Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto se tice Lukasa, vec smo navikli da Spanci imaju malo uvrnut smisao za veze - Sara ima 16 godina, a Lukas 34(!!!) i jos je pri tom bio ozenjen njenom tetkom!!! Pa, kako sad da navijam za njih?

Da stvarno, ali bar nisu u krvnom srodstvu kao što je bio slučaj u Seranovima...
Lukas uopšte ne izgleda kao da ima 34 godine, ne znam što su morali da naprave tako da joj je on bivši tetak, mogao je npr. da bude Pakov kolega i da bude deset godina stariji od Sare, Pako bi se opet protivio njihovoj vezi i sve bi bilo kao sad.

@ ja sam mislila da misliš na mene u vezi spojlovanja, pošto pregledavam španske sajtove može lako da m ise desi da mi nešto izleti, ali nadam se da neće

Poslednja izmena:
Da stvarno, ali bar nisu u krvnom srodstvu kao što je bio slučaj u Seranovima...
Lukas uopšte ne izgleda kao da ima 34 godine, ne znam što su morali da naprave tako da joj je on bivši tetak, mogao je npr. da bude Pakov kolega i da bude deset godina stariji od Sare, Pako bi se opet protivio njihovoj vezi i sve bi bilo kao sad.

@ ja sam mislila da misliš na mene u vezi spojlovanja, pošto pregledavam španske sajtove može lako da m ise desi da mi nešto izleti, ali nadam se da neće

A dobra je fora sto glumac i nema 34 godine. Rodjen je 1977. i to je retka prilika da mladjeg glumca "prodaju" kao starijeg. U Seranovima je Markos (tj. Fran Perea) imao skoro 30, a glumio srednjoskolca.
Ko bi Spance razumeo!

Tela sam ja ali me daxer pretekao :hahaha:

Ma shalim se kimi, pravi si :dzentlmen: đentlmen :mrgreen:

ima klip samo ne mogu da ga nadjem kad ganci prica u fazonu sta poklanja devojci za osmi mart, pa kaze:kupuem joj ruzu, boljbonjeru, svasta pa da sam ti pravi dzeLmentn :hahaha::hahaha:

pema tebi nek je DJentlmen....prema meni je dovoljno poznanik....:D
ne zelim prisnije veze sa njim...:mrgreen::mrgreen:

khm...nemo da te dovatim! :per:

catv67200910211157.png

:hahaha::hahaha::hahaha:

@slika~:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

xDDDDDDDDDDDDDDDD

E,al Lukas i Sara..pedofilija! >:O

Btw, kakve smo srece ima na kraju ipak da bude
LucasSara,MontojaSilvija pairing >_<

Zasto to..?
Lukas je samo 9 god. stariji od Sare u stvarnom zivotu,
kao i moj decko od mene...

PS Moj decko isti Lukas,
samo u svetlijoj varijanti i malo lepsi od Lukasa...:mrgreen:

Poslednja izmena:
Lukas je hot >D
Btw,mozda jeste u stvarnom zivotu,ali ipak.. razumem da ona njega voli, to i moze da prodje,al ne s'vatam kako moze on da se zaljubi u nju? o_O

U stvarnom zivot,
sam i mislila...
Nema tu nista toliko apstraktno... XD

Lukas jeste hot,
ali vec imam jednog takvog...:mrgreen:
Uopste se ne zezam,
da me ne bi ubio postavila bih vam sliku da vidite..!
Od imidza preko izgleda... XD

Poslednja izmena:

Back