cns | Kimi
Domaćin
- Poruka
- 4.416
auuu ova je bila dobra sa zivinskom sektom... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lukas ce joj napraviti dete, ona ce abortirati, a pako ce naruciti placenog ubicu (mariana) da ga rokne...![]()
lukas ce joj napraviti dete, ona ce abortirati, a pako ce naruciti placenog ubicu (mariana) da ga rokne...![]()
xaxxaxa Mariano satanista e Wapa() jel znas dal ce se smuvati na kraju lukas i sara?????????
oke ali samo me je zanimalo da li ce posto ce pako da ga kastrira ak se smuva sa njom@ wapa
moram malo...smara me ovo kad ljudi pisu sta ce biti ili kada pitaju, nemojte spojlovati temu, ae komentarisite sta se desavalo a ne sta ce se desavati ako nije problem, da ne bih ukinuo seriju!!!![]()
oke ali samo me je zanimalo da li ce posto ce pako da ga kastrira ak se smuva sa njomnecu vise
teamolucas@ dobrodosla nego nznzm dal je istina zt to ali nemoj da pises sta ce se desavati ako bas oces sakri pa nek vidi ko oce
yo ljudovi ja ponovo svratio ovde....
pakov svet nije los....ali ni prici seranovima
svi navalili lukas i sara...to bi bilo njesra....
ja navijam za kikea...
![]()
to tikike koke isto je puci ce obojica, ocete da otvorimo kladionicu??![]()
@ wapa
moram malo...smara me ovo kad ljudi pisu sta ce biti ili kada pitaju, nemojte spojlovati temu, ae komentarisite sta se desavalo a ne sta ce se desavati ako nije problem, da ne bih ukinuo seriju!!!![]()
Meni u pocetku i nije bila nesto posebno ali sto dalje ide sve je bolja i bolja.
Mislis,Kokea. Kike je onaj narandzasti XD
btw. slazem se
to ti
kazem za koga god navijali provaljeno je da ce biti lukas i sara![]()