe smara. Njih trojica su SJAJNI... Prava stvar da na kraju dana, pred spavanje, malo odmorimo mozgove uz laganu komediju. Boje su naravno fenomenalne... Drugacije od seranovih ali stil i intenzitet boja je isti. To mi je mnogo bitno za serije koje se daju u ovom terminu. Blagotvorno uticu na mene :D

sto cini pako ovih dana???izlazi li dje???cuo sam da placa ture po irskim pabovima u bg-u,a?pozdravite mi ga puno,i recite mu da je borka sinoc dolazila,ali je valjda iskocio u grad prsutu da uzme pa nije mogao joj se javi...samo lagano...

jadaaan....uvek on ispasta....prvo silikoni,pa grob,pa ovo... mukica....... :hahaha:
e videla sam na youtube-u da je silvija lezbijka,i da ce silvija kike i montoja umreti....neko ce ih ubiti,ali nzm ni ko,ni kako........ :dontunderstand:

znas kako pricali smo na temu pisanja dogadjaja koji se jos nisu desili, ako nije problem prelistaj par strana unazad pliz... :rtfm:

Back