Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tačno je. Serija je mnogo izgubila na gledanosti (verovatno odlaskom Mišel i Huga) pa su odlučili da ova sezona bude i poslednja. Meni je deveta sezona cool. Nekako predstavlja pravo osveženje serije. Likovima se svašta izdešavalo kroz prethodnih osam ali ovo je samo još jedan plus. Za one koji ne znaju Mišel koja je u seriji tumačila Saru ponovo dolazi u seriju (jedna ili dve epizode) ali ne i Hugo (Lukas). Čuo sa da se posvadjao sa producentima serije i da je i to (pored snimanja filma) razlog za odlazak iz serije pa se zbog istog nije želeo vratiti da snimi poslednju epizodu serije. Jako mi je žao što se ne snima dalje. Mogli su da naprave neku pauzu od par meseci i nastave...Eh, da se ja pitam...:think::rtfm:
:eek: WHAT?! Ne dolazi? :sad2: A ja se taman ponadala da cu ga opet videti :rida:

DA nema neko mozda link sinocne epizode sa prevodom, ako je ikako moguce? Nisam je odgledao sinoc (jedina od svih koju niam odgledao i hocu da crknem) a necu moci ni reprizu... Da li ima neko da sibne link da odgledam?

e, nije plava, narandzasta je u zadnjoj epki... zna li neko da li ce Amaja i Blekmen da ostanu zajedno? Bas su mi sweet!

Ne. Amaja i Blackman ne ostaju zajedno. On odlučuje da je ostavi jer je njen život u opasnosti ako je sa njim a i ne može da izvršava svoje ''herojske'' obaveze na pravi način ako je ona tu. Mislim da ona ipak ostaje sa onim Gojom.
Inače, uzbudjeni zbog kraja u utorak???:think:

e, nije plava, narandzasta je u zadnjoj epki... zna li neko da li ce Amaja i Blekmen da ostanu zajedno? Bas su mi sweet!

Divan su par, ali nisu ostali zajedno na kraju. :/ Inače, ova sezona je nešto najbolje što sam u svom životu gledala. Deker je genijalan lik. I Blackman i Amaja su bili dobri. Malo su me nervirali Liz i Ajtor, al' ajde. Šteta što nije bilo Lukasa :/ Bolje da se on pojavio u poslednjoj ep. nego Sara... Ona me je baš kroz celu seriju nervirala.

Fali mi večernja doza adrenalina otkad se završila serija...

Od svih cuda koja su se izdešavala jedino sto nisam uspela da shvatim je kako je ona nesrećna iskusenica pričala glasom Dekerove ćerke...ima li neko logicno objašnjenje za to? ;)

pa meni je dobra ali mi se cini da je malo zbrzana na kraju i vidim mnogo nelogicnosti.... na kraju se ispostavilo da je on samo psihopata sto je ispiranje mozga posle svih onih nadprirodnih scena...
ali dobro, sve im oprastam... ipak je to moja omiljena serija :)

E da,ako je on na kraju samo obicna psihopata i nista nema veze sa djavolom,kako onda objasnjavaju ona zaposedanja? :confused:

da, i to da je vreme uvek radilo u negovu korist... kad god njega prikazuju pocne kisa, i grmi itd.... i ono najvaznije - bio je u Pakovom snu i dao mu jasnu poruku...
mrzim nelogicnosti ali kao sto rekoh sve em je oprosteno! ( i to sto nisam mogla da spavam od krvavih zuba onog psiha xD)
INACE - Da li neko zna da li je Amaja emo? Bas izgleda tako i ima emo lutke u stanu...

da, i to da je vreme uvek radilo u negovu korist... kad god njega prikazuju pocne kisa, i grmi itd.... i ono najvaznije - bio je u Pakovom snu i dao mu jasnu poruku...
mrzim nelogicnosti ali kao sto rekoh sve em je oprosteno! ( i to sto nisam mogla da spavam od krvavih zuba onog psiha xD)
INACE - Da li neko zna da li je Amaja emo? Bas izgleda tako i ima emo lutke u stanu...

Ni ja nisam mogla da spavam od toga xD
Pa ako izgleda kao emo,onda jeste xD Ali svejedno,slatka je i mnogo mi je draza od Liz xD

Pobogu, zar se to pita.
Gledao bih seriju iznova i iznova sve do kraja šeste sezone.
Sedma i osma su glupe/haos a deveta me razočarala. Ekipa je bila sjajna i dešavanja nisu loša ali opet nedostaju stari likovi. Da su oni bili tu (pa Hugo i Mišel u nekoliko epizoda kao gosti) serija bi ostala na vrhu i možda bi prešla i 12 sezona. Ovako...tužno je što se završilo.
Naravno da nedostaje. Mislio sam da niko više neće postaviti post na ovu temu ali eto, čuda se dešavaju...

Back