bgdeckooo
Zainteresovan član
- Poruka
- 361
одгледао сам овај филм и свака им част, апсолутно ме не занима да ли смо ми победили или изгибили важно је то
1. рат је покренут да би се ''заштитили'' Албанци-што је наравно само повод, а мотив је нешто далеко сложеније
2. упркос свему они који су ратовали су издржавали колико су могли и како су могли-слава им
3. из овог првог закључујемо да смо нападнути на правди Бога од стране НАТО пакта, а тај исти НАТО и даље ратује само негде другде с тим што сада имамо генијалце који сматрају да ми треба да уђемо у НАТО и исто тако на правди Бога да радтујемо негде у пиз.зди материни-зар то не представља пљување по жртвама оних који су погинули у тој агресији?
ја мислим да представља
Svaka cast na napisanom.
Smesno je da odrasla osoba moze i da pomisli da neko ovde govori o tome da jedna Srbija moze da se suprostavi NATO alijansi, ali ne mozemo da negiramo cinjenice da smo se suprostavili i uradili sto smo najbolje mogli, da bi na kraju i dalje ostali dostojanstveni kao narod i drzava, i zato je sramota pricati kao sto neki pricaju i time umanjivati zrtvu svih heroja koji su za to zasluzni.
Potpisujem!
Ali pljuvanje po našim vojnicima i hrabrim borcima je nešto što je već vidjeno...ako se samo setimo tretmana koji su imali počev od Balkanskih, preko Prvog sv. rata, pa preko drugog...do danas...jadni smo mi Srbi, itreba da nas nema.
не треба да нас нема треба само да нам се пробуди онај наш пркос па да ућуткамо проевропска и прозападна говна (немам ништа против Европе и против Запада имам против оних који сматрају да су тамо мед и млеко па због тога продају своју душу.