Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
lukas ce joj napraviti dete, ona ce abortirati, a pako ce naruciti placenog ubicu (mariana) da ga rokne... :per:

Palis ljude, a? :zper:

xaxxaxa Mariano satanista e Wapa(:worth:) jel znas dal ce se smuvati na kraju lukas i sara?????????

Svasta ce se tu izdesavati, ali na tvoje pitanje da odgovorim sa slikom iz zadnje epizode
10805_el-beso-de-sara-y-lucas.jpg

ljudi...obozavam seriju pakov svet...a i Lukasa i Saru....
Pa sam nasla na Youtube poslednju epizodu sreije.....i kao sara i lukas se vencavaju u nekoj pustinji...i kao sara umire....ali jos kao dise...dali je to istina?????
:(:(:(:(:(:(:(:(

ljudi...obozavam seriju pakov svet...a i Lukasa i Saru....
Pa sam nasla na Youtube poslednju epizodu sreije.....i kao sara i lukas se vencavaju u nekoj pustinji...i kao sara umire....ali jos kao dise...dali je to istina?????
:(:(:(:(:(:(:(:(

@ wapa
moram malo...smara me ovo kad ljudi pisu sta ce biti ili kada pitaju, nemojte spojlovati temu, ae komentarisite sta se desavalo a ne sta ce se desavati ako nije problem, da ne bih ukinuo seriju!!! :per::zper:

@ wapa
moram malo...smara me ovo kad ljudi pisu sta ce biti ili kada pitaju, nemojte spojlovati temu, ae komentarisite sta se desavalo a ne sta ce se desavati ako nije problem, da ne bih ukinuo seriju!!! :per::zper:
oke ali samo me je zanimalo da li ce posto ce pako da ga kastrira ak se smuva sa njom:mrgreen:necu vise

teamolucas@ dobrodosla nego nznzm dal je istina zt to ali nemoj da pises sta ce se desavati ako bas oces sakri pa nek vidi ko oce

Meni u pocetku i nije bila nesto posebno ali sto dalje ide sve je bolja i bolja.

Potpuno se slazem sa tobom. Gledam ih redovno i sve su bolji. Marjano kao zensko i muva Lolinog oca! :hahaha: Sjajni su! Slatko se ismejem svako vece i vec su poceli da mi nedostaju kad ih nema (ponedeljkom).
Sto se tice Lukasa, vec smo navikli da Spanci imaju malo uvrnut smisao za veze - Sara ima 16 godina, a Lukas 34(!!!) i jos je pri tom bio ozenjen njenom tetkom!!! Pa, kako sad da navijam za njih?

Back