Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zato što mi je od 600 postova oko 550 na Seranovima, a objektivno koliko može čovek da piše o jednoj seriji a da se ne ponavlja.

Ali skidam kapu takvima kao ti koji se trude mnogo da postuju :kpozdrav:

hah ma ja volim svima da odgovorim ponaosob... :D
ali kazem ti pratio sam te duze vreme na seranovima i mislio da si u tom fazonu na svim pdf-ovima... :cmok:

Ne znam, meni Silvija ima neku bledunjavu, neupečatljivu facu a Rita je lik, zato mi je nekako draža.

I ne znam zašto mi Lukas i Sara sve više idu na živce i ta njihova ljubavna priča mi je baš postala bljak :thumbdown:

Ne znam, meni Silvija ima neku bledunjavu, neupečatljivu facu a Rita je lik, zato mi je nekako draža.

I ne znam zašto mi Lukas i Sara sve više idu na živce i ta njihova ljubavna priča mi je baš postala bljak :thumbdown:

sto se tice sare i lukasa slazem se........nekako mi,nije da je pateticno,nego dosadno.......ova sara mi malo preteruje sa njim..... :roll:

sto bre? bas je super fora sa kisom koja ce pljustati danas...mora da pocnem da koristim tu foru... :mrgreen:

Evo i mene ponovo. Imala sam nekih problema sa netom, pa me nije bilo neko vreme.
Meni se serija bas svidja i redovno je gledam. I da, nedostaju mi ponedeljkom.
Silvija mi ide na zivce - unistava onog sirotog Montoju iz cistog hira, a od Lukasa napravise pedofila. Bas su mogli to drugacije da naprave.

Evo i mene ponovo. Imala sam nekih problema sa netom, pa me nije bilo neko vreme.
Meni se serija bas svidja i redovno je gledam. I da, nedostaju mi ponedeljkom.
Silvija mi ide na zivce - unistava onog sirotog Montoju iz cistog hira, a od Lukasa napravise pedofila. Bas su mogli to drugacije da naprave.

E da, baš to i meni smeta.
Inače spageto, primeti se kad te nema.

Back