cns | Kimi
Domaćin
- Poruka
- 4.417
Nemoj, ko Boga te molim
Ja cu probati da se uzdrzim od spojlovanja.
hah

necu necu, ali nisam na tebe mislio u vezi spojlovanja, ali nema veze...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj, ko Boga te molim
Ja cu probati da se uzdrzim od spojlovanja.
Sto se tice Lukasa, vec smo navikli da Spanci imaju malo uvrnut smisao za veze - Sara ima 16 godina, a Lukas 34(!!!) i jos je pri tom bio ozenjen njenom tetkom!!! Pa, kako sad da navijam za njih?
Da stvarno, ali bar nisu u krvnom srodstvu kao što je bio slučaj u Seranovima...
Lukas uopšte ne izgleda kao da ima 34 godine, ne znam što su morali da naprave tako da joj je on bivši tetak, mogao je npr. da bude Pakov kolega i da bude deset godina stariji od Sare, Pako bi se opet protivio njihovoj vezi i sve bi bilo kao sad.
@ ja sam mislila da misliš na mene u vezi spojlovanja, pošto pregledavam španske sajtove može lako da m ise desi da mi nešto izleti, ali nadam se da neće
A dobra je fora sto glumac i nema 34 godine. Rodjen je 1977. i to je retka prilika da mladjeg glumca "prodaju" kao starijeg. U Seranovima je Markos (tj. Fran Perea) imao skoro 30, a glumio srednjoskolca.
Ko bi Spance razumeo!
pa dobro i eva je u seranovima glumila srednjoshkoljku...a u stvari je milf
@wapa![]()
![]()
![]()
![]()
perverznjacino...
![]()
perverznjacino...
![]()
axaxaxaaxxaxaxa bas sam se pitao da li ce neko izvaliti...![]()
![]()
Tela sam ja ali me daxer pretekao
Ma shalim se kimi, pravi siđentlmen
![]()
Ha, ha, ha... Lukas i ovca... To je najbolja fora ove epizode!
Tela sam ja ali me daxer pretekao
Ma shalim se kimi, pravi siđentlmen
![]()
pema tebi nek je DJentlmen....prema meni je dovoljno poznanik....
ne zelim prisnije veze sa njim...![]()
nem'o se kacite sa kimijem krimijem![]()
Mariano legenda!!!!!!!!
![]()
Akemi-chan, svrbi me ruka da ti napisem sta ce biti, ali ipak necu![]()
@slika~
xDDDDDDDDDDDDDDDD
E,al Lukas i Sara..pedofilija! >:O
Btw, kakve smo srece ima na kraju ipak da budeLucasSara,MontojaSilvija pairing >_<
Lukas je hot >D
Btw,mozda jeste u stvarnom zivotu,ali ipak.. razumem da ona njega voli, to i moze da prodje,al ne s'vatam kako moze on da se zaljubi u nju? o_O