Pakao Kosara

ovde u mitrovici su na "glasu" SPU [specijalna pakistanska jedinica] vidjao sam ih na delu, srecom iz daleka:whistling: ako se ne varam taj stap ili bezbol palica su im najbolje oruzje.

tung komsho, nemate nesto... obaveze ili

Tung vlavjam:lol: (ili sam opet zaboravio kako se ono pise:()

Jes, obaveze.
Malo skoknem kod Borca na filozofiju i to mu ga bi. Al vidim da nista posebno nijesam propustio.

Poz. iz 32°C B

Koliko su šiptari ispali glupi to se vidi baš i po karauli "Košare".
Bili su topovsko meso,pokušavajući nešto što je bilo nemoguće.
Zato su američke kukavice morale da izdejstvuju Kumanovski sporazum pa Rezoluciju 1244 , da bi ušli na KiM.
Svi oni koji tvrde da su Srbi poraženi u velikoj su zabludi,Srbi su dobili sve ratove u istoriji!
Poraz je došao tamo gde smo najslabiji -- diplomatija.

Američki vojnici ,koji su ,mesecima,bili smešteni pod šatorima u Makedoniji,čekajući na ulazak na Kosovo, došli su u pocepanim uniformama i čizmama!Bilo ih je hispano, kineskog porekla,crnaca i malo bledunjavih.Irski deo Nato vojske se sastojao od dečurlije,prestrašene i unezverene.Nisu imali pojma ni gde su ni zašto.Samo su znali da smo mi Srbi divljaci.Iznenadili su se kad su čuli da govorimo engleski i tada su videli razliku izmedju nas Srba koji odlazimo i Šiptara koji ostaju.

Ajde da se vratimo na pocetak... Na pocetku se spominje Dokumentarac sa yootube..
Nigde od ovoga sto si napisao se ne spominje... Pokrepi sa nekim dokazima, u suprotnom... OVO SVE JE LAZ... Daj neki link, a ne da pricas napamet!

Gde si ti video/la uopste da se spominje bilo sta od ovoga sto si naposao? Zasta ti nas, Srbe, smatras? Poceca me u mnogome na politiku SRS-a i SPS-a u to vreme...

ZA SRPSKU PONOSNU VOJSKU I MAJKU SRBIJU U EU!

Sve naj, naj za temu... Ekstra je... Svaka cast... Vlasnik ove teme je pokrepio *dokazima*...

Bilo bi dobro da, i vi ostali, ne govorite napamet, vec da iznesete neke linkove, gde bi nessto novo saznali...

Pozzzdrav Svima!

Ajde da se vratimo na pocetak... Na pocetku se spominje Dokumentarac sa yootube..
Nigde od ovoga sto si napisao se ne spominje... Pokrepi sa nekim dokazima, u suprotnom... OVO SVE JE LAZ... Daj neki link, a ne da pricas napamet!

Gde si ti video/la uopste da se spominje bilo sta od ovoga sto si naposao? Zasta ti nas, Srbe, smatras? Poceca me u mnogome na politiku SRS-a i SPS-a u to vreme...

ZA SRPSKU PONOSNU VOJSKU I MAJKU SRBIJU U EU!

Nadam se da si pregledao i nastavak diskusije.Neznam našta tebe podseća ali nema veze ni sa kakvom politikom i propagandom.Bila sam tu i videla,ne treba mi link.Ponavljam,uhapšen i isporučen Hagu je General Lazarević koji je bio naš najbolji general u to vreme.
Ako ti nije jasno šta mislim i šta govorim,tvoj problem.

Nisi veći Srbin od mene.

Nadam se da si pregledao i nastavak diskusije.Neznam našta tebe podseća ali nema veze ni sa kakvom politikom i propagandom.Bila sam tu i videla,ne treba mi link.Ponavljam,uhapšen i isporučen Hagu je General Lazarević koji je bio naš najbolji general u to vreme.
Ako ti nije jasno šta mislim i šta govorim,tvoj problem.

Nisi veći Srbin od mene.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ovde se takmicimo ko je veci Srbin? A ko ne... Nije to sustina ove teme...
Nema veze to, sta si videla ili ne... Daj link koji pokrepljuje ono sto govoris...

A sada cu ti i direktno napisati, Srbi nisu divljaci, kao sto si tamo naznacila! Tu se ne slazem... Srbi imaju ponosnu vosjku... I ja sam je sluzio... Losa Politika 90tih je dovela da izgubimo Kosovo i mnogo pored toga...

ZA MAJKU SRBIJU U EU!

ma ne nisu se uplasili,nego su bili oprezni i imali su respekt prema nasoj vojsci

respekt??? moguce....
ako realno razmislis i znas da ides da se sretnes sa vojskom koja je tri meseci trpela nato bombardovanje, onda....
ili su zaista hrabri, neustrasivi... ili su....
kad bolje razmislim, slazem se da su imali respekt

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ovde se takmicimo ko je veci Srbin? A ko ne... Nije to sustina ove teme...
Nema veze to, sta si videla ili ne... Daj link koji pokrepljuje ono sto govoris...

A sada cu ti i direktno napisati, Srbi nisu divljaci, kao sto si tamo naznacila! Tu se ne slazem... Srbi imaju ponosnu vosjku... I ja sam je sluzio... Losa Politika 90tih je dovela da izgubimo Kosovo i mnogo pored toga...

ZA MAJKU SRBIJU U EU!

Promeni pelene pa se vrati da pričaš s ljudima.

E radikalu kumunisticki... Pukli ste...

Srbija ulazi u UE! A ti nissta drugo i ne znas da pises, vec da lupas gluposti kao i svi ostali Nesposobni radikali i da se vredjas... I kako te nije sramota da kazes da su Srbi Divljaci????

Odgovaram ti sad i više te ne vidim:
čim neko ima drugačije mišljenje odmah je radikal i odmah je nesposoban i odmah lupa gluposti.Da si pismen pročitao bi bolje šta sam napisala! Ako vidiš da ja tvrdim da su Srbi (a onda i ja) divljaci onda treba ili da kupiš naočare ili da piješ lekove.

Poslednja izmena:
Gde nestadose ovi sto tvrde da je VJ pobedila NATO i OVK???

VP9650, Pristina - Marsal Tito, puk. Nisevic... Ne volim da se izrazavam ovako, ali moram da kazem svakome ko tvrdi da smo pobedili - ne seri bre kretenu neobavesteni...

ova tvoja poruka je jedno od onih koje idu "na cuvanje" :DD:D:D

kao sto se vidi, djeri je jedan od onih koje je RTS ubedio u sta je hteo, pa nije ni cudo da misli da mu je bilo dobro devedesetih...

Чисто сумњам да је поред Џеријевог здравог разума била потребна РТС да га убеђује али видим да си ти један од оних које је очигледно убедио ЦНН , ЦНН-92 и слични.
Што се мене тиче, мене су убедиле моје очи.
Патриоте су се бориле за земљу а не за властодршца.
Себични људи, људи без карактера, људи-нељуди који исмевају патриотизам, не могу да схвате да је патриотизам нешто што је изнад свих осталих личних и групних интереса, нешто што је изнад свих подела по било ком основу.
А што се тиче 90-их, доста више тих Беееееееееее-92 глупости. Запад је одувек мање-више био против јаке Србије и њеног утицаја.Нису дозволили Велику Србију, увалили су нам прву Југославију, у другој Југославији су поткупили Тита кредитима да доведе на власт прозападне "комунисте" Кардеља, Бакарића и остале као и српске јајаре које су дозволиле да Војводина и КиМ фактички добију државност. Чим је Тито умро, дил са њим о очувању такве Југославије је престао да важи. Затворили су дотадашње кредитне линије чиме су санкције почеле већ почетком 80-их година. Сећа ли се неко тзв."Стабилизације"- почетком осамдесетих, несташица, пар-непара итд. Шиптари су се као случајно дигли 1981.године. Итд...итд.....
Свако објективан може да закључи да су давно решили да нас "кресну". Питање је било: милом или силом ? Када даш милом, његов си 100 % , нема наде и немаш права да се буниш а ако се браниш, остаје макар нада.
Част и достојанство се подразумевају код оних који знају шта то значи.

Back