- Poruka
- 33.624
Drecun ......![]()
![]()
taman htedoh da pogledam sta sve pise tamo ...kada videh ko je "autor" odustadoh

drecun 

privukao me naslov, a datum nisam ni pogledao...dovoljno je bilo ime drecuna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drecun ......![]()
![]()

drecun 

pa koliko znam sloba se predao kad su mu zapretili kopnenim ulaskom
zasto?
pa zato sto je tad skapirao da mogu da ga uhvate...dok su bombardovali i ljudi ginuli zarad njegovih ideala..tad je bio hrabar...kada su zapretili da udju i da ga uhvate odma se predao...misleci da ce uspeti ovde da ostane na vlasti
ljudi...nasa vojska i ako je ok bila obucena i imala ok oficire (ne racunajte polu pijana goveda kojih ima svugde) nije mogla da se nosi sa najmocnijom ratnom masinerijom na svetu (nemojte sad da mi pominjete rusiju...nisu ruje budale da zbog nas guraju dupe u vatru)
kad tad smo morali puci...

Drecun ......![]()
![]()
drzava srbija je izgubila rat jer je pristala na modifikovane ultimatume agresora. vojska nije, jer u direktnom vojnom sukobu sa snagama NATO pakta, albanske armije i terorista nije porazena vec je pobedila . Pobedila je zato sto agresor nije uspeo da je slomi i vojno okupira teritoriju Srbije. vojska je ispunila svoje ciljeve, drzavno rukovodstvo nije.
burazeru.sloba je isao kod jeljcina i molio ga da nagovori klintona da nas napadnu kopneno.
ameri su hteli,ali kad su im nemacki experti za rat i generali izracunali koliko bi im 10-ina miliona vojnika trebalo da pomole nos,manuli su se corava posla....

Kakvo li je ludilo u tvojoj glavi?
Ja bih molio nekog od domaćinskih patriJota, ako može, da potvrdi ovo citirano ili da izaberemo najgluplji post za 2008. godinu pre roka![]()

ovde nema sta glupo,to su reci nemackih generala i operativaca cia i bnd...ja to cuo na tv i gledo video kako su oni pricali ne ja......a sto si ti neinformisan tvoja stvar![]()

A kad je isao Sloba do Moskve, za vreme rata ili ?burazeru.sloba je isao kod jeljcina i molio ga da nagovori klintona da nas napadnu kopneno.
ameri su hteli,ali kad su im nemacki experti za rat i generali izracunali koliko bi im 10-ina miliona vojnika trebalo da pomole nos,manuli su se corava posla....

A kad je isao Sloba do Moskve, za vreme rata ili ?
Jadni Ameri, ne razumeju se u vojne operacije, zamalo da se zalete pa da izginu...Spasise ih Nemci u zadnji cas....![]()
Dal' si gled'o, dal' vid'o, dal' čuo il' sanj'o
Ovo akone potvrde bar tri nezavisna forumaška experta reći ću ti da si najveća boodala koja se ovde pojavila.
Ove godine![]()

A kad je isao Sloba do Moskve, za vreme rata ili ?
Jadni Ameri, ne razumeju se u vojne operacije, zamalo da se zalete pa da izginu...Spasise ih Nemci u zadnji cas....![]()
lepo sam ti rekao da sam gledao,e ako nisi zadovoljan gledala su i moja 3 drugara u nemackoj za vreme 99 i culi su to na njihovom tv jedno 1000 puta.......nemci su svo vreme ucenjivali amere da ako pomisle na nesto kopneno da nece ucestvovati o tome.
a tebi nemam nameru da se pravdam jer si ti tu titulu odavno uzeo,a i jedini si na forumu koji se niusta ne razume nego samo laprdas.........ni 1 tvoj ozbiljan tekst nisam nasao niti procitao,tako da se pitam sta uopste radis ovde.
a i tebi cu kao velikom znalcu rata da se pravdam..
ajde molim te![]()

burazeru.sloba je isao kod jeljcina i molio ga da nagovori klintona da nas napadnu kopneno.

:

Што јес јес, добили смо их војно.. Ал` смо дипломатски пукли к`о звечке...

um caruje, snaga klade valja![]()

Sto jes',jes'.
Toliko svetskih umova dala Shiptarija,da ne mogu stati na pet strana foruma
![]()

nismopa koliko znam sloba se predao kad su mu zapretili kopnenim ulaskom
zasto?
pa necemo valjda da se izrugujemo slobi sto je bio donekle malouman, oprosti mu boze, ja sam na tv-u licno slusao i gledao tonija blera kako prica da je ta varijanta sa kopnenom agresijom bila samo fora za zastrasivanje, a da su i oni sami bili svesni da je to nemoguce izvesti, i da im nije na pamet padalo da se zaglibljuju na kosovu na kome se nalazi 150 000 jugoslovenskih vojnika
pa zato sto je tad skapirao da mogu da ga uhvate...dok su bombardovali i ljudi ginuli zarad njegovih ideala..tad je bio hrabar...kada su zapretili da udju i da ga uhvate odma se predao...misleci da ce uspeti ovde da ostane na vlasti
ljudi...nasa vojska i ako je ok bila obucena i imala ok oficire (ne racunajte polu pijana goveda kojih ima svugde) nije mogla da se nosi sa najmocnijom ratnom masinerijom na svetu greska, mogla je, jer nam je nato unistio svega 2 ili 3 posto vojne moci, mislim na ukupno ljudstvo i tehniku(nemojte sad da mi pominjete rusiju...nisu ruje budale da zbog nas guraju dupe u vatru)
kad tad smo morali puci...
Што јес јес, добили смо их војно.. Ал` смо дипломатски пукли к`о звечке...
Sto je Ademe,to sto ste se Amerima zavukli u dupe,da vam i noge vise ne vire,to vam sva pamet!
Ako,samo pazite da ne prdnu
![]()